Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Teo Trandafir ii ia locul Mihaelei Radulescu

Teo Trandafir ii ia locul Mihaelei Radulescu

Dupa ce Mihaela Radulescu si-a anuntat retragerea din televiziune, Teo se pregateste sa revina in lumina reflectoarelor. Informatia "a transpirat" catre presa din gura lui Mircea Badea, care a lasat sa se inteleaga acest lucru, luni seara, in cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena 3.
Luni seara, in emisiunea "In gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea a declarat ca este gata sa dea in scris faptul ca Teo Trandafir, colega si prietena lui de-o viata, se va intoarce in televiziune. Dupa ruperea contractului cu Prima TV, vedeta s-a retras din fata camerelor de luat vederi si s-a dedicat cresterii fiicei sale adoptive, Maia. Pentru a nu rupe definitiv contactul cu media, Teo a acceptat un post de dascal la scoala de televiziune a stiristului Vlad Ionescu si nu a mai dat semne ca ar vrea sa-si reia cariera pe sticla. Cu toate acestea, prietenul si confidentul ei, Mircea Badea, sustine cu tarie ca vedeta se va intoarce acolo unde ii este locul - pe micul ecran. Potrivit unor surse din Antena 1, in urma cu doua luni si jumatate au existat niste discutii la nivelul conducerii in care se lua in calcul recooptarea lui Teo Trandafir in echipa Antenelor. Mai mult, se pare ca vedeta ar fi depus un nou proiect de emisiune la Prima TV in speranta ca revenirea ii va aduce audienta multravnita de fostii ei sefi. Acum, dupa ce Mihaela Radulescu si-a anuntat plecarea, lasand vacant unul dintre cele mai bune spatii de emisie din grila, numele lui Teo a fost auzit din nou in Antene. In ciuda faptului ca prietena lui Badea a rupt-o nu o data, ci de doua ori, cu postul din Baneasa, de fiecare data in termeni destul de duri, revenirea ei nu este imposibila. Cu toate acestea, indiferent cu cine va semna, daca va fi Antena 1, Antena 2 sau oricare alta televizune, Badea este convins ca nu va mai trece mult pana ce Teo va reintra in paine. Cel mai probabil, aceasta va prinde grila de toamna.

O sfatuieste in cariera
Mircea Badea si Teo Trandafir au o relatie mult mai stransa decat lasa sa se vada. Cei doi tin legatura non-stop prin intermediul telefonului sau al messenger-ului si ori de cate ori au de luat o decizie intai se sfatuiesc. Dupa esecul de la Prima TV, Teo a recunoscut ca Badea a incercat sa o convinga ca nu este cel mai intelept pas in cariera ei, insa nu a vrut sa-l asculte. Ulterior,
s-a vazut nevoita sa-i dea dreptate. Mai mult, cei doi se sustin ori de cate ori unul are nevoie. De pilda, Teo va incerca sa-l convinga pe amicul ei sa participe la un seminar la scoala unde preda. Elevii sai i-au marturisit ca sunt fanii emisiunii "In gura presei" si i-au cerut sa le inlesneasca o intalnire cu acesta.

Iantu si Negru inca rezista
Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Marius Tuca, Andrei Gheorghe, Florin Calinescu se inscriu in randul vedetelor care au spart topurile audientelor si care, unul dupa altul, au renuntat la televiziune. Din garda veche de vedete TV consacrate au mai ramas active doar doua - Virgil Iantu, care, in ultimii ani, a oscilat intre doua formate (Megastar si Copiii spun lucruri trasnite) si Dan Negru, care vine, aproape in fiecare sezon, cu un show nou.

Mircea Radu e in stand by
De la inceputul anului Antena 1 a pierdut trei vedete emblematice. Prima care a parasit "corabia" a fost Simona Patruleasa, imaginea stirilor sportive. A urmat Mircea Radu, care, dupa noua ani si jumatate de "Din Dragoste" a pus punct, iar duminica Mihaela Radulescu le-a urmat exemplul anuntand ca se retrage definitiv din televiziune.
CANCAN a aflat in exclusivitate ca aceasta se va retrage in Principatul Monaco si se va dedica cresterii copilului.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000