Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Costel Topcian a participat la dezbaterea

Costel Topcian a participat la dezbaterea

Accesul la internet de oriunde, comunicarea constanta prin email si mesageria instanta, precum si participarea in diverse comunitati prin intermediul blogurilor au schimbat complet dinamica internetului in ultimii 5 ani. Odata cu aceasta schimbare, tabloul amenintarilor a devenit si mai complex prin dinamica
virusurilor, cresterea rapida a furtului identitatii si a fraudelor online si prin usurinta prin care informatii pretioase se pot scurge din interiorul organizatiilor in zilele noastre.

Adaugati la toate acestea presiunile constante ale cresterii eficientei IT si inlesnirea flexibilitatii si controlului utilizatorilor.

Utilizatorii se tem mai mult cand vine vorba de probleme de securitate, mai ales in ceea ce priveste protectia lor in timpul desfasurarii unor activitati online simple, precum folosirea serviciilor bancare sau cumparaturi, a unor simple cautari pe Internet, dar si in timpul folosirii adresei personale de e-mail.
In mod clar, lumea web 2.0 cere mai mult atentie asupra securitatii companiilor indiferent daca sunt sau nu retele hiperprotejate.Toate acestea pot duce la consecinte foarte serioase.

Care sunt principalele temeri in securitatea informatica ?
Virusii, pierderea datelor confidentiale, amenintarile malware, hackerii, atacurile de phishing iata doar cateva din amenintarille cu care se confrunta companiile. Cum ne protejam? Ce produse de securitate avem la dipozitie?
Cum este calculat costul pierderii datelor si care sunt strategiile si tendintele care sa impiedice aceste amenintari ?
Ce masuri contra fraudei putem aplica din punct de vedere tehnic pentru a balansa scaderea unei schimbari in comportamentul consumatorului?
Fraudatorii online ii iau adesea in vizor pe consumatori si nu sistemele IT. Dar ne putem astepta din partea consumatorilor sa se apere singuri impotriva fraudelor online? Pot fi consumatorii responsabili pentru fraudele online?
Pe masura ce consumatorii si si organizatiile isi transfera relatiile de afaceri in mediul online, exista o nevoie critica de a imbunatati mecanismele de securitate pastrand insa avantajul pe care il ofera identitatea online. Cum este manageriata Identitatea 2.0 prin intermediul diferitelor aplicatii?
In vreme ce publicitatea online se straduieste sa devina din ce in ce mai axata, si sa creasca veniturile, oare aceasta atentie de a mari atentia miscoreaza intimitatea vizitatorilor online? Este aceasta doar o disputa despre intimitate, exista oare solutii tehnice disponibile care sa poata pastra anonimatul in mod simultan?
Aspecte juridice ale infractionalitatii online.
Speakeri:
Stefan Tanase, Anti-Virus Researcher, Kaspersky Lab
Dorin Liviu Nistoran, Presedinte Autoritatea Nationala pentru Comunicatii
Albena Spasova, Consultant Fraude Online, Director Law Enforcement Relations Europe, eBay International AG
Costel Topcian, Secretar de stat Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale
Varujan Pambuccian, Presedinte Comisia pentru Tehnologia Informatiei - Camera Deputatilor
David Emm, Technology Consultant, Kaspersky Lab UK
Monica Adriana Lupascu, IT&C Legal Adviser, CyberLaw
Teodor Cimpoesu, Managing Partner, Kaspersky
Costin Raiu, Head of Research & Development at Kaspersky Lab Romania
Magda Popescu, Attorney-at-law, Organizatia BSA
Cezar Spatariu Neagu, IT Solution Arhitect la RBS Bank Romania
Catalin Constantin, Redactor sef, CHIP
Jan PETCULESCU, Director General IT SECURE PRO
Alexandru Catalin COSOI, Senior Researcher / AntiSpam Laboratory, BitDefender
Claudiu Constantinescu, Manager Enterprise Risk Services, Deloitte
Florentina Munteanu, Manager, Reff & Associates – firma de avocatura afiliata Deloitte Romania

