Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Unirii Residence Buzau, o alta teapa marca Colescu Florin George

Unirii Residence Buzau, o alta teapa marca Colescu Florin George

Colescu Florin George

 Unirii Residence Buzau, o alta teapa marca Colescu Florin George
Controversatul afacerist Florin George Colescu pregăteşte noi şi noi ţepe imobiliare pentru clienţii mai puţin deprinşi cu afacerile dubioase din domeniu.

După ce vîndut din promisiuni cîte un apartament la doi, trei cumpărători de bună credinţă în complexul rezidenţial din strada Soarelui proprietarul COL TOTAL SRL, face cam acelaşi lucri astăzi în Unirii Rezidenţial, ansamblu din care vinde prin interpuşi “promisiuni de vînzare-cumpărare” unor cetăţeni puţin deprinşi cu afacerile din domeniu dar hotărîţi să plătească 25% avans pentru o locuinţă despre care n-are nici o garanţie că va fi gata vreodată. De fapt, sistemul în care lucrează Colescu este destul de simplu.

Cine e Florin Colescu?

Florin George Colescu este un ins cu un trecut destul de nebulos. A încercat tot soiul de afaceri, cele mai multe fiind însă, extrem de controversate. În domeniul imobiliar, Colescu s-a “ remarcat” prin numeroase acţiuni cu parfum de ţeapă, dar, pînă acum, cam nimeni nu l-a cercetat pînă la capăt semn că omul are persoane cu influenţă care-i ţin spatele. Cine sînt aceste persoane rămîne de văzut.

Azi, Florin Colescu vinde prin intermediari, persoane care au fost angajate la falimentarea COL TOTAL SRL şi care au preluat afacerile pe propriile firme.

În mod concret, colaboratorii lui Colescu au postat pe site-uri specializate în tranzacţii imobiliare diferite oferte de apartamente în ansamblul rezidenţial Unirii. Doritorilor li se propune un apartament cu preţul plecînd de la 42.000 euro într-un bloc neterminat ridicat în spatele Bibliotecii Judeţene. Blocul este neterminat pentru că aşa cum ne-am obişnuit, Colescu a încurcat lucrurile. Mai precis, blocul a aparţinut unui spaniol care a beneficiat de relaţiile lui Florin Colescu prin oamenii influenţi din urbe, şi a fost ridicat pînă la un punct de un constructor recunoscut din Buzău. constructorul are de primit nu mai puţin de 44 de miliarde de lei vechi, adică aproximativ 1 milion de euro pentru ceea ce a lucrat pînă acum, dar banii ar trebui să-i primească de la Colescu, cel în portofoliul căruia a intrat afacerea după ce spaniolul care a investit o mulţime de bani s-a săturat de această colaborare păguboasă pentru el. Promisiunile de vînzare-cumpărare, de fapt nişte precontracte sînt încheiate în cea mai mare parte în biroul notarial Samir Simion din Verneşti.

Aici trebuie spus că riscul este imens căci din motive bine stabilite, promisiunea de vînzare iscălită de vînzător-respectiv cumpărător, nu are la bază un lucru elementar adică “apartamentul imobilului”. Cu alte cuvinte, vînzătorul “promite” un apartament de doi, trei cumpărători care ulterior, dacă imobilul va fi gata vreodată, se vor încăiera pentru locuinţe cînd vor constata că toţi sînt proprietari pe aceeaşi locuinţă, aşa cum s-a mai întîmplat în nenumărate rînduri.

Cu bani puţini, Colescu şi interpuşi sau interpusele sale, încearcă să plătească ce se mai poate plăti din datoriile din urmă, dar sînt date speranţe de achitare iar marii creditori se pregătesc să rămînă cu buza umflată.

Activitatea lui Colescu este cunoscută în multe medii, mai ales că el a avut un scandal cu un cetăţean soldat cu un dosar penal, scandal care însă, s-a sfîrşit în beneficiul său, ceea ce ne arată că subiectul articolului de faţă are susţinere deşi la mijloc e vorba mai mult despre înşelăciune decît despre şantaj aşa cum evenimentul a fost iniţial prezentat opiniei publice.

Dosarul Colescu-Marin, ajuns la procuratură s-a întors, totuşi, la Poliţie aşa încît, e de urmărit cum vor evolua lucrurile

Cine il protejeaza pe infractor?

COLESCU FLORIN-GEORGE este ginerele fostului director Cec Bank Buzau, Gheorghe Feraru. Escrocul se lauda ca ar fi ruda cu un politist de rang inalt din IPJ Buzau.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000