Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Mihaela Radulescu se muta definitiv din Romania

Mihaela Radulescu se muta definitiv din Romania

Diva se muta, de luna viitoare, in sudul Frantei, impreuna cu fiul ei, Ayan.
Viata de milionar e dulce. O banuim cu totii, noi, muritorii de rand, care nu putem face altceva decat sa visam cu ochii deschisi: cum ar fi sa ai un iaht, sa zaci la soare si banii sa curga rauri-rauri sau sa te trezesti dimineata cu pofta de-un... Ferarri si sa pleci in papuci sa-ti cumperi unul... Mai greu pare a fi insa pentru cei care au gustat din traiul bogatilor si brusc au ramas fara bani. Cum ar fi Mihaela Radulescu, inca vedeta Antenei 1, dar nu pentru multa vreme.
Diva, care, intr-o clipa de curaj nebun, a dat bunastarea pe iubire pasionala, se pare ca nu poate trai fara milioanele cu care o obisnuise Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost sot mai bine de patru ani. Asa ca si-a reconsiderat pozitia si a ales sa nu-l mai atace pe acesta. Nu de alta, dar i s-a facut dor de viata indestulata pe care o ducea inainte de divort. Asadar, saptamana trecuta, in emisiunea sa “Duminica in familie”, a anuntat: “Ma las de televiziune!” Ce se va intampla mai departe? Mihaela Radulescu se retrage cuminte, in aceasta vara, pe Coasta de Azur, in sudul Frantei, intr-o casuta eleganta batuta de briza Mediteranei, proprietatea fostului sot. Acolo, ca o mama devotata, isi va dedica intregul timp cresterii lui Ayan, fiul de numai cinci anisori al celor doi.

A facut din nou pace cu fostul ei sot
La plaja, la cumparaturi, in parc cu baietelul, frumoasa Mihaela va avea timp berechet sa se gandeasca la ce anume vrea sa faca cu viata sa, daca o va petrece la distanta sau nu de milioanele lui Schwartzenberg, pe care le-a hulit, dar care, se pare, ii sunt extrem de necesare acum. Vedeta tv va avea suficient timp si pentru cea de-a doua carte pe care a anuntat ca vrea s-o scrie, ce va contine pasaje autobiografice, fictiune si articole din presa (prima carte a Raduleascai a avut titlul “Despre lucruri simple”). Din toamna, Mihaela se muta cativa kilometri mai incolo, la Monaco, mai ales ca micutul Ayan incepe gradinita. Cum se va mai derula relatia de amor dintre Mihaela si Dani Otil? Probabil rar si departe, prin vreo tara neutra...

Mihaela Radulescu se lasa de televiziune !
Mihaela a ales sa se retraga in glorie din televiziune.“Fac un pas lateral sau chiar in spate, dar fac un lucru bun pentru copilul meu. Au renuntat la televiziune niste oameni pe care eu ii respect mult: Andreea Marin, Marius Tuca”, a declarat duminica diva. In aceeasi emisiune, ea a tinut sa precizeze cum stau lucrurile cu privire la relatia sa cu Elan, cel pe care l-a atacat in repetate randuri in presa, facandu-l “curvar”, “ipocrit”, “periculos”, “mincinos” si, nu in ultimul rand, “milionar” - in sens peiorativ: “Una zice omul in toiul unui proces, dar alta este situatia acum. In prezent, am o relatie normala cu fostul meu sot”. Vedeta Antenei 1 va mai realiza emisiunea “Duminica in familie” doar pana la finele acestei luni.

Unde va sta Raduleasca: Elan Schwartzenberg detine o casa de vacanta in Cap D’ Antibes, zona de pe Coasta de Azur, Franta, considerata un adevarat paradis al miliardarilor. Vila e situata intre palmieri si are tot ce-ti poti dori in materie de confort: este mobilata cu gust, are un etaj, piscina si o terasa imensa. Expertii imobiliari consultati de Libertatea au estimat ca superba proprietate costa peste 3,5 milioane de euro. 

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000