Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Ciuma rosie

Ciuma rosie

psd

 Ciuma rosie
Obișnuiți-vă cu PSD

Ciuma Roșie este PSD. Fost PDSR. Fost FDSN. Fost FSN. Fost PCR. De 72 de ani fură. De 72 de ani distrug această țară. Mințind. Cu o ticăloșie infernală.
Am mai spus-o, dar pe zi ce trece lucrurile în țara asta se înrăutățesc parcă tot mai tare, motiv pentru care aș vrea să vă avertizez: PSD va conduce România și după viitoarele alegeri parlamentare, din 2020. Știu că vi se pare de domeniul fantasticului, știu că veți da ochii peste cap, dar aș vrea să vă dau în scris că așa se va întîmpla. Și-am să vă explic de ce. Înainte de argumente, ar fi bine să realizați că la jumătatea mandatului guvernamental, PSD stă bine. Face al dracului de prost, în opinia mea și a zecilor de mii de oameni cu capul pe umeri care protestează zilele astea în țară, dar, pe de altă parte, e bine văzut de majoritatea românilor. Potrivit datelor celui mai recent sondaj de opinie CURS, de la începutul lunii iulie, PSD și ALDE aveau împreună 44%. Cu redistribuiri și cu minorități, dacă mîine ar fi alegeri, PSD ar avea din nou majoritatea parlamentară. Și, prin urmare, ar forma un nou guvern.
Și acum cîteva argumente pentru care România nu va scăpa mulți ani de acum încolo de PSD, cel mai toxic partid din istoria recentă:

    - Am ajuns o țară de analfabeți și semianalfabeți. După 28 de ani telenovele și manele, timp în care investiția statului român în educație tinde spre zero și haos, și după un exod uriaș al forței de muncă responsabile, doar o țară de analfabeți și semnianalfabeți ar putea vota în proporție de 44% cu PSD și ALDE după doi ani de guvernare iresponsabilă și criminală. Suntem departe, foarte departe de lumea civilizată. De la același institut de sondare a opiniei publice aflăm că împotriva căsătoriei între persoanele de același sex se pronunță 96% dintre votanii PSD, 84% dintre votanții PNL, 87% dintre votanții ALDE, 88% dintre votanții PMP și – culmea! – 69% dintre votanții USR.
    - O țară de analfabeți și semianalfabeți nu putea fi condusă decît de un guvern așișderea. Este exact ce oferă astăzi PSD.
    - Opoziția nu există. S-ar putea să dați din nou ochii peste cap, dar aș vrea să numiți trei lideri de la PNL. Nu-mi spuneți, vă rog, de Ludovic Orban. Aș avea dubii dacă l-aș vota președinte de scară la bloc. Omul ăsta nu cred că ar fi capabil să conducă o gară, darămite un guvern. Și nu pot să uit cum îmi povestea o fostă colegă din presă cum fugea ăsta în jurul mesei după ea, încercînd s-o pupe…. Cine mai e pe acolo? Raluca Turcan? Anvergură de mărimea unui cercel. Dacă ar trimite-o cineva în piață la Obor, n-ar fi în stare să deosebească ceapa de usturoi. Și-ar intra în depresie de la mirosul de mici… Ați auzit vreodată de Ilie Bolojan? E prim-vicepreședinte PNL. Dar de Iulian Dumitrescu, Laurențiu Leoreanu, Adrian Oroș, Virgil Guran? Ăștia-s vicepreședinți PNL. Eu sunt convins că nu-i recunoaște nimeni nici măcar din blocul lor. Cu așa “lideri” ai opoziției, PSD poate face orice.
    - Rezerva de cadre a PSD e uriașă. Nu-și imagina nimeni că după Iliescu și Năstase ar putea exista lideri și mai hidoși. Ei bine, iată! Se poate și mai rău. Dragnea va ajunge la pușcărie, probabil, dar în urma lui sunt multe dîre de reptile care abia așteaptă să-ajung la butoane.

Credeați că e rău? Va fi mult mai rău, vă asigur. Hienele astea abia au pus mîna pe țară. Și nu-i vor da drumul prea curînd.

Există și o veste bună în toată negura asta.

S-a născut zilele trecute un nou lider politic. L-am urmărit de ceva vreme și pot să spun că începe să prindă conturul unui OM în care ne-am putea pune speranța. Doar că va trebui să mai avem răbdare. Încă nu suntem pregătiți să-l avem. Dacă ești curios cine e, dă un click aici. Și completează. Eu am făcut-o.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000