Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Florin Colescu, patronul Unirii Residence, teapa de o jumatate de milion de euro!

Florin Colescu, patronul Unirii Residence, teapa de o jumatate de milion de euro!

Colescu Florin George

 Florin Colescu, patronul Unirii Residence, teapa de o jumatate de milion de euro!
UPDATE [14:59] 30 MAR 2016 › Poliţiştii au încheiat percheziţiile. În urmă cu puţin timp, Florin Colescu a fost dus la Poliţie pentru audieri împreună cu alte trei persoane.

La locul percheziţiilor s-a prezentat un cetăţean care susţine că a fost păgubit, şi a oferit informaţii jurnaliştilor.

Ample percheziţii azi la Buzău.

În această dimineaţă poliţistii de la investigarea infracţiunilor economice sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Buzău efectueză percheziţii în 12 locaţii la persoane şi sedii de firme într-un dosar complex de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală  înşelăciune, delapidare şi spălare de bani săvîrşite de persoane care au societăţi în domeniul construcţiilor şi imobiliarelor. Prejudiciul estimat este fabulos 1,8 milioane de lei.În această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalității economice din Buzău efectuează 12 percheziţii, în județul Buzău, la persoane care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.800.000 de lei, prin evaziune fiscală. Sînt în vizor 4 administratori de firme între care şi controversatul afacerist în domeniul imobiliarelor, Florin George Colescu, proprietarul firmei Col Total pe numele căruia au fost depuse, de-a lungul anilor, numeroase plîngeri pentru înşelăciune. Printre locaţiile percheziţionate se află complexele imobiliare din zonele Dorobanţi, Unirii şi strada Soarelui.

La data de 30 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, efectuează 12 percheziţii, în județul Buzău (dintre care 4 domiciliare și 8 la sediile sociale ale unor societăţi cu obiect de activitate în domeniul construcţiilor şi imobiliarelor).

Activitățile se desfășoară în cadrul unor dosare penale pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane, implicate în săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, înşelăciune, delapidare şi spălare de bani.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012- 2015, persoanele în cauză, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în actele contabile veniturile realizate și ar fi înregistrat operațiuni comerciale nereale, sustrăgându-se de la plata impozitelor datorate bugetului consolidat al statului, creând un prejudiciu de peste 750.000 de lei.

De asemenea, în perioada 2013- 2014, cei în cauză ar fi indus în eroare mai multe persoane care intenționau să achiziționeze imobile, ar fi transferat sume de bani între societăți și nu ar fi declarat organelor fiscale veniturile obținute, în scopul sustragerii de la plata impozitului pe profit şi a T.V.A., datorate bugetului consolidat al statului, însușindu-și astfel 231.000 de lei.

Totodată, cei în cauză sunt bănuiți că și-ar fi însușit, din capitalul societăților comerciale, 854.380 de lei, pe care i-ar fi folosit în interes personal, sau în interesul societăților administrate de aceştia.

Persoanele în cauză o să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.se arata intr-un comunicat de presa transmis de IPJ Buzau

Cine e Florin Colescu?

Controversatul afacerist Florin George Colescu este autorul unor  ţepe imobiliare pentru clienţii mai puţin deprinşi cu afacerile dubioase din domeniu.
După ce vîndut din promisiuni cîte un apartament la doi, trei cumpărători de bună credinţă în complexul rezidenţial din strada Soarelui proprietarul COL TOTAL SRL, a făcut cam acelaşi lucruri în Unirii Rezidenţial, ansamblu din care vinde prin interpuşi “promisiuni de vînzare-cumpărare” unor cetăţeni puţin deprinşi cu afacerile din domeniu dar hotărîţi să plătească 25% avans pentru o locuinţă despre care n-are nici o garanţie că va fi gata vreodată. De fapt, sistemul în care lucrează Colescu este destul de simplu.

Florin George Colescu este un ins cu un trecut destul de nebulos. A încercat tot soiul de afaceri, cele mai multe fiind însă, extrem de controversate. În domeniul imobiliar, Colescu s-a “ remarcat” prin numeroase acţiuni cu parfum de ţeapă, dar, pînă acum, cam nimeni nu l-a cercetat pînă la capăt semn că omul are persoane cu influenţă care-i ţin spatele. Cine sînt aceste persoane rămîne de văzut.  Florin Colescu a vîndut prin intermediari, persoane care au fost angajate la falimentarea COL TOTAL SRL şi care au preluat afacerile pe propriile firme.
În mod concret, colaboratorii lui Colescu au postat pe site-uri specializate în tranzacţii imobiliare diferite oferte de apartamente în ansamblul rezidenţial Unirii. Doritorilor li se propune un apartament cu preţul plecînd de la 42.000 euro într-un bloc neterminat ridicat în spatele Bibliotecii Judeţene. Blocul este neterminat pentru că aşa cum ne-am obişnuit, Colescu a încurcat lucrurile. Mai precis, blocul a aparţinut unui spaniol care a beneficiat de relaţiile lui Florin Colescu prin oamenii influenţi din urbe, şi a fost ridicat pînă la un punct de un constructor recunoscut din Buzău. Constructorul are de primit nu mai puţin de 44 de miliarde de lei vechi, adică aproximativ 1 milion de euro pentru ceea ce a lucrat pînă acum, dar banii ar trebui să-i primească de la Colescu, cel în portofoliul căruia a intrat afacerea după ce spaniolul care a investit o mulţime de bani s-a săturat de această colaborare păguboasă pentru el. Promisiunile de vînzare-cumpărare, de fapt nişte precontracte erau încheiate în cea mai mare parte în biroul notarial Samir Simion din Verneşti.
Aici trebuie spus că riscul este imens căci din motive bine stabilite, promisiunea de vînzare iscălită de vînzător-respectiv cumpărător, nu avea la bază un lucru elementar adică “apartamentul imobilului”. Cu alte cuvinte, vînzătorul “promite” un apartament de doi, trei cumpărători care ulterior, dacă imobilul va fi gata vreodată, se vor încăiera pentru locuinţe cînd vor constata că toţi sînt proprietari pe aceeaşi locuinţă, aşa cum s-a mai întîmplat în nenumărate rînduri.
Cu bani puţini, Colescu şi interpuşi sau interpusele sale, a încercat să plătească ce se mai putea plăti din datoriile din urmă, dar sînt date speranţe de achitare iar marii creditori se pregătesc să rămînă cu buza umflată. Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000