Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Voiculescule, da ne banii pe care ni i ai furat, ca sa se simta si Badea liber!

Voiculescule, da ne banii pe care ni i ai furat, ca sa se simta si Badea liber!

Dan Voiculescu

 Voiculescule, da ne banii pe care ni i ai furat, ca sa se simta si Badea liber!
E greu de reprodus ce-a fost aseară la Antena 3. Un delir cum rar vezi chiar şi pe ecranale Antenelor. O spălare pe creier a poporului „antibăsist” de care, ca om întreg la cap, te întrebi dacă să râzi, să plângi sau să schimbi postul şi să-i laşi să se zbată în mocirla lor.

Printre alte halucinaţii, Badea ne-a vorbit despre „sistemul securist” care „vrea să ne omoare”. Alţii, mânaţi şi ei în luptă de dragostea pentru Varan, au plusat cu un sistem stalinist în care, aşa cum putem observa, trăim.

Gâdea trecea, cu o abilitate caracteristică, desigur, persoanelor asuprite de statul mafiot, de la Antena 3 care ba era aici, ba nu mai era, ba iar era. Tot Gâdea a aruncat cu daruri în poporul antenist, şi-a cerut iertare (penibil!) şi a scos taxa de un euro pe care tot el a pus-o pe transmisiunile de pe net. O cucoană avocat, cred, care probabil a învăţat Dreptul din dosarele în care Voiculescu îşi turna apropiaţii la Securitate, ne explica pe un ton grav că statul nu vrea sediile Antenelor, nu vrea chirie, nu vrea să-şi recupereze datoria de zeci de milioane, nu vrea, de fapt, nimic, ci „e cât se poate de clar că statul vrea să vă închidă emisia”. Dana Grecu... ei, bine, Dana Grecu nu ştiu ce făcea, pentru că n-am reuşit să înţeleg decât că „va supravieţui”. Altcineva (posibil tot Dana Grecu sau una tot ca ea) a repetat de vreo zece ori că asistăm la un atac terorist. Da, terorist. Şi ne-a fost explicat şi de ce e un atac terorist ce se întâmplă la Antene, dar n-aş putea să reproduc o aşa tâmpenie.

S-a urlat că „trupele de comando ale ANAF” „torturează” jurnaliştii şi le fac poze. Că Antenele sunt de interes naţional. Că se va ajunge la dezechilibre sociale din cauza ANAF, care şi-a permis să facă rost „urgent”, după un an jumate, de banii statului furaţi de Voiculescu. S-a strigat că libertatea presei e călcată în picioare. S-a plâns. S-a fluturat steagul dac (jur că aşa a fost!). S-a chemat lumea în stradă. S-a urlat împotriva regimului băsisto-iohannist. S-a dat vina pe Binom, normal. S-a vorbit despre execuţii, nu despre o executare venită de la Fisc. Iohannis a fost chemat să vină dimineaţă la Antene, după ce-şi bea cafeaua ( :))) ). Ba chiar certat că tocmai el, preşedintele ţărişoarei, nu a fost primul om care să adreseze un cuvânt naţiunii anteniste despre „nenorocirea” care s-a abătut asupra Antenelor. Cioloş a fost invitat şi el în redacţie, tot dimineaţă, tot după ce-şi bea cafeaua şi primeşte rapoartele de la SRI (pentru că, desigur, aşa se întâmplă).

S-au citit mesaje de susţinere din partea unor politicieni de doi lei, normal, de parcă se citea din Sfânta Scriptură (Bănicioiu, Ghişe, Codrin Ştefănescu şi cred că au mai fost vreo câţiva, dar n-am putut reţine chiar toate aberaţiile şi toţi politrucii). Baroneasa PSD-istă Gabriela Vrânceanu-Firea Pandele, fostă antenistă, şi-a arătat susţinerea pe Facebook, explicând ca o adevărată fiinţă vie care vrea să ajungă primar al Capitalei că, „dincolo de considerentele juridice” (care, desigur, nu contează pentru politicienii români care se respectă), ceea ce se întâmplă „este un vis urât” şi un „atentat la adresa libertăţii de exprimare”. Dar, oricum, orice ar fi, „Antena este aici! În inima mea…”. Adică a ei, mă rog… Şi, dacă tot am ajuns la Facebook, Victor Ponta, trimis în judecată, printre altele, pentru o faptă care lui Voiculescu i-a adus 10 ani de puşcărie, a dat un share timid, fără alte comentarii, la o postare de-a lui Gâdea despre „abuzul” ANAF.

Pe scurt, s-a vorbit, aseară, la Antene, dar şi pe lângă ele, prin cercurile „varanice”, despre toate tâmpeniile posibile, mai puţin despre ce trebuia cu adevărat. Mai exact, că Dan Voiculescu, condamnat la un veac de închisoare pentru spălare de bani, a ţepuit cu vreo 60 de milioane de euro statul român, adică pe proştii ca mine şi ca tine, care muncim ca sclavii în ţara asta ca să plătim tot felul de dări. Din banii ăştia, acelaşi stat n-a recuperat mai nimic. Şi asta, nici măcar după un an şi jumătate de când nişte magistraţi au decis definitiv şi irevocabil că Voiculescu trebuie să dea înapoi ţărişoarei prejudiciul uriaş stabilit după privatizarea ICA. Cât despre „abuzul” făcut de ANAF cu cele cinci zile cât le-au fost date televiziunilor lui Voiculescu pentru a elibera sediile, şi aici e o dezinformare, termenul fiind reglementat de lege (art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă).

Ce nu s-a mai vorbit aseară la Antene a fost despre demnitate. Păcat, însă, că n-au fost lăsaţi să vorbească şi jurnaliştii de acolo!Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000