Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Averea colosala a Elenei Udrea De unde?

Averea colosala a Elenei Udrea De unde?

Declaratiile de avere depuse de ministrul Turismului, Elena Udrea, sunt completate in bataie de joc. Printre greseli de completare - voite sau nu, aflam totusi ca Elenei Udrea i-a mers bine ca ministru, reusind sa cumpere actiuni la firma Clamari Impex SRL, la care apare titular cand ea, cand sotul Dorin Cocos, si sa-si rescadenteze un credit la BRD dupa ce acestei banci i s-a facut reclama intr-un clip de promovare turistica a Romaniei.

Potrivit declaratiei de avere depuse la 10 iunie, Elena Udrea detine impreuna cu sotul ei, Dorin Cocos, cinci terenuri intravilane achizitionate in anii 2006-2007, in suprafata de circa 17.000 mp. Daca pentru doua dintre ele ministrul da adresa exacta, pentru celelalte trei nu. Aflam doar ca detine un teren pe Strada Chopin, unul pe Str. C-tin Godeanu, iar un altul in Sectorul 1 din Bucuresti. Noroc ca le declara suprafata caci altfel s-ar putea intelege ca Udrea detine terenuri intravilane cat doua strazi si un sector! De asemenea, Udrea mai are un apartament in Bucuresti, o casa in Pipera si un Mercedes din 1998. Potrivit declaratiei de avere, pana in 2008 blonda de la Turism a strans bijuterii si ceasuri in valoare de 50.000 de euro si 14.252 de euro intr-un cont la Banca Transilvania.


TITULAR SAU NU?
Ministrul Turismului mai declara ca a cumparat actiuni la firma Clamari Trading Impex SRL, valoarea la zi fiind de 27.500 (moneda neprecizata). Firma se ocupa cu inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Asa cum e completata declaratia de avere, este insa neclar cine are calitatea de titular la aceasta firma: Elena Udrea sau Dorin Cocos, sotul? La capitolul "Plasamente - numar de tiluri /cota de participare, Elena Udrea se declara titular cu 100%. Numai ca doua pagini mai incolo, la capitolul venituri din salarii si venituri-dividende, apare sotul ei, Dorin Cocos. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, firma Clamari IMPEX SRL apartine lui Dorin Cocos. Dividendele obtinute de Dorin Cocos in anul 2008 s-au ridicat la 2 milioane de lei, iar veniturile obtinute in primele sase luni din functia de director la Dalli International s-au ridicat la doar 26.000 de lei.


O PROBLEMA... DE MEMORIE
Tot Clamari Impex SRL este un alt motiv de "deruta" pentru Elena Udrea. În declaratia de avere depusa la 7 octombrie 2008, ministresa declara dividende de la aceasta firma, plus alte trei (SC Eurohotels INT, SC Dalli International si SC MED Complex SRL) in valoare de doua miliarde lei noi! Realizand probabil ca a confundat leii vechi cu leii noi, Elena Udrea depune o declaratie rectificativa la 24 octombrie 2008 in care declara dividende de numai (!) doua milioane de lei noi. De remarcat ca Elena Udrea are si o problema de memorie: nu retine exact de unde a luat dividende si uita ca se imprumuta.
În declaratia de la 7 octombrie 2008 a luat dividende de la COMPLEX MED, in cea din 24 octombrie 2008 de la S.C MED COMPLEX SRL, iar in iunie 2009 de la MED COMPLEX SRL. Mai mult, in intervalul scurs de la declaratia de avere din ianuarie si pana la cea postata pe site-ul ministerului la 10 iunie, Udrea si-a amintit ca anul trecut a imprumutat de la Dinu Pescariu suma de 200.000 de lei, bani pe care trebuie sa ii dea inapoi pana anul viitor.


