Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Gica Hagi divorteaza?

Gica Hagi divorteaza?

Gica Hagi luase viata de la capat in 1995, cand, dupa un mariaj esuat cu Leni Celnicu, si-a unit destinul cu Marilena Vlahbei, sora mai mare a sotiei lui Gica Popescu. Acum, sustin apropiatii celor doi soti, “Regele” e la un pas sa se desparta din nou. Prietenii cuplului fac eforturi disperate sa-i impace.
Fostul lider al “Generatiei de aur”, Gheorghe Hagi, nu are noroc in dragoste. In Constanta s-a conturat zvonul potrivit caruia Gica ar avea probleme sentimentale si e in pragul divortului de cea de-a doua sa sotie, scrie VIP. De ce? “Marilena se considera neglijata. Hagi nu-si mai face deloc timp pentru ea, e atat de implicat in proiectul academiei sale de fotbal, incat nu mai stie nimic altceva! In plus, Gica e stresat ca nu-si mai gaseste un post de antrenor, dupa ce s-a certat cu Gigi Becali si a plecat de la Steaua. Fotbalul e viata lui”, afirma prietenii celor doi din Constanta.
De la inceputul verii, Gica s-a retras la hotelul sau din Mamaia, pentru a se linisti si pentru a-si pune ordine in ganduri. Intr- adevar, in nici o zi “Regele” nu a fost surprins plimbandu-se sau facand plaja alaturi de Marilena. Hagi a jucat fotbal pe terenul sintetic din fata hotelului Iaki, impreuna cu fiul sau, Ianis, ori s-a ocupat de bunul mers al academiei de fotbal. Atat!
“S-au certat, insa toata lumea machedonilor sta si-n cap ca sa nu se desparta!”, a afirmat un un bun amic de-al lui Gica. Mai mult, prietenii cuplului fac mari eforturi sa-i impace: Cristi Chivu si Adelina, care au fost cazati chiar la hotelul Iaki, au fost singurii care au reusit sa-i scoata la restaurant, impreuna, pe cei doi, in urma cu cateva zile.
Cu toate acestea, sambata trecuta, “Regele” a fost sa se distreze singur: a stat pana spre dimineata la discoteca “Office”, de pe Litoral, simtindu-se bine fara Marilena!
Lumea macedonenilor vrea sa opreasca raspandirea barfelor legate de un posibil divort intre sotii Hagi si sustine: “Recent au participat impreuna la slujba de pomenire a mamei fostului fotbalist”.
Aflata in concediu postnatal, Leni Varlami, fosta Celnicu, spune ca putin ii pasa de viata fostului ei sot si ca principala ei grija e sa-si creasca cei doi copilasi.Pe Leni nu o mai intereseaza nimic legat de fostul sau sot.
Leni Celnicu (38 de ani) s-a despartit de Gica in 1995, la capatul unui proces de divort care a durat patru ani! “Varlami ma cheama acum!”, spune femeia, care s-a recasatorit in anul 2004. Director in cadrul sediului central al BRD Bucuresti, fosta doamna Hagi se afla in concediu postnatal, pentru cel de-al doilea copil.
Cel mai mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, Hagi, s-a casatorit in luna iulie, 1990, cu Leni Celnicu. Din pacate pentru “Rege”, legatura n-a durat decat un an, terminandu-se si cu scandal. Familia lui Gica nu a fost de acord cu nunta, desi atacurile imediate ale lui Leni - “Hagi este un zero ca om” - sustin mai mult ideea unor adevarate “razboaie” intre cei doi.
Desi la partaj a primit o suma consistenta de bani, Leni n-a fost niciodata iertata de Hagi, care nu a pomenit in cartea sa autobiografica nici macar un cuvant despre ea! Pentru ca prima cerere de divort fusese respinsa, intrucat nu adusese suficiente dovezi, la urmatoarele infatisari, Gica a incercat sa demonstreze ca Leni nu a fost o sotie buna, venind cu motive de genul “a intarziat cu painea la masa” sau “a indulcit cafeaua cu miere, pentru ca nu aveam zahar in casa”.
Unul dintre martorii mincinosi a fost Gigi Becali, care, la mai bine de 10 ani, cand s-a intalnit intamplator cu Leni, i-a spus acesteia: “Ți-am facut un rau, Leni! Esti o fata buna si a fost o mare nedreptate tot ce ti s-a intamplat. Il rog pe Dumnezeu sa ma ierte, pentru ca ti-am gresit!”.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000