Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Buzaul, ca la tara: strazi fara asfalt, fara lumina si fara canalizare. Saracia la ea acasa

Buzaul, ca la tara: strazi fara asfalt, fara lumina si fara canalizare. Saracia la ea acasa

orasul Buzau

 Buzaul, ca la tara: strazi fara asfalt, fara lumina si fara canalizare. Saracia la ea acasa
Gropi, noroi şi multă mizerie. De asta au parte în fiecare zi cetatenii care locuiesc in Municipiul Buzau, capitala furaciunilor si a coruptiei institutionalizate.

Peste 68 de milioane de euro au fost cheltuiti in ultimii 10 ani pe asfaltarea de proasta calitate a strazilor orasului Buzau!


De mai bine de 18 ani oamenii au făcut sesizări peste sesizări către Primăria Buzau, pentru a le asfalta străzile şi pentru canalizare. In petiţiile lor, oamenii cer demararea lucrărilor pentru utilităţile de apă şi canalizare, pentru iluminat stradal, dar mai ales pentru asfaltarea străzilor.

Pentru a-i convinge pe edili să înceapă lucrările măcar pentru asfaltare, oamenii au trimis cereri pe care le-au semnat toţi în bloc. Faptul că străzile sunt neîntregrijite şi neluminate seara are consecinţe directe asupra celor care locuiesc în orasul nostru. Buzoienii spun că locuinţele lor sunt călcate de hoţi din cauză că strazile sunt neluminate. La primaria Buzau, unde se fura ca in codru, multe strazi neasfaltate niciodata sunt trecute ca FIIND ASFALTATE.

„De fiecare dată, ne răspund că direcţionează e-mail-urile. Dar oricine poate să direcţioneze e-mail-uri. Până acum, mai multe case au fost sparte, a mea a fost spartă ultima. Mulţi dintre vecinii mei şi-au rupt maşinile în gropile din drum”, a spus Daniela Mincu.

Dacă în Capitală, „Primăverii” este unul dintre cele mai scumpe şi luxoase cartiere, în Buzău strada cu acelaşi nume este doar o mahala. In ciuda numelui, aici nu miroase deloc a primăvară. Această stradă nu a fost niciodată asfaltată, iar oamenii se prăfuiesc dacă ies şi până la alimentara din colţ.

La fiecare ploaie artera devine un coşmar pentru locuitorii de aici. „Dacă plouă copiii noştri ajung la şcoală sau la grădiniţă plini de noroi. De când locuiesc eu aici nu am văzut asfalt şi nu înţeleg de ce Primăria ne lasă de izbelişte. Cred că sunt condiţii mai bune şi la ţară, noi ne murdărim şi dacă ieşim să cumpărăm o pâine”, ne-a spus Ionel Mitrache, un locuitor de 52 de ani de pe strada respectivă.

Chiar dacă această arteră face parte din cartierul Dorobanţi, care are străzi asfaltate, locuitorii de pe Primăverii văd bitumul doar atunci când merg pe celelalte străzi din zonă. Ei zilnic au de înfruntat gropi adânci, pline cu noroi şi apă, dar şi canale fără capac, un pericol permanent pentru şoferi dar şi orice alt trecător.„Seara nu prea e bine să circuli pe aici că rişti să îţi strici maşina. Nici ziua nu e recomandat, că sunt gropi, e o nenorocire de stradă”, spune Gigel Năstase.

Cei care trăiesc din copilărie pe strada Primăverii spun că nu au văzut niciodată asfalt în zonă şi consideră că singurul motiv pentru care nu s-au făcut investiţii  zonă este etnia lor. „Mereu ni s-a spus că se va asfalta, că va arăta a stradă normală şi până la urmă nu s-a făcut nimic. Nu înţeleg de ce ne lasă de izbelişte, pentru că suntem ţigani? Suntem buni numai o data la 4 ani, cand de foame, lumea il voteaza pe Boscodeala, lasandu-se a nu stiu cata oara mintiti ca ne va face si drege?”, se întreabă Nicu Istrate, un locuitor de 49 de ani.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

Mircea

Tot cartierul Dorobanţi e varză( la străzi )
+1

Constantin str Fundatura Viilor

De fiecare data cind merg in audiența la primăria Buzau se promite ca se asfaltează str Viilor ,dar cind ??? de fiecare data se spune ca in citeva luni dar au trecut ani si noi ne rupem mașinile in doua si ei doar taxe vor si străzile lor unde locuiesc sint pe prim loc .Am mare dezamagire de tot ce se întîmplă in primăria Buzau oare PINA CIND ! Oare D nu-l primar nu stie?! Il invitam sa circule si D lui pe aceste străzi sa vadă dacă avem dreptate......
0

un om de bine

doar boscodeala sa imbogatit pe spatele buzoienilor,el si cu mafia buzoiana....nu lumea voteaza boscodeala,acoliti lui care-l pupa-n c.....r voteaza boscodeala ca doar asa au mancat bani de pe strazile asfaltate si nu sant asfaltate....
+3

ionela

NU numai pe primăverii nu este asfalt,ci și pe Viilor!! Totuși suntem în secolul 21!!dizgrațios!!
+3


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000