UN CREDIT RESCADENTAT SI O COINCIDENTA
Din comparatia declaratiilor de avere din octombrie 2008 si pana in iunie 2009 mai aflam ca un credit de 3.287.000 de euro contractat in 2007 de la BRD de Elena Udrea si care trebuie achitat in 2009 a fost rescadentat in 2010, dupa o refinantare in urma careia suma datorata a ajuns la 3.297.000 euro. La cateva luni de la prima declaratie de avere, Elena Udrea a demarat proiectul de promovare turistica a Romaniei prin conceptul "Romania - Land of choice", iar crearea si producerea clipurilor au fost incredintate agentiei oficiale a BRD, ADDV Euro RSCG. Spoturile care urmeaza a fi difuzate pe Eurosport, detinut de o companie franceza, au fost produse de Multimedia Est, dupa ce banca a semnat protocolul cu Ministerul Turismului. În acest context apare legitim intrebarea: are oare vreo legatura rescadentarea obtinuta de Udrea cu faptul ca spotul de promovare a Romaniei, realizat "gratis" de cei de la BRD si promovat pe 1,3 milioane de euro bani publici, va fi difuzat pe Eurosport si CNN? De mentionat ca spotul de promovare a Romaniei contine clar sigla si numele bancii. Pana la inchiderea editiei nu a sosit la redactie nici un raspuns de la reprezentantii BRD cu privire la "zvonul" de pe piata conform caruia banca si-ar retrage sigla si numele de pe spotul de promovare internationala a Romaniei.

CÂT SI CUM A CÂSTIGAT
Desi datoare, aflam ca Udrea nu duce lipsa de bani. Potrivit declaratiei de avere de la 15 iunie, ministrul Turismului a obtinut, in primele sase luni ale anului, din activitatea didactica venituri in valoare de 15.098 de lei, adica de trei ori mai mult decat a obtinut in tot anul 2008, respectiv 5.177 de lei. Semne de intrebare ridica si venitul din primele sase luni ale anului din functia de ministru, care potrivit declaratiei de avere a fost in valoare de 1.738 de lei in conditiile in care salariul unui ministru este de 7.643 de lei. Udrea a mai obtinut si 2.731 de lei din functia de deputat, iar de pe urma cabinetului de avocatura, Udrea Elena Gabriela a obtinut 55.920 de lei. Blonda a mai obtinut 18.500 de lei din dividende de la Dalli International, 585.000 de lei de la Clamari Trading si peste 100.000 de lei din activitatea de la cabinetul propriu de avocatura.


ANGAJATI PE MASURA
Declaratiile de avere postate pe site-ul Ministerului Turismului (MT) arata ca la asa ministru, asa angajati. Secretarul general din cadrul MT, Nastasia Gheorghe are doua case si o pensiune in Busteni. Acesta a omis sa treaca in declaratia de avere de pe site-ul ministerului valoarea de impozitare si anul dobandirii acestor case. De asemenea, are trei terenuri, dintre care doua in Magureni si unul in Busteni. Nastasia Gheorghe detine un autoturism Opel din 2003 si are datorii la CEC si Banca Transilvania in valoare de circa 102.000 de euro. Din postul de director detinut anul trecut la SRP (Sucursala pentru Reprezentare si Protocol) Sinaia a obtinut venituri in valoare de 62.362 de lei, iar din cea de consilier la Consiliul Judetean Prahova a obtinut 4.131 de lei.

Si Carmen Moraru, directorul Directiei Generale de Promovare Turistica, are ceva avere. Conform declaratiei de avere postata pe site-ul ministerului ea are un apartament in Calarasi, primit mostenire in 1995 si bijuterii de aur si argint in valoare de 7.000 de euro, dobandite in perioada 2004-2006. Sotul acesteia are trei terenuri agricole, doua apartamente in Bucuresti si a contractat un credit ipotecar pentru a construi o casa. Sotii Moraru nu detin autoturism, insa au mai mai multe conturi in care se gasesc circa 50.000 de euro si peste 222.000 de lei. De asemenea, Moraru mai are 500 de actiuni sau parti sociale la BRD, cate 7.000 de actiuni la SIF2 Moldova si SIF3 Transilvania, 17.000 de actiuni la SNP Petrom, 81 de actiuni la Transgaz. Directoarea de la DGPT are si 75% din AB Activ Co SRL. Aceasta a contractat un credit in 2004, scadent in 2024, in valoare de 1.530 de euro. Mai mult, tot in 2004 a luat 80.000 de lei de la o persoana fizica, bani ce urmeaza a fi restituiti anul acesta. Moraru a realizat venituri in valoare de circa 33.000 de lei deoarece a facut parte din Consiliul de Administratie al Aeroportului Kogalniceanu din Constanta si al TAROM, a incasat circa 55.000 de lei din functia detinuta in cadrul MIMMCTPL, iar in ianuarie 2008 a incasat si 7.500 de lei de la Ministerul Afacerilor Externe. Din functiile detinute la Monitorul Oficial, sotul acesteia a incasat circa 140.000 de lei. În plus, a mai obtinut si 2.500 de lei din functia detinuta la Consiliul local al Sectorului 5 din Bucuresti si circa 10.000 de lei indemnizatie CC de la ANR. AB Actvi CO SRL a adus directoarei de la turism dividende in valoare de 75.500 de lei, avand doar trei angajati. Moraru a mai obtinut 12.000 de lei din dobanzile la depozitele din banci si si-a recuperat 52.000 de lei de la o persoana fizica.