Dorin Liviu Nistoran, Presedinte Autoritatea Nationala pentru Comunicatii
Nascut in anul 1968, Dorin-Liviu Nistoran este absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, promotia 1993. De asemenea, a urmat cursurile Colegiului National de Aparare (absolvit in 2001) si un curs de brokeraj al Camerei de Comert Bucuresti (1992).
Activitatea sa profesionala este vasta, fiind fondator al mai multor companii din domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei. A fost antreprenor al companiei Digital Pro SRL in perioada 1994 – 1997, director general al Globalnet SA intre anii 1997 – 2000, director general al Avenir Telecom Romania intre 2000 – 2003 si presedinte-director general al companiei Net Com in perioada 2003 – 2004.
Între 2004-2008, a fost deputat de Calarasi, membru al Comisiei IT&C si presedintele Subcomisiei de Spatiu din cadrul Parlamentului Romaniei.
Începand din luna august 2008, domnul Nistoran este presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii.
Albena Spasova, Expert independent in securitatea informatiilor Ex- Director Law Enforcement Relations Europe la eBay International AG
Albena Spasova este expert independent in securitatea informatiilor, frauda pe internet, protectia brandului si proprietate intelectuala dar si lector invitat al unor Universitati Europene de seama, membru permanent al Europol’s Cybercrime Task Force, Membra a 2 Centrului de cooperare intre academie-industrie si lege si consultant al Guvernului in probleme de securitatea informatiilor.
Este avocata cu o experienta de peste 10 ani in rezolvarea unei plaje diversificate de probleme care acopera un numar de sectoare variate cu aplecare catre crima informationala, protectia brandului, antipiraterie, reforma justitiei penale in spalarea banilor, crima organizata si anticoruptie.
Pana in martie 2009 a ocupat functia de Director Law Enforcement Relations Europe la eBay International AG. In aceasta calitate a fost responsabila cu asigurarea securitatii pietei eBay si pozitionarea brandului prin acordarea de consultanta strategica, project management, intelligence si consultanta in probleme legate de protectie si orice alte servicii oferite de Ebay Group (eBay/PayPal).
Din pozitia sa de director al Law Enforcement Relations in Europa, a imbunatatit dramatic situatia fraudelor provenite din estul Europei prin scaderea numarului de atacuri pe eBay. Aceasta reusita se datoreaza suportului strategic si operational puternic in respectarea legislativa si juridica, implementand constant programe de training si prin intarirea constiintei publice asupra efectelor crimei informationale la cel mai inalt nivel International si EU.
A infiintat High Tech Economic Industry Task Force cu membri din diverse corporatii importante ca Microsoft, Visa, American Express, Mastercard, Western Union pentru a se adresa problemelor de securitate si frauda in statele membre EU in mod proactiv si pentru a crea o coordonare fara granite intre industrie si respectarea legii.
Pentru optimizarea eforturilor in lupta impotriva crimei informationale a construit partenriate strategice cu Consiliul Europei, Comisia Europeana, Natiunile Unite, Guverne si Agentii Legislative ca Europol, Interpol, Departamentul de Justitie al US, FBI si Serviciile Secrete Americane precum si cu alte zone ale sectorului public si privat. Ca rezultat, a pozitionat eBay ca principala companie care lupata impotriva crimei informationale.
A facut analize si evaluari asupra trendurilor in fraude folosite ulterior de catre companii pentru a-si imbunatati securitatea brandurilor si pentru a-si asigura experiente cat mai sigure ale utilizatorilor.
De-a lungul celor 7 ani petrecuti ca Senior Staff Attorney in cadrul American Bar Association/ Central Eastern Eurasion Law Initiative, Programul de Reforma a legislatiei dreptului penal in Bulgaria, a conceput si implementat pentru prima data proiectul national anti crima informationala in Bulgaria care a adus la adoptarea legislatiei, crearea unui serviciu 24/7 pentru probleme de crima informationala si implementarea programului national de training pentru respectarea legii. De asemenea a creat primul si singurul Centru de training pentru combaterea crimei informationale.
Albena a jucat un rol instrumental in crearea Asociatiei Procurorilor si in dezvoltarea codului etic al Procurorilor. Este co-autor al primului manual intitulat “Codul etic al Procurorilor” in Bulgaria. A condus campania pentru crearea si implementarea acestui cod si al Oficiilor de Respectare a Legii cu scopul de a stabili niste reguli bazice rentru diminuarea conflictelor de interese si a coruptiei.
