Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Ganduri...

Ganduri...

Motto: „sa-mi lipesti pe fereastra din nord toate ventuzele nepasarii,
florile galbene, uitarea, tot nu m-ai putea opri sa scriu
despre dragostea noastra”
M-am gandit sa scriu o carte,despre noi,despre ceea ce simt,despre fericirea mea.
Am sa incep cartea mea, cu sfarsitul. Pentru ca fericirea mea nu are nici inceput nici sfarsit. Ea este stiuta dinainte de timpuri.
Voci ascutite ca niste varfuri de creioane colorate, imi fac gandurile sa plece fara sa spuna care, incotro?
Tastele computerului, aerul irespirabil si tu – insemnati – universul meu strans ghemotoc si aruncat intr-un cos de gunoi care inghite tot-vieti, resturi de dor si manuscrise patate.
Da. Am sa incep cu sfarsitul, cum tu citesti toate romanele pierdute, cum tu citesti de fiecare data cand amurgul iti musca peretii…si mainile.
Te-ai gandit vreodata ca vei fi nevoita sa o iei de la inceput cu singura viata in care poti atinge?
Oricum intr-o iubire, inceputul precum si sfarsitul nu au nicio relevanta.
Mijlocul este cel care spune totul! Despre noptile in care trupurile noastre ard de vii!
Strange-ma aproape de tine,de visele tale care stiu sa zboare in inaltime si pana in strafundul inimii.Strange-ma,imbratiseaza-ma,lasa-ma sa te respir.Priveste-ma cu ochii inimii tale simple si imprima in mintea mea iubirea ta,cu un suras.Calca in picioare tristetea mea,las-o sa ramana la pamant,praf peste praf.
Deseneaza un curcubeu pe intunericul momentelor pe care nimeni nu le poate intelege.Si du-ma in inaltime unde soarele surade departe de umbrele obscure.Asculta-ma si strange-ma cat de tare poti,si arata-mi inca o data lumina pe care numai tu o ai inauntrul tau...pentru ca ma IUBESTI...O iubire care stie sa-mi arate infinitul!

E noapte in incapere si vantul imi aduce miros de iarba strivita, ecoul cald al unui cer curat... Intunericul e supusul meu pretuit. Ea vegheaza asupra viselor mele, le rascoleste, le incurajeaza, le pazeste, le da viata. Stau culcat pe o parte si imi privesc trupul... Un trup de barbat-copil, senzualitate si inocenta. Retraiesc amintirea unei pasiuni umede, a unui trup cald, care mi-a oferit liniste, framantare, vartej, tandrete si pasiune. Nu iubesti total daca nu posezi si esti posedat, daca nu te-ai oferit si ti s-a oferit. Cine da si cine primeste mai mult?! Inutila intrebare... e de ajuns sa te daruiesti si sa ti se daruie, daruim ceea ce simtim. Cautam absolutul in celalalt. Suntem atrasi de misterul din celalalt, de carnea vie si umeda a celuilalt, de excitatiile mintii si framantarile celuilalt. Adoratia are nevoie sa patrunda misterele, sa asimileze si sa cunoasca totul la celalalt, sa traiasca extazul!
Acum as vrea sa traiesc extazul carnii umede, sa simt cum sangele pulseaza nebun in viscere, sa simt cum fiecare parte a trupului meu renaste.
Poate ca viata este o noapte de dragoste, o beata si continua imbratisare, o magica "irosire" a fiintei noastre in celalalt?!
Mi-ar placea sa fiu captiv intr-o noapte de dragoste, in intunericul ce respira caldura, in porii umezi, dilatati de pasiune ai... celuilalt. As trai cu disperare, la infinit, o asemenea noapte...CU TINE IUBITA MEA.
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata,iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!
…Visez sau traiesc?Nu ma intereseaza!Stiu doar atat-de mii de ori intr-o zi simt tot ceea ce spun acum!Mai conteaza daca e vis sau real?Pentru mine…nu!Am doar o rugaminte:lasati-ma in starea aceasta…e atat de minunat!

,,Visele devin realitate,daca iti doresti suficient de mult.Poti avea orice in viata,daca sacrifici celelalte lucruri pentru aceasta"

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000