Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Cade clanul Basescu

Cade clanul Basescu

La televizor nu mai incap telenovele latino-americane, de telenovela asta damboviteana a clanului Basescu, cred ca e cea mai urata familie prezidentiala pe care a avut-o Romanaia vreodata, de la Decebal incoace.

sursa pozei: www.ciutacu.ro

Vi-l mai aduceti aminte pe Basescu acum 5 ani cand spunea ca nu va deveni niciodata, ceea ce a reusit cu usurinta sa ajunga pana la urma. E un papusar sef... cu un partid de marionete, care cred ca Romania si tot ce e aici, li se cuvine.
Asta mare, marinaru, a ajuns sa se pronunte inainte de a se pronunta instantele de judecata dintr-o tara europeana asa cum vrem sa credem ca este Romania. Ioana Basescu imi explica de o saptamana cum a varuit ea cu bidineaua un apartament de vreo 500 mp, pentru care nici in ziua de azi nu a aratat chitantele pentru a dovedi ca, chiar l-a platit. Asta mica, cea cu succesurile, se lauda ca a strans cele 100.000 de semnaturi pentru candidatura. Fac pariu ca jumatate din cei care au semnat pentru ea, au semnat si pentru PDL. intrebare: e legal? Mai nou a mai aparut si asta... Mircea, un inganfat care-si permite sa ameninte pe toata lumea.
Si ca toata acesta telenovela sa aiba audienta, mai adaugi cativa lingai de ti-e si mile sa le auzi comentariile, gen Cezar Preda, Silviu Prigoana, etc... si lista poate continua.
Imi doresc ca aceasta proasta productie cu o asa jalnica distributie sa primeasca de la poporul roman, in toamna, premiul "Zmeura de "Aur" la categoriile:
1. Cel mai prost actor intr-un rol principal: Traian Basescu: un "gaozar" ajuns presedinte.
2. Cea mai slaba actrita intr-un rol principal: Elena Udrea: Turismul in Romania nu se rezuma doar la "turismul religios"
3. Premiul pentru un slugarnic de nadeje: Cezar Preda: la fiecare emisiune pupa mana marinarului.
4. Premiul "Fata mea e top model": Elena Basescu – as fi vrut sa o compar cu Israela, dar as jignio pe biata Israela, chiar si intelectual.
5. Premiul "Ce nu te omoara, te mai face mai puternic": poporului roman care mai spera... si spera... si sper sa nu se opreasca din sperat, ca va veni si ziua cand acest clan va cadea si va ramane doar un cosmar urat in viata romanilor.
6. Premiul "cel mai mare mincinos", decernat fratelui presedintelui, mafiotul MIRCEA BASESCU MUNCHAUSEN!
Dupa ce ziarul Bursa a scris ca Mircea Basescu, fratele sefului statului, face afaceri cu armament, subiectul a fost dezbatut in aceasta seara pe Antena 3 si Realitatea TV.
Acestia spun ca Mircea Basescu este asociat in firma cu persoane importante din industria internationala de armament, dar si cu persoane de la varful industriei noastre de armament ceea ce ar fi imoral deoarce "presedintele Basescu este seful CSAT si cel care decide unde se duc banii armatei".
Alaturi de Mircea Basescu, care ar detine 30% din firma, ar mai face parte, cu 5%, fiica lui Aurel Cazacu, fostul sef al Romtehnica si presedinte Romarm, generalul Sandu (fost sef la departamentul armament) si Oita Romeo.
Aurel Cazacu a declarat, la Realitatea TV ca ii va cere fiicei sale sa se retraga din actionariat.
Romeo Oita, asociat cu Mircea Basescu, spune ca firma este doar una de consultanta si nu se ocupa cu vanzarea de armament ci organizeaza doar targuri militare si conferinte. Acesta spune ca firma nu face decat sa invite firme din strainatate sa vina si sa cumpere armament de la alte firme private. Oita subliniaza ca firma respectiva nu are contracte cu statul ci doar un parteneriat de colaborare in care firma lor aduce cel mai mare aport.
Ce spune ziarul Bursa
O agentie de turism din Ilfov s-a transformat peste noapte intr-o posibila platforma pentru una dintre cele mai mari afaceri din Romania: modernizarea Armatei Romane.
Reprezentantii unor mari companii americane, unde activeaza chiar fosti comandanti NATO din Europa si fosti ofiteri US Army, s-au asociat intr-o companie cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, dar si cu generalul in rezerva Ion Eftimie Sandu, loctiitor al sefului Departamentului de Armament din Ministerul Apararii, si cu Aurel Cazacu, fostul sef al Romtehnica si presedinte Romarm, cel care a negociat scandaloasa afacere a fregatelor britanice.
Afacerea fratelui presedintelui Romaniei s-a injghebat in iunie 2009, la doar o luna dupa ce CSAT a discutat despre inzestrarea armatei si dupa ce Ministerul Apararii Nationale a anuntat demararea licitatiei pentru modernizarea celor doua fregate britanice, parafata de Guvernul PSD in 2002 si care ne-a costat deja peste 120 de milioane de lire sterline.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000