In calitate de Staff Attorney pentru Programul de reforma al dreptului penal in Moldova a ajutat la dezvoltareasi implementarea activitatilor de asistenta tehnica in justitia penala, activitati conduse sub auspiciile Departamentului de Justitie al Statelor Unite, Biroul teritorial de dezvoltare si training al procurorilor si ABA/CEELI programul de reforma a dreptului penal in Moldova (Criminal Law Reform Program for Moldova). Cu aceste programe care s-au desfasurat in Moldova, Romania, Rusia si Ucraina, a participat si organizat diverse conferinte regionale si traininguri pentru personalul legislativ, inspectori, procurori, judecatori si avocati ai apararii. Aceste programe au vizat toate aspectele dreptului penal, traficul de persoane, reforma procedurilor penale, crima organizata si coruptie, spalare de bani si violenta domestica. A colaborat cu Departamentul American de Justitie si Trezorerie, programului de dezvoltare al Natiunilor Unite, Consiliul Europei, Inalta curte de Justitie din Moldova si parlamentari de seama. A fost implicata in dezvolarea Codului de Procedura Penala si a introdus conceptul de negociere si alte standarde internationale care vizeaza supravegherea procesului de justitie penala.
Costel Topcian, Secretar de Stat Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale
Experienta profesionala in domeniul telecomunicatiilor a d-lui Costel Topcian a inceput inca din anul 1985, dupa absolvirea Institutului Politehnic Gh. Asachi din Iasi, dumnelui ocupand, de-atuci si pana in anul 2006, functiile de sef al centrelor de Telecomunicatii si Coordonare, sef sector Tehnic si sef de Centrala Urbana in cadrul Directiei de Telcomunicatii Buzau.
Din 2004 si pana in 2009 a lucrat ca si Consilier pe probleme de Administratie Locala in cadrul Companiei Apa Buzau SA.
A absolvit institutul Politehnic Gh Asachi Iasi, Sectia Electronica si Telcomunicatii, ca Inginer Electronist. Ulterior a urmat cursuri postuniversitare de Telecomunicatii moderne, in cadrul aceluiasi institut, si de Managementul Administratiei Publice Locale in cadrul ASE Bucuresti.
Este doctorand al Academiei de Studii Economice Bucuresti in Managementul Serviciilor Publice Edilitare din anul 2002 si detine Profesional Certificat in Management din partea CODECS.
In perioada 2000-2008 a ocupat functiile de de Viceprimar si Consilier in cadrul Primariei Municipiului Buzau.
Varujan Pambuccian, Presedinte si fondator al Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor.
Are o experienta vasta in domeniul IT&C. In perioada 1984 - 1990 a lucrat in cadrul Institutului pentru Tehnica de Calcul iar dupa aceea ca freelancer. Are cunostinte de programare, dezvoltarea de softuri, gafica digitala, comunicatii digitale si cunoaste 3 libaje de asamblare.
Este cunoscut si recunoscut pentru proiectele si legile elaborate si propuse in cadrul Comisiei pe care o conduce. Dintre acestea cele mai imporante realizari sunt: cresterea ponderii industriei de IT&C de la 3% la 10% din PIB, cresterea pietei interne atat in ceea ce priveste numarul de calculatoare si de conexiuni la Internet cat si in ceea ce priveste diversificarea ei atat in planul serviciilor cat si in cel al continutului, dezvoltarea invatamantului in domeniu atat in zona alfabetizarii digitale cat si in cea a invamantului superior si a cercetarii, constructia legislativa care permite utilizarea pe scara larga a documentelor electronice.
Lui i se datoreaza anularea impozitului de venit pentru programatori, anularea accizelor pentru camerele foto digitale si mai apoi pentru toate produsele electronice. A incurajat dezvoltarea retelelor de cartier si crearea unor retele metropolitane in marile orase ale tarii, a sprijinit colaborarile dintre institutiile de invatamant si mediul privat pentru ca are incredere in cercetare si in potentialul Romaniei in acest domeniu.
Daca il cauti pe internet ii gasesti blogul www.varujan.rol.ro in care, asa cum afirma chiar el, scrie despre libertate dar si siteul personal http://www.pambuccian.ro din care poti afla ce a facut, ce va face, in ce crede si care ii sunt obiectivele profesionale si politice.
Este de profesie matematician, doctor in matematica al Facultatii de Matematica din cadrul Univesitatii Bucuresti.

