Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Fetele noastre de aur!

Fetele noastre de aur!

nationala de handbal a romaniei

 Fetele noastre de aur!
Fetele noastre de aur s-au calificat la Olimpiada

Felicitari intregii echipe de handbal a Romaniei nu doar pentru aceasta realizare, ci si pentru atitudinea si modul in care au abordat acest turneu preolimpic! Spiritul razboinic de dac a fost imblanzit de calmul seren al nordicului Ryde si aranjat cu grija intr-o matrice organizatorica profesionista de actuala conducere a Federatiei.

Asa, una dintre marile forte handbalistice ale lumii, Danemarca, a fost distrusa la ea acasa, intr-unul dintre meciurile de antologie a echipei noastre nationale.

Forta mentala si stiinta handbalului pe care o stapanesc fetele si staff-ul tehnic ne dau sperante mai mari decat oricand intr-o performanta deosebita la Rio.

Naţionala feminină de handbal s-a calificat la Olimpiada de la Rio

România a avut un parcurs excelent la acest turneu preolimpic, chiar dacă s-a desfășurat în Danemarca. În primul joc, "tricolorele" au învins țara gazdă 32-25, iar sâmbătă a trecut de Uruguay, scor 36-19.

Preşedintele COSR, Alin Petrache, a declarat, pentru News.ro, după calificarea naţionalei de handbal feminin la JO de la Rio că fetele sunt minunate şi a avut încredere în calificare, adăugând că a făcut şi pariuri pe acest subiect "cu multă lume" şi a câştigat.

”COSR a sprijinit întotdeauna handbalul, iar aceasta este o seară nemaipomenit de frumoasă. Fetele s-au calificat, sunt minunate, a fost important şi că Muntenegru a demonstrat că este o echipă puternică, iar mâine jocul cu ele va fi o plăcere. Nu am mai fost la Olimpiadă cu handbalul femininin din 2008, repet, este nemaipomenit. Am făcut şi pariu cu multă lume că ne vom califica şi, uite, suntem acolo. Cred că putem «împuşca» şi o medalie olimpică, nu contează ce culoare va avea”, a declarat preşedintele COSR, Alin Petrache, pentru News.ro.

Şeful olimpismului din România consideră că a fost mai dificilă calificarea de la turneele preolimpice, având în vederea valoarea adversarelor europene, decât ar putea fi participarea la JO.

”Am văzut şi meciurile noastre şi cel din seara asta dintre Muntenegru şi Danemarca şi parcă e mai greu la turneele preolimpice decât ar putea fi la Jocurile Olimpice, având în vedere valoarea adversarelor europene. Pentru noi, cred că a contat mult antrenorul Tomas Ryde, deja a trecut un an cu el la echipă, a început să le cunoască pe fete, le-a dat mare încredere. Să nu uităm că suntem o ţară latină şi nu e uşor. Cel mai mult la acest turneu preolimpic mi-a plăcut atitudinea lor, iar asta nu poate veni decât de la antrenor. Până acum, eram aşa, cum se spune... capul plecat, sabia nu-l taie şi alte asemenea, dar acum fetele au arătat atitudine”, a mai spus Petrache.

Preşedintele COSR a precizat că echipa naţională feminină va intra în continuare în programul olimpic de susţinere POL România.

”Toată echipa va intra în programul de susţinere POL România, care presupune o susţinere financiară lunară. Înseamnă până la urmă încă 20-25 de persoane care ne vor reprezenta la JO. Despre prime, în acest moment, pentru calificarea la JO, nu am ce spune. Ţine de federaţie, poate se va sesiza şi Guvernul, noi suntem cu recompensele după Jocurile Olimpice. Doamne ajută să avem medalii!”, a încheiat Alin Petrache.

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a declarat pentru News.ro, după calificarea naţionalei feminine la JO de la Rio că este un obiectiv îndeplinit, o realizarea fantastică, iar dacă ar fi cu jucătoarele faţă în faţă le-ar spune ”Bucuraţi-vă”.

”Este un obiectiv îndeplinit, ce pot spune mai mult? Asta ne doream şi s-a întâmplat. E un obiectiv îndeplinit în condiţiile în care a fost un drum plin de greutăţi, multe. Este o seară fericită. Personal, mă simt împlinit, pentru că este o realizare fantastică pentru România după 8 ani de la ultima participare la Jocurile Olimpice. Este o confirmare a handbalului românesc. Dacă aş fi acum cu fetele faţă în faţă le-aş spune un singur cuvânt: bucuraţi-vă!”, a declarat Alexandru Dedu, pentru News.ro.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000