LONGEVITATE ÎN FUNCTIE CU SCANDAL
Carmen Moraru este cea mai veche persoana de prin Ministerul Turismului, ea figurand pe statele de plata ale institutiei de prin 1992. De atunci si pana astazi, cu mici exceptii, cand a fost acuzata ca risipeste banul public dupa bunul plac, se tot ocupa de promovarea Romaniei in statele Uniunii Europene. În ultimul scandal in care a fost implicata, Moraru era acuzata, alaturi de alti patru colegi din cadrul fostei Autoritati Nationale de Turism, ca a "risipit" patru milioane de lei din bani publici pentru realizarea unui catalog pentru promovarea Cimitirului vesel Sapanta si realizarea unor clipuri de promovare interna si internationala a Romaniei. Directia de Control a Guvernului a cercetat licitatia prin care SMArt Advertising SRL a fost desemnata sa realizeze spoturile publicitare de promovare a Romaniei, spoturi care au ramas in sertarele ANT. Firma castigatoare Smart Advertising a primit 1,5 milioane de euro, iar videoclipurile nu au fost niciodata difuzate, mai ales ca unul dintre ele era absolut naucitor - "Haideti sa muscam o bucata din Romania".

O alta semnatura de pe majoritatea contractelor incheiate de MT este cea a directorului Directiei Juridice, Resurse Umane si Achizitii Publice, Mihaela Dinca.
Aceasta are un apartament in Bucuresti, cumparat in 1998, un autoturism Renault Megan, luat in leasing in anul 2007, si bijuterii de aur si argint in valoare de 6.000 de euro, achizitionate in ultimii opt ani. Potrivit declaratiei de avere, a obtinut 7.000 de euro din vanzarea unui autoturism Peugeot 206 si mai are 3.600 de euro intr-un cont la BCR. Sotul acesteia are doua apartamente in Bucuresti, primite mostenire in 2005, precum si actiuni la mai multe firme. În plus, Mihaela Dinca a luat un credit de la BCR in valoare de 12.000 de euro. În urma cununiei civile si a botezului, Dinca a obtinut cadouri in valoare de 40.000 de euro, iar impreuna cu familia a realizat venituri in valoare de circa 20.000 de lei.


ALTI ANGAJATI, ALTE AVERI
Bogdan Raileanu, director general adjunct in cadrul MT, semnatar al contractelor incheiate de MT, are impreuna cu sotia trei terenuri, in suprafata de circa 9.000 de metri, trei apartamente si o casa de vacanta, precum si un autoturism Cielo. Raileanu are un cont in valoare de 28.000 de euro, obtinand si 40.000 de euro din vanzarea unui teren. Raileanu este dator la banca suma de 80.000 de euro. Acesta a obtinut 9.000 de lei ca fiind expert principal la MEF, 55.000 de lei - din functia de director general adjunc la MIMMCTPL, iar sotia a obtinut 35.000 de lei ca expert principal la MEF. Alina Ioana Dinca este director general la Directia Economica si Administrativa. Împreuna cu sotul detine patru apartamente si o casa de locuit, care este in constructie, doua autoturisme VW Passat. Sotul acesteia are doua terenuri, unul in Breaza si unul in Campina.