David Emm, Technology Consultant, Kaspersky Lab UK

David Emm lucreaza pentru Kaspersky Lab inca din 2004 iar in 2008 este numit Senior Consultant in Tehnologie. David este implicat in diferite evenimente, conferinte in cadrul carora vorbeste despre malware si alte amenintari IT oferind totodata analize si comentarii pentru o serie de publicatii.
David este intersat, in special, de ecosistemul malware, furtul de identitate, pecum si de tehnologiile Karspesky Lab si a conceput si dezvoltat un workshop de Protectie Malware.
David lucreaza in industria antivirus inca din 1990 in diverse functii, incluziv cea de Senior Technology Consultant pentru Dr. Solomon’s si Inginer de System si Project Manager pentru Network Associates.
Monica Adriana Lupascu, Consilier juridic Membru in Consiliul Director al APTI

Monica Adriana Lupascu este consilier juridic cu specializare in proprietate intectuala si 8 ani de experienta in domeniu. Detine, de asemenea, o acreditare OSIM ca si consilier in proprietate industriala pe marci si este membru al Baroului Bucuresti din 2004.
Experienta profesionala a inclus colaborari atat cu societati ce activeaza in sectorul IT (dezvoltare web, dezvoltare software, furnizare servicii ale societatii informationale) precum si la nivelul administratiei centrale, in cadrul Directiei Juridice de analiza si avizare a Secretariatului General al Guvernului.
In prezent este si membru in Consiliul Director al Asociatiei pentru Technologie si Internet (www.apti.ro).
Monica Adriana Lupascu scrie in domeniul proprietatii intelectuale si legislatiei internet pe blogul personal – www.cyberlaw.ro Printre articolele recente se numara: “Dreptul utilizatorului internet”, “Furnizarea de servicii hosting – la limita dintre content si comunicatii electronice”, “Drepturile de proprietate intelectuala asupra fonturilor”, ’’Spam si implementarea Directivei 2002/58/EC” si „Atacturile informationale de tip Flood”.

Teodor Cimpoesu, Managing Partner, Kaspersky

Teodor Cimpoesu conduce, din 2008, activitatile Kaspersky Lab Romania, valorificand experienta de cinci ani in cadrul companiei. La Kaspersky Lab, Teodor a inceput sa lucreze in 2003, ca Project Manager. Timp de cinci ani a coordonat proiecte pentru dezvoltarea unor produse antivirus pentru sisteme de server UNIX si pentru clienti Windows, fiind implicat și in dezvoltare teritoriala.
De-a lungul timpului, Teodor a participat la conferintele partenerilor Kaspersky Lab, unde a propus solutii si strategii pentru dezvoltarea pietei de distributie a soluțiilor pentru sistemele Linux, avand și atribuții de Business Development Manager pentru Romania.
Începand cu 2008, este Managing Director al Biroului Local Kaspersky Lab gestionand dezvoltarea regionala pentru Romania și Bulgaria.
Pasionat de software și securitate, Teodor si-a inceput cariera in IT ca programator pentru IIRUC Digicom Group. Din 2001 pana in 2003 a colaborat cu GeCAD, inițial in departamentul de outsourcing și ulterior in echipa RAV (Romanian AntiVirus) unde a condus proiectul de dezvoltare a soluției enterprise.
Teodor a absolvit in anul 2000 Facultatea de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, iar intre 2004 – 2006 a participat la diferite cursuri organizate de CODECS de formare in managementul de proiect. Din 2006 studiaza la CEU Business School din Bucuresti, de unde in 2007 a obtinut o diploma de Master of Science in IT Business iar in acest an va absolvi cursurile Executive MBA ale acestei universitati.
Costin Raiu , Head of Research & Development at Kaspersky Lab Romania

