Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Stefan Stan castiga Vocea Romaniei 2011

Stefan Stan castiga Vocea Romaniei 2011

Stefan Stan castiga, meritat as adauga eu, concursul VOCEA ROMANIEI 2011.
Elevul lui Smiley, Stefan Stan a castigat trofeul Vocea Romaniei si cei 100.000 de euro de la Cosmote. Stefan Stan si-a incheiat prezenta la "Vocea Romaniei" cantand melodia lui Frank Sinatra "My Way".
Pe locul 2 s-a clasat Dragos Chircu, antrenat de Loredana.
Pe locul 3 a iesit Iuliana Puschila, antrenata de Horia Brenciu, iar pe locul patru s-a clasat Cristian Sanda, antrenat de Marius Moga. Prezentam integral interviul acordat MEDIAFAX de Stefan Stan:
Reporter: Cum a inceput cariera ta muzicala si cat timp studiezi in fiecare zi?
Stefan Stan: Mi-am dat seama ca pot sa cant intr-o seara, cand eram la karaoke cu niste prieteni. Mi-au spus atunci ca le place timbrul meu si ca m-ar asculta tot timpul. Cam asa a inceput povestea mea in muzica. Nu am studiat si nu studiez nici in momentul de fata, cant asa cum simt!
Reporter: Cum ai ajuns sa participi la show-ul "Vocea Romaniei" de la Pro TV?
Stefan Stan: "Vocea Romaniei" e primul concurs la care eu particip. Am fost impins de la spate de prieteni, care au vazut promo-ul la televizor si asa am aflat de acest nou show care urma sa se lanseze si la noi.
Reporter: Cum s-a schimbat viata ta dupa aparitia la primele editii ale emisiunii "Vocea Romaniei"?
Stefan Stan: "Vocea Romaniei" a fost o experienta care mi-a schimbat viata, asta e clar! Am invatat foarte multe lucruri, atat la nivel profesional, cat si uman, am cunoscut oameni, mi-am facut prieteni, si am reusit sa fac primul pas pe un drum pe care vreau sa merg de acum inainte: muzica! In plus, dupa primele aparitii in show, sunt foarte multi cei care ma opresc pe strada sa ma felicite.
Reporter: Ce a insemnat pentru tine participarea la o emisiune de o asemenea complexitate si ce ai invatat de la antrenorii show-ului?
Stefan Stan: Am invatat ca trebuie sa raman acelasi om simplu si ca trebuie sa ma dedic publicului daca vreau sa am succes in aceasta cariera. Pe parcursul show-ului am primit foarte multe sfaturi nu doar de la Smiley, ci de la toti antrenorii si as vrea sa le multumesc pentru asta. Voi incerca sa tin cont de toate, sa le transform intr-o treapta in evolutia mea profesionala.
Reporter: Cum o sa ii cuceresti pe antrenori si pe telespectatori in marea finala din 26 decembrie? Ce surprize ne pregatiti?
Stefan Stan: Avand in vedere ca nu mai am nimic de pierdut, ci doar de castigat, am de gand sa intru pe scena cu emotii minime si sa ofer un spectacol de exceptie asa cum s-a intamplat la "auditiile pe nevazute". Sunt onorat ca la una dintre piese sa o am alaturi si pe Andra, cu care am pregatit un moment foarte special! In finala e totul sau nimic!
Reporter: Ce planuri ai dupa finalizarea competitiei "Vocea Romaniei", o sa iti dezvolti cariera muzicala in Romania sau vrei sa cuceresti piata internationala?
Stefan Stan: Am primit oferte de a canta in strainatate, dar din respect pentru tara mea, pentru oamenii care au crezut in mine aici si m-au sustinut, am decis sa raman in tara. Indiferent de ce-mi rezerva viitorul pe plan muzical, daca as alege strainatatea, ar fi doar pentru a reprezenta Romania.
Reporter: Daca o sa fi desemnat/ desemnata "Vocea Romaniei" si o sa castigi marele premiu, ce o sa faci cu banii?
Stefan Stan: Asa cum am declarat inca de la "auditiile pe nevazute", o mare parte din bani ii voi dona Kassandrei Rotariu, o fetita care are mare nevoie de ajutor si de a carei poveste am auzit si m-a impresionat inca dinainte de inceperea acestui concurs. Cu o alta parte din bani as face o prajitura imensa din care sa guste toti cei care m-au sustinut, iar restul l-as investi in cariera mea muzicala.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000