Alina Dinca are cinci credite la diferite banci, in valoare de 205.000 de euro si unul in valoare de 50.000 de lei. Ea a obtinut anul trecut venituri in valoare de circa 174.000 de lei, iar sotul, 36.000 de lei din functia de dispecer la CET Grozavesti. Alina Dinca a mai obtinut venituri din functia de membru in consiliul de administratie la SC Parc Hotels SA, in valoare de peste 10.000 de lei, la Centrul National de Învatamant Turistic (CNIT) peste 7.000 de lei, iar ca cenzor la SC Predeal - peste 12.000 de lei. A facut parte din comisiile la unele concursuri, obtinand venituri in valoare de circa 43.000 de lei.
CONSILIATA DE PERSOANE SUSPECTE
Kohalmi Szabo Luminita Doina, consiliera Elenei Udrea, nu a binevoit sa posteze pe site-ul ministerului Declaratia de Avere sau de Interes, si nici CV-ul care sa o recomande pentru aceasta functie. Potrivit informatiilor aparute in presa, Kohalmi a fost implicata intr-un scandal cu Teodor Atanasiu, fostul ministru liberal al Apararii. Ea a fost asociata cu sotia lui Atanasiu in cadrul unei firme, care avea ca obiect de activitate telecomunicatiile, dar care in realitate se ocupa de afaceri cu petrol. Pentru a-i inchide gura, Atanasiu a numit-o pe Kohalmi directorul Directiei Relatii Publice din MApN, aceasta ocupandu-se, din pacate fara succes, de imaginea (publica) a ministrului Atanasiu. O alta consiliera, alte probleme. Cristina Motorga. Ea are un apartament in Bucuresti si are datorii in valoare de 10.000 de euro si 40.000 de lei. Motorga mai are o casa achizitionata prin ipoteca bancara in valoare de 60.000 de euro. Consiliera a obtinut anul trecut venituri de peste 28.000 de lei. Pentru spoturile de promovare a Romaniei amintite mai sus, Motorga Cristina Mili a fost una dintre persoanele trimise in judecata de Directia Nationala Anticoruptie. Fost director general al Directiei Generale de Promovare si Relatii Internationale din cadrul ANT, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave, Mili a scapat ca prin minune si s-a infiintat din nou tot la Ministerul Turismului.

PD-L CERE CLEMENTA
Comisia parlamentara de ancheta in ca­zul ministrului Turismului, Elena Udrea, isi va incepe activitatea astazi sub conducerea liberalului Ludovic Orban (foto). Azi, se vor stabili regulamentul de func­ti­o­na­re, programul de lucru si documen­te­le care vor fi solicitate Ministerului Turismului, dar si persoanele ce vor fi chemate la audieri. Asta, in ciuda faptului ca liderii PD-L le-au solicitat ieri, in se­dinta co­a­li­ti­ei, partenerilor de la PSD, de o maniera "destul de ferma", sa renunte la comisia de ancheta si "sa o lase in pa­ce" pe Udrea, dupa cum au declarat pentru Mediafax surse din coalitie. Potrivit surselor, PD-L a acordat acestei solicitari o importanta sporita in raport cu celelalte teme de dis­cu­tie din cadrul sedintei. Liderii PSD au evitat insa sa dea un ras­puns transant. Democrat-liberalul Victor Ponta a aratat ca liderii PD-L s-au aratat nemultumiti de faptul ca social-de­mo­cra­tii au sprijinit demersurile PNL in constituirea comisiilor de ancheta in cazurile Ridzi si Udrea. El a negat insa ca PD-L a solicitat oprirea activitatii comisiei Udrea. Înainte de inceperea sedintei coalitiei, presedintele PSD, Mircea Geoa­na, a spus ca atacurile PD-L din ultima vreme la adresa PSD au drept cauza "onoa­rea ranita" a Elenei Udrea. În re­pli­ca, Udrea a aratat ca liderii PSD incearca sa gaseasca un tap ispasitor pentru pro­blemele cauzate de atacurile pe care le-au lansat. Ea a precizat ca exis­ta comisii parlamentare de ancheta doar in cazul mi­nis­tri­lor PD-L si ca, poate, ar me­rita sa se faca una si pentru presedintele PSD. Udrea a mai spus ca Geoana nu isi da seama ca "vine o varsta cand anumi­te afir­matii il fac penibil", mentionand ca acest lucru e valabil si pentru Viorel Hre­ben­ciuc. Mircea Geoana a mentionat ca nu va accepta ca parteneriatul cu PD-L sa fie folosit pentru protejarea unor ilega­li­tati comise de ministri. "Nu cred ca pentru a repara onoarea unei doamne mi­nistru trebuie sa aruncam in aer stabilitatea Romaniei", a spus el.

