Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Gaura neagra si lumina adevarului

Gaura neagra si lumina adevarului

massmedia romania

 Gaura neagra si lumina adevarului
O gaură neagră curbează spațiul și timpul. O gaură neagră are masă și gravitație atât de mari încât aspiră tot și nu mai lasă nimic să iasă. Nici măcar lumina.
Antena 3 este o gaură neagră. Îndoaie timpul și spațiul, înghite adevărul ca pe-o aspirină, hap, s-a dus, adevărul nu mai poate fi văzut vreodată.
În studioul televiziunii pușcăriașului Voiculescu, cel care dă 700 de lei pe lună din pensie ca să returneze statului o furăciune de milioane de euro, un mic grup de maneliști politici bagă la țambal o poveste despre Soroș, Iohannis, antisemitism și interesul României. Au cercetat, au calculat, au adunat un calorifer, două pungi de semințe, un motostivuitor și orchestra Filarmonicii din Berlin și le-a dat, normal, că România este victima unei conspirații care vrea să o distrugă și singurul om care poate înfrânge caracatița imperialist-antisionistă este domnul Dragnea, duce de Zimnicea.
Nu miră pe nimeni că Antena 3 -un post ticălos care are ca proprietar un infractor-nu are niciun interes să prezinte adevărul așa cum este el. Nu miră pe nimeni că Antena 3 face afirmații mincinoase spunând că Norman Finkelstein vine în România pentru că este un pion în bătălia dintre președintele Iohannis și Dragnea, că este adus de Soroș, că este antisemit, negaționist al Holocaustului și alte cretinisme de acest tip.
Ce este însă uimitor-înspăimântător este numărul mare de indivizi mici gata să amenințe, să șantajeze, să pârască, să-njure, să te zică lu tovarășa, să fluture jumătăți de citate scoase din context, să pună ștampila, să facă predicții, să-ți ceară să taci în numele libertății de expresie.
Un cor cacofonic care se vrea divers dar care recită aceeași strofă: Finkelstein e cu teroriștii, Finkelstein e cu Hamasul, Finkelstein a zis că jurnaliștii de la Charlie Hebdo și-au meritat soarta, Finkelstein neagă Holocaustul, v-ați gândit bine dacă faceți acest eveniment, poate ar trebui să vă gândiți și mai bine pentru că Israel se supără dacă faceți acest eveniment, lui Israel nu-i place de Finkelstein și noi suntem prieteni cu Israel și ce nume e ăsta Feher, pariu că bunică-tu a fost pe la Treblinka, zi, ce nume e ăsta? Ești rudă cu Soroș, nu trebuie să recunoști, e clar că ești neomarxistă, antisemită și propalestiniană.
Cuvinte. Nu au importanță. Nu există consecințe pentru că trăim într-o societate unde cuvintele nu contează. Protestatarii au primit 100 de lei de om ca să iasă în stradă și 50 de lei ca să-și aducă și câinele. Am o înregistrare cu mama dumneavoastră făcând sex anal. Soroș îl aduce pe Finkelstein în România și Finkelstein neagă Holocaustul.
În studioul Antena 3, în ciuda reflectoarelor, e întuneric. Bogdan Chirieac, jurnalist, aplică doct o tangentă la realitate. Îmi amintesc de faimosul dosar de șantaj în care a fost implicat la grămadă cu Sorin Roșca Stănescu și fostul șef de la ANI, Cătălin Macovei.
SRS: Dacă-l cunoaştem împreună pe Bogdan, n-apari nicăieri.
CM: E, n-am ştiut asta…
SRS: Dacă tot am făcut cunoştinţă, eu sunt foarte corect.
CM: La fel şi eu.
SRS: Iar atunci, degeaba spui c-am dat tot ce-am avut. La televizor, cu aia era călare pe mine. Câştigase procesul cu tine.
CM: Păi da, l-a câştigat, dar mai e recursul.
SRS: Eu puteam să mă duc la două televiziuni – Realitatea TV şi Antena 3, n.red -, tu-ţi dai seama ce emisiuni făceam. Ce audienţă!
BC: Ce emisiune?
CM: Nu e Bogdane, n-ai pierdut nimic. Trebuie să fim cinstiţi.
BC: Sunt disperat. Iară m-a abandonat amanta… Sunt pielea pulii.
CM: Uite, pe tine nu te prinde Cancan-ul, numai pe mine mă prinde.
CB: Ce, bă, sunt demnitar?
SRS: Suntem oameni obişnuiţi. Cum zice el: cetăţean.
BC: Standard mediu suntem!
SRS râde cu poftă
BC: Standard mediu suntem, în pula mea!
SRS: Şomer, mă!
BC: Eu sunt şef de ONG, director de ONG.
CM: OK, vedem ce este, şi mâine mă văd cu maestrul (BC).


Ce contează ce a spus, ce a făcut? Oameni suntem. Nu toți. Soroș, Iohannis, Feher și, mai ales, Finkelstein, ei nu sunt oameni. Sunt personaje toxice. Sunt monștri. Nu contează că ultimul nu a zis niciodată că Holocaustul este o făcătură, nu contează că ambii părinți au fost în lagăre naziste, nu contează că nu susține boicotul împotriva Israelului și crede în soluția celor 2 state, nu contează că nu e finanțat de Soroș și că noi, Frontline, nu mai luăm de aproape 3 ani niciun leuț de la OSF.
Gaura neagră curbează realitatea și înghite lumina adevărului.
E mai bine pe întuneric, poți să ciordești portofele și să pipăi gagici fără să te vadă nimeni și apoi poți să spui că nu ai fost tu, ci SoroșComentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000