Ca expert in securitatea datelor si unul dintre principalii analisti ai Kaspersky Lab, Costin Raiu este omul potrivit la locul potrivit. În noiembrie 2000 s-a alaturat echipei Kaspersky Lab pentru a lupta impotriva malware-ului, iar in prezent, din Romania, se ocupa in principal de monitorizarea si neutralizarea site-urilor web malitioase, atacurilor online si virusilor exotici.
Istoria lui Costin cu virusii informatici incepe cu multa vreme in urma. Si-a demontat primul calculator in 1991 pentru a vedea cum funcționeaza, iar in 1992 a facut cunostinta cu primul virus informatic, atunci cand reteaua de calculatoare din liceul la care invata a fost infectata. Atunci a creat un program antivirus pentru a dezinfecta computerele scolii si, in scurt timp, a devenit pasionat de analiza virusilor informatici.
În anul 1994, Costin a inceput sa lucreze cu GeCAD pentru dezvoltarea unei versiuni avansate a programului antivirus creat de el, produs care mai tarziu a fost numit RAV (Romanian AntiVirus).
Costin a scris numeroase materiale pentru publicatii precum VirusBulletin si sustine in mod curent conferinte privind securitatea informatica. El este reporter pentru WildList Organization Intl., membru al VirusBulletin Technical Advisory Board si membru in Computer AntiVirus Researcher’s Organization (C.A.R.O.).
Magda Popescu, Partener SCA M.Gavenea&M.Popescu

Magda Popescu este Partener in cadrul cabinetului de avocatura SCA M.Gavenea&M.Popescu si Consilier Legal 2M IP din 2006. Este specializata in proprietate intelectuala si probleme legate de proprietatea comerciala/corporate; domeniul sau de activitate include contracte, litigii, lobby legislativ in drepturile de autor si drepturile conexe, marci comerciale si design industrial, IT&C, anti-trust, etc.
Este avocat, mebra a Baroului Bucuresti inca din 2002, si certificata in dreptul marcilor comerciale si a designului industrial din 2005.
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2001 si detine o diploma de Master in Dreptul Afacerilor din partea Institutului Pentru Dreptul Afacerilor si Cooperare Internationala Nicolae Titulescu - Henri Capitant, institut administrat in paralel de catre Universitatea Pantheon-Sorbonne din Paris si Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti

Cezar Spatariu Neagu, IT Solution Arhitect la RBS Bank Romania

A inceput sa fie preocupat de securitatea informatie inca de pe vremea studiilor si a primelor experiente de lucru iar din 2001 acest hobby pasionant a devenit specialitatea sa.
In ultimii 7 ani a facut parte din departametul de IT Security&Thread Analysis al unei banci germane, unde a avut ocazia sa coordoneze audituri de securitate si analize de vulnerabilitate pentru principalele filiale ale bancii din principalele centre financiare ale lumii. Impreuna cu echipa sa a oferit consultanta unor parteneri externi ai bancii in arii diverse ale securitatii informatice: web-server si web-based applications, web-services, operating systems, database security, computer forensics, code analysis si network security arhitecture.
In prezent lucreaza in cadrul RBS Bank Romania in domeniul de arhitectura si securitate.
Este certificat ca Information Security Manager in cadru ISACA, membru APTI si tot despre securitate, tipps&tricks, doe’s and don’ts este si blogul sau http://securityaspects.wordpress.com/