LONGEVITATE ÎN FUNCTIE CU SCANDAL
Carmen Moraru este cea mai veche persoana de prin Ministerul Turismului, ea figurand pe statele de plata ale institutiei de prin 1992. De atunci si pana astazi, cu mici exceptii, cand a fost acuzata ca risipeste banul public dupa bunul plac, se tot ocupa de promovarea Romaniei in statele Uniunii Europene. În ultimul scandal in care a fost implicata, Moraru era acuzata, alaturi de alti patru colegi din cadrul fostei Autoritati Nationale de Turism, ca a "risipit" patru milioane de lei din bani publici pentru realizarea unui catalog pentru promovarea Cimitirului vesel Sapanta si realizarea unor clipuri de promovare interna si internationala a Romaniei. Directia de Control a Guvernului a cercetat licitatia prin care SMArt Advertising SRL a fost desemnata sa realizeze spoturile publicitare de promovare a Romaniei, spoturi care au ramas in sertarele ANT. Firma castigatoare Smart Advertising a primit 1,5 milioane de euro, iar videoclipurile nu au fost niciodata difuzate, mai ales ca unul dintre ele era absolut naucitor - "Haideti sa muscam o bucata din Romania".

O alta semnatura de pe majoritatea contractelor incheiate de MT este cea a directorului Directiei Juridice, Resurse Umane si Achizitii Publice, Mihaela Dinca.
Aceasta are un apartament in Bucuresti, cumparat in 1998, un autoturism Renault Megan, luat in leasing in anul 2007, si bijuterii de aur si argint in valoare de 6.000 de euro, achizitionate in ultimii opt ani. Potrivit declaratiei de avere, a obtinut 7.000 de euro din vanzarea unui autoturism Peugeot 206 si mai are 3.600 de euro intr-un cont la BCR. Sotul acesteia are doua apartamente in Bucuresti, primite mostenire in 2005, precum si actiuni la mai multe firme. În plus, Mihaela Dinca a luat un credit de la BCR in valoare de 12.000 de euro. În urma cununiei civile si a botezului, Dinca a obtinut cadouri in valoare de 40.000 de euro, iar impreuna cu familia a realizat venituri in valoare de circa 20.000 de lei.


ALTI ANGAJATI, ALTE AVERI
Bogdan Raileanu, director general adjunct in cadrul MT, semnatar al contractelor incheiate de MT, are impreuna cu sotia trei terenuri, in suprafata de circa 9.000 de metri, trei apartamente si o casa de vacanta, precum si un autoturism Cielo. Raileanu are un cont in valoare de 28.000 de euro, obtinand si 40.000 de euro din vanzarea unui teren. Raileanu este dator la banca suma de 80.000 de euro. Acesta a obtinut 9.000 de lei ca fiind expert principal la MEF, 55.000 de lei - din functia de director general adjunc la MIMMCTPL, iar sotia a obtinut 35.000 de lei ca expert principal la MEF. Alina Ioana Dinca este director general la Directia Economica si Administrativa. Împreuna cu sotul detine patru apartamente si o casa de locuit, care este in constructie, doua autoturisme VW Passat. Sotul acesteia are doua terenuri, unul in Breaza si unul in Campina.

