Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Vedetele, spargatorii de casnicii

Vedetele, spargatorii de casnicii

Vedetele, spargatorii de casnicii. Ce te faci cand esti asaltat de panarame?
Ce te faci cand diavolul iti sopteste vorbe dulci pe la urechi? Te lepezi de el, dar de unde... omul se onduleaza in jurul pacatului precum musca de rahat. Isi pierde ratiunea si loveste in persoana care i-a fost alaturi la bine si la rau.

Ai nevoie de putere, ceea ce poate fi educatia, pentru a intoarce spatele ispitei cu chip angelic. Amanta ravneste la statutul de sotie, atingerea scopului dorit este un deziderat care o determina sa incalte copite de vaca si de a se zbengui in mocirla. In timp ce vaca se desfasoara in mocirla, zoaiele ating pesoanele dragi celui care a inbratisat-o, sotie, copil, parinti, rude. Vedetele se „curvesc” pe nesimtite si fara inhibitii, nu le pasa de exemplul pe care il dau fanilor. Am decis sa enumeram cateva mate incinse care au pus botul la ce nu le apartinea de drept.

„Zana” a poftit la carnatul lui Elvis
Minunata Andreea Marin a avut o patima si un dor... sa-l posede pe Stefan in dormitor. Moldoveanca a intocmit un plan iscusit prin care a urmarit sa o mazileasca pe Camelia Constantinescu, care locuia cu Stefan Banica jr si copilul lor. A ridicat parsiveste coada, s-a incolacit de Elvis si a refuzat sa-i mai dea drumul din cingatoare. Prin multa perseverenta, Andreea a reusit sa ii dea afara din casa pe Camelia si copil, pentru a se muta ea. I-a trantit un copil cantaretului jr, i-a dat ceata... daca ar fi sa adopt limbajul din cartier.

Tambalistul si blestemul tiganesc
Sub egida „sunt un tigan si iubesc precum un bastan”, inima lui Marius Mihalache a fost prinsa in menghina de Crina Matei. O femeie pe care nu o consider, cu toata sinceritatea din lume, atragatoare sau feminina. Este genul de tarancuta de la tara „muuuu”, cu bale in jurul gurii. O femeie gretoasa... pe scurt, imi provoaca repulsie. In fine, jumulita asta mica i-a sucit neuronul lui Marius, acesta a avut relatie extraconjugala cu Crina in timpul turneelor. S-a purtat un razboi in toata regula intre Crina si Mirela, sotia tambalistului, cu care are si un copil. Luptele au fost grele, SMS-uri otravite s-au plimbat intre cele doua muieri, blesteme tiganesti s-au desprins din gurita lor. Tiganul nu s-a inecat la mal, precum in poveste, si a castigat-o pe Crina fara sa arunce o vorbulita.

Romanita Iovan a dorit sa penetreze cerul
Madame Romanita este o pofticioasa recunoscuta de presa, nu se da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul dorit. A mers cu avionul si pe sistem turbo a pus ochii pe pilotul Adrian Iovan. Tac-pac, a aflat ca omul este casatorit, nu a contat pentru pofticioasa Romanita. Dumnezeu l-a mangaiat cu palma pe Adrian si l-a lasat de izbeliste. Fara nevasta, avere, casa si copil, pilotul s-a vazut in fundul gol la batranete.

Stirista care a spart casnicia familiei Sucu
Familia Sucu parea a fi binecuvantata, totul le mergea, lumea ravnea la bunastarea lor. Dar dracul, care este el drac, si-a bagat coada in sanul familiei si l-a tras pe Dan Sucu. Diana Lascarescu, fosta stirista teverista, a tintit sus de tot si i-a castigat inima miliardarului. 10 ani de casnicie, doi copii si o avere considerabila, realizate cu sotia Camelia au fost sterse de o dragoste inflacarata. A urmat un an de proces, averea s-a impartit, iar Dan a ramas cu Diana Lascarescu.
Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000