Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Ancheta de la Maracineni duce la Barla, protectorul interlopilor din Buzau

Ancheta de la Maracineni duce la Barla, protectorul interlopilor din Buzau

Fanica Barla

 Ancheta de la Maracineni duce la Barla, protectorul interlopilor din Buzau
Scandalul prelungit de la Mărăcineni unde, zile la rînd, localnicii au blocat parţial şoseaua care tranzitează localitatea se lasă cu anchete care caută să descopere cine sînt vinovaţii care au făcut ca timp de peste 7 ani autobuzele Transbus S.A. să circule ilegal în afara oraşului, pe Valea Slănicului.

Surse din rîndul anchetatorilor susţin că principalul răspunzător pentru încălcarea legii este viceprimarul Fănică Bîrlă, cel care a iniţiat totul dar nu a făcut nimic pentru ca Transbus SA, unitate a Consilului Local Municipal să presteze servicii de transport interjudeţean pe baze legale. Aşa se face că 7 ani la rînd, Transbus SA care a făcut transporturi ilegale de Valea Slănicului a încasat sume mari de bani pe bilete, fonduri care sînt, evident, în afara normelor legale.

Cum va răspunde vicele Bîrlă în continuare rămîne de văzut după ce investigaţiile se vor finaliza, însă e de observat că de numele viceprimarului se leagă haosul din urbanismul buzoian pe care orice om de bună credinţă îl observă fără nici un efort. Oraşul e plin de construcţii ridicate ilegal pe care Bîrlă, în calitate de responsabil cu urbanismul în Palatul Comunal se face că nu le vede. În toate cartierele s-au făcut extinderi de balcoane la parter, distrugîndu-se cu bună ştiinţă pereţi din structura de rezistenţă, care pun, normal în pericol imobilele, iar în unele cazuri, cei care au făcut asta sînt chiar rubedenii ale vicelui Bîrlă. De altfel, întreg oraşul e mutilat de construcţii hidoase, multe dintre ele ridicate fără nici un fel de autorizaţie, pe care Bîrlă nu le observă de ani şi ani. 

Revolta in PSD

Viceprimarul Fanica Barla este cunoscut ca fiind cel mai mare spagar din primaria Buzau. "Daca nu treci pe la Barla, nu obtii un metru patrat intr-o piata din Buzau. Pietele din oras sunt intesate de contrabandisti, bisnitari iar spatiile sunt inchiriate interlopilor. Este unul Pacala, din Dorobanti, prieten de bairamuri cu Barla. Infractorul a ocupat un cartier intreg. Este inadmisibil asa ceva. N-a existat niciodata in PSD Buzau un personaj atat de toxic si corupt ca Fanica Barla" ne-a dezvaluit, profund indignat, un vechi pesedist.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

Doru

Are dreptate despre Păcală asta. Interlopul este prieten bun cu Barla.
+9

Florina

Eu una nu inteleg de ce nu zice nimeni nimic de acei rromi consilieri de la judet si municipiu?acesti domni consilieri rromi chiar nu raspund in fata legilor din vigoare?au cumva imunitate ?
+3

Mihai

Barla este un nimeni. Fost electronist, de repara televizoare la tac-su-n casa pe patriei. Fost turnator ( nu la SRI, ca Limba). Ajuns viceprimar un ratat, care daca il iau la investigatii adevarate organele competente nu mai ramane nimic din el. Dar nu se vrea. Un prost cu impresii de intelectual si fite de smecher adica gainar.
+11

Vladimir S

A fost o data ca-n povesti A fost si-o sa mai fie Din surse strict imparatesti Un vice cu niscavai rate! Si erau 4 la liceu Si toate-nregistrate Cu ADB coriaceu Si cu activitate Trecut-au 7 ani de-atunci Razind, stimatul vice Gandeste mult si da porunci Razesilor complice Nici jurnalistul nu se ia de el E ca intr-o fratie Caci fratele e argatel Cu un salariu intr-un an Cat altii intr-o mie Vom reveni.....
+28

Fanica

Ce ai mă cu mine, te a pus CIOLACU sa mă bruschezi?,oi fi si tu parte la URBIS si atunci se leaga prietenia voastra.
-22

Raducu

Bah, Birla e prea destept pentru niste gaunosi ca voi! Cine s-a plans de el, Ion Vasile, handicapatu de Mocanu jr.?  Birla are bani de va ingroapa pe toti. Aveti grija, este in stare sa plateasca bani grei sa va desfiinteze. E smecher, omu!
-26

Viorel

Fanica Barla este in combinatie si cu domnul Ciulin Marius care ocupa jumate din Buzau
+22

Anonim

Acelasi lucru se intampla la RM SARAT UNDE SC TUC SA FACE TRANSPORT ILEGAL PESTE TRANSPORTATORI CARE AU LICITAT LEGAL PE BANII RAMNICENILOR iar autoritatile trec cu vederea
+9

Adi V

Barla, Boscodeala si Nedelcu au adus crima organizata in primaria Buzau. Nimeni nu obtine vreun act fara spaga. Absolut nimeni. Pe buna dreptate, primaria Buzau poate fi numita IMPERIUL SPAGII
+47


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000