Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Loredana lui Capatos prefera sexul salbatic

Loredana lui Capatos prefera sexul salbatic

Nici nu au ajuns bine pe micul ecran, ca asistentele de la TV au si inceput sa se dueleze in pictoriale sexy, marca Playboy. Cea care a spart gheata a fost Marina Dina, blonda lui Mihai Morar fiind urmata anul acesta de Daniela Crudu si, mai nou, de Loredana, blonda lui Dan Capatos.
Toate trei siliconate, Loredana, Marina si Daniela fac legea in revistele pentru adulti, starnind, cu sanii lor in forma de fructe, fantasmele barbatilor. Fetele pot fi in acelasi timp si material didactic pentru specialistii in sternomantie, stiinta care studiaza temperamentul unei femei in functie de forma sanilor.
Cea mai recenta vedeta Playboy, Loredana Chivu, si-a etalat in premiera silicoanele care se incadreaza in tiparul “sanilor-lamaie”. Conform cercetatorilor care “citesc” personalitatea unei femei privind in decolteu, blonda lui Capatos este una dintre cele mai focoase.
“Daca un barbat vrea diversitate in viata sexuala, atunci trebuie sa caute o partenera cu sanii in forma de lamaie. Acestea sunt foarte aventuroase si dornice de sex salbatic. Femeile din aceasta categorie mint foarte usor”, spun specialistii.
Tanara originara din comuna Lunguletu (judetul Dambovita) s-a dezbracat la sedinta foto pe malul unui lac de langa Giurgiu, sub privirile lacome ale unui cioban, nimerit intamplator in zona, si care si-a abandonat mioarele pentru a se delecta cu formele Loredanei Chivu, asistenta de la “Un show pacatos”.
“A fost prima data cand am pozat dezbracata. Am avut ceva emotii, tocmai de aceea nu am vrut sa-l iau si pe prietenul meu, pentru ca mi-ar fi fost si mai rusine”, ne-a declarat blonda.
Ce e sternomantia
Aparuta in Spania, in secolul al XVIII-lea, sternomantia este stiinta conform careia putem citi personalitatea unei femei, in functie de forma sanilor. Specialistii sustin ca fiecarui tip de mamelon sau de san ii corespunde un temperament feminin specific. Cel mai frecvent, sanii sunt catalogati sub forma de fructe.
Marina Dina are sani-portocala si este foarte retinuta in pat
Nici Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar, realizatorul emisiunii “Rai da’ buni”, de la Antena 2, nu s-a lasat cu nimic mai prejos. Blonda, in varsta de de 21 de ani, si-a etalat si ea silicoanele in Playboy, intr-un pictorial fierbinte, ce a aparut anul trecut, in luna aprilie.
Atunci, Marina nu s-a sfiit sa pozeze dezbracata in decorul unei cladiri incarcate de istorie, palatul Grigore Cantacuzino. Dupa aparitia in Playboy, cota ei a crescut simtitor printre masculii din lumea mondena, care se ingramadesc mai nou sa se afiseze la bratul ei.
Daca tinem cont de ceea ce spun specialistii in sternomantie, sanii Marinei, care au forma de portocala, denota un comportament retinut in pat, fara fantasme si apetit sexual. Mai mult, se pare ca, femeile cu acest tip de sani au ghinion in dragoste, ceea ce se regaseste din plin si in viata amoroasa a Marinei. Ea nu si-a gasit pana acum un iubit stabil.
Daniela Crudu, sani-para, complexe sexuale
Sanii siliconati ai asistentei “matinalilor” Razvan si Dani au facut furori in editia din martie a revistei Playboy. La 19 ani, Daniela Crudu nu s-a sfiit sa pozeze provocator, aratandu-si nu doar bustul generos, dar si tatuajul in forma de fluture plasat chiar in zona intima.
Celebrele ei silicoane in forma de para sunt interpretate insa in dezavantajul vedetei, care se pare ca ar avea o acuta lipsa de originalitate in pat si o groaza de complexe sexuale.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000