Alina Dinca are cinci credite la diferite banci, in valoare de 205.000 de euro si unul in valoare de 50.000 de lei. Ea a obtinut anul trecut venituri in valoare de circa 174.000 de lei, iar sotul, 36.000 de lei din functia de dispecer la CET Grozavesti. Alina Dinca a mai obtinut venituri din functia de membru in consiliul de administratie la SC Parc Hotels SA, in valoare de peste 10.000 de lei, la Centrul National de Învatamant Turistic (CNIT) peste 7.000 de lei, iar ca cenzor la SC Predeal - peste 12.000 de lei. A facut parte din comisiile la unele concursuri, obtinand venituri in valoare de circa 43.000 de lei.
CONSILIATA DE PERSOANE SUSPECTE
Kohalmi Szabo Luminita Doina, consiliera Elenei Udrea, nu a binevoit sa posteze pe site-ul ministerului Declaratia de Avere sau de Interes, si nici CV-ul care sa o recomande pentru aceasta functie. Potrivit informatiilor aparute in presa, Kohalmi a fost implicata intr-un scandal cu Teodor Atanasiu, fostul ministru liberal al Apararii. Ea a fost asociata cu sotia lui Atanasiu in cadrul unei firme, care avea ca obiect de activitate telecomunicatiile, dar care in realitate se ocupa de afaceri cu petrol. Pentru a-i inchide gura, Atanasiu a numit-o pe Kohalmi directorul Directiei Relatii Publice din MApN, aceasta ocupandu-se, din pacate fara succes, de imaginea (publica) a ministrului Atanasiu. O alta consiliera, alte probleme. Cristina Motorga. Ea are un apartament in Bucuresti si are datorii in valoare de 10.000 de euro si 40.000 de lei. Motorga mai are o casa achizitionata prin ipoteca bancara in valoare de 60.000 de euro. Consiliera a obtinut anul trecut venituri de peste 28.000 de lei. Pentru spoturile de promovare a Romaniei amintite mai sus, Motorga Cristina Mili a fost una dintre persoanele trimise in judecata de Directia Nationala Anticoruptie. Fost director general al Directiei Generale de Promovare si Relatii Internationale din cadrul ANT, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave, Mili a scapat ca prin minune si s-a infiintat din nou tot la Ministerul Turismului.

PD-L CERE CLEMENTA
Comisia parlamentara de ancheta in ca­zul ministrului Turismului, Elena Udrea, isi va incepe activitatea astazi sub conducerea liberalului Ludovic Orban (foto). Azi, se vor stabili regulamentul de func­ti­o­na­re, programul de lucru si documen­te­le care vor fi solicitate Ministerului Turismului, dar si persoanele ce vor fi chemate la audieri. Asta, in ciuda faptului ca liderii PD-L le-au solicitat ieri, in se­dinta co­a­li­ti­ei, partenerilor de la PSD, de o maniera "destul de ferma", sa renunte la comisia de ancheta si "sa o lase in pa­ce" pe Udrea, dupa cum au declarat pentru Mediafax surse din coalitie. Potrivit surselor, PD-L a acordat acestei solicitari o importanta sporita in raport cu celelalte teme de dis­cu­tie din cadrul sedintei. Liderii PSD au evitat insa sa dea un ras­puns transant. Democrat-liberalul Victor Ponta a aratat ca liderii PD-L s-au aratat nemultumiti de faptul ca social-de­mo­cra­tii au sprijinit demersurile PNL in constituirea comisiilor de ancheta in cazurile Ridzi si Udrea. El a negat insa ca PD-L a solicitat oprirea activitatii comisiei Udrea. Înainte de inceperea sedintei coalitiei, presedintele PSD, Mircea Geoa­na, a spus ca atacurile PD-L din ultima vreme la adresa PSD au drept cauza "onoa­rea ranita" a Elenei Udrea. În re­pli­ca, Udrea a aratat ca liderii PSD incearca sa gaseasca un tap ispasitor pentru pro­blemele cauzate de atacurile pe care le-au lansat. Ea a precizat ca exis­ta comisii parlamentare de ancheta doar in cazul mi­nis­tri­lor PD-L si ca, poate, ar me­rita sa se faca una si pentru presedintele PSD. Udrea a mai spus ca Geoana nu isi da seama ca "vine o varsta cand anumi­te afir­matii il fac penibil", mentionand ca acest lucru e valabil si pentru Viorel Hre­ben­ciuc. Mircea Geoana a mentionat ca nu va accepta ca parteneriatul cu PD-L sa fie folosit pentru protejarea unor ilega­li­tati comise de ministri. "Nu cred ca pentru a repara onoarea unei doamne mi­nistru trebuie sa aruncam in aer stabilitatea Romaniei", a spus el.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000