Catalin Constantin, Redactor sef, CHIP
De peste sapte ani redactor in cadrul revistei CHIP. Pana la asumarea functiilor de conducere la nivelul redactiei, s-a ocupat in cadrul laboratorului software al acestei reviste de testarea diferitelor aplicatii, programe precum si de selectia si testarea programelor de pe discul care insoteste revista. Experienta sa se traduce in numeroase articole despre tehnologii, produse si sfaturi practice.
Jan PETCULESCU, Director General IT SECURE PRO
In dorinta de a implementa pe piata romaneasca produse care sa asigure securitatea afacerilor pentru companiile existente in piata, in 2007 fondeaza compania IT SECURE PRO.
Chiar din primul an, IT SECURE PRO a devenit reprezentant in Romania pentru compania americana SpectorSoft, producatorii celor mai premiate (la nivel mondial) solutii de monitorizare a calculatoarelor si a accesului la internet. Pe pagina de web www.itsecurepro.com puteti gasi produsele distribuite in Romania, impartite in doua categorii: @Home (SmallBusiness) si @Work (Corporate).
Pana in anul 2007, dl. Petculescu a activat tot in domeniul IT, trecand prin toata plaja de activitati, de la analist programator pana la IT Manager.
Este absolvent ASE, Facultatea de Statistica, Informatica si Cibernetica Economica, specializare Informatica Economica.
Alexandru Catalin COSOI, Senior Researcher / AntiSpam Laboratory, BitDefender
In calitate de Senior Researcher al Laboratorului AntiSpam, Catalin Cosoi conduce activitatile de cercetare si dezvoltare din cadrul laboratorului si cauta permanent noi modalitati de imbunatatire a tehnologiei pe care BitDefender o utilizeaza si promoveaza. In cei peste 5 ani de activitate in cadrul companiei, Catalin a fost implicat in dezvoltarea celei de-a doua generatii a modulului antispam folosit de BitDefender, prin crearea unor tehnologii inovatoare, precum: NeuNet, Control Parental sau Advanced Image Filter si de tehnologia proactiva ce se regaseste acum in toolbar-ul antiphishing. Autor a 7 aplicatii propuse spre breverate care acopera toata gama de content filtering - antispam, antiphishing si parental control - Catalin a crescut considerabil proactivitatea acestor tipuri de filtre prin aducerea unor elemente stiintifice academice precum retele neuronale, prelucrarea imaginilor, lingvistica si metode statistice.
In prezent, Catalin urmeaza cursurile de doctorat ale Facultatii de Automatica a Universitatii Politehnica din Bucuresti si este un membru activ al comunitatii stiintifice Antispam, promovand tehnologii si solutii inovatoare la numeroase conferinte si intalniri internationale. In plus, se ocupa de atragerea de fonduri externe pentru diverse proiecte de cercetare la nivel european, avand ca parteneri institute de cercetare si universitati atat din tara cat si din strainatate.

Claudiu Constantinescu, Manager Enterprise Risk Services, Deloitte
Avand o experienta larga in tehnologiile si securitatea IT, s-a alaturat Deloitte in anul 2005 pentru a dezvolta serviciile de Security and Privacy ale firmei. El a participat la numeroase proiecte de Vulnerability Assessment si Penetration Testing, review-uri si audituri de securitate, acoperind regiunea Balcanilor.
Inainte de a se alatura firmei Deloitte, el a dobandit experienta lucrand 7 ani la diversi provideri de Internet, si implementand reteaua si serverele unuia dintre acestia.
Florentina Munteanu, Manager Reff & Associates – firma de avocatura afiliata Deloitte Romania
Florentina este avocat si face parte din Baroul Bucuresti. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2002.
Florentina este specializata in aspecte de drept societar, drept comercial si dreptul concurentei. Este consilier in proprietate industriala, specializarea marci.
Florentina a asistat numerosi clienti in cadrul unor tranzactii de achizitii de societati, prin coordonarea proceselor de due diligence, oferirea de asistenta juridica pe probleme punctuale, redactarea si negocierea documentelor specifice tranzactiei. De asemenea, Florentina are o experienta semnificativa in asistenta si reprezentare in fata Consiliului Concurentei.
Georgiana Singurel, Manager Reff & Associates – firma de avocatura afiliata Deloitte Romania
Georgiana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1998 si din acelasi an este avocat, membru in Baroul Bucuresti. In anul 2000 Georgiana a absolvit si Cursul Postuniversitar de Drept Privat din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, iar din anul 2001 este membru al echipei Deloitte Romania. Din anul 2006 este consilier in proprietate industriala, specializarea marci.
Georgiana a asistat clienti pe numeroase proiecte de achizitii de bunuri si societati, transfer de business, inclusiv participarea in procesul de achizitie al unei banci, atat in faza de due diligence cat si in faza de tranzactie prin intocmirea si negocierea documentatiei, reglementarea aspectelor juridice relevante, coordonarea echipei. Georgiana are experienta profesionala relevanta in asistenta pe probleme litigioase de natura fiscala si comerciala, fiind de asemenea implicata in mod constant in acordarea de consultanta juridica in legatura cu aspecte de drept al afacerilor.
In ultimii doi ani, alaturi de alti colegi din Deloitte, Georgiana a participat in calitate de expert juridic si indrumator - trainer - in mai multe proiecte destinate intaririi si eficientizarii autoritatilor publice locale si centrale in vederea implementarii proiectelor de concesiune, fiind parte a echipei de redactare a unui Manual PPP si a unui Ghid de implemetare a proiectelor PPP.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000