Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Ce este Demerolul?

Ce este Demerolul?

Demerol este numele comercial al petidina / meperidine, care are o actiune rapida, analgezic opioid, medicament folosit in tratamentul durerii.
In Statele Unite si Canada, petidina sau meperidine este mai frecvent cunoscut, prin numele de marca Demerol intrucat, in multe parti ale lumii, este, de asemenea, cunoscut ca isonipecaine; lidol; pethanol; piridosal; Algil; Alodan; Centralgin; Demerol; Dispadol & Dolantin etc.
Chimic, Demerol este de 4-Piperidinecarboxylic de acid, 1-metil-4-fenil-ester etilic de clorhidrat.
Demerol prescriptie, Dozarea & Administrare:
Demerol, un analgezic narcotic, este prescris pentru ameliorarea moderata pana la severa a durerii. Dozarea este ajustata de catre medic in functie de gradul de severitate a durerii si de raspunsul clinic al pacientului. Solutia orala are adesea un gust placut, nealcoolic solutie contin 50 mg de clorhidrat de meperidine lingurita de 5 ml. Comprimatele contin de obicei, de 50 mg sau 100 mg de analgezic. Se gaseste si sub forma de comprimate clorhidrat de sare, ca sirop si injectabil intramuscular sau intravenos, desi este mai putin eficace decat la oral.
Abuz Demerol:
Demerol contine meperidine, o mu-agonist opioid, abuzul avand raspundere similara cu morfina si este o substanta controlata. Abuzul de Demerol prezinta un risc de supradozaj si de moarte. Acest risc este crescut in cazul Demerol concomitent cu abuzul de alcool si de alte substante. Intramuscular sau intravenos, sau abuz zdrobit de comprimate, pot fi gasite rezultate in tesuturile locale de necroza, infectie pulmonara, granulomas si o crestere a riscului de endocardita valvular si de boala de inima. In plus, astfel de fel de abuzul de droguri este frecvent asociat cu transmiterea de boli infectioase, cum ar fi hepatita si HIV.
Efecte de Demerol Abuz:
Cele mai mari riscuri de Demerol, ca si in alte analgezice narcotice, sunt deprimare respiratorie si de la un grad mai mic, circulator depresie; respirator arestare, de soc si stop cardiac etc!
Cele mai frecvent observate reactii adverse includ lightheadedness, ameteli, sedare, varsaturi, greata, transpiratii &. Aceste efecte par a fi mai proeminente in ambulatoriu de pacienti si in cele care nu sunt durere severa intampina. La astfel de persoane, se recomanda doze mai mici. Unele reactii adverse in ambulator, efectele pot fi atenuate daca pacientul se afla in jos.
Alte informatii:
Nu exista o categorie de medicamente numite inhibitori de MAO. Droguri din aceasta categorie include antidepresive phenelzine & tranylcypromine. Daca luati aceste antidepresive sau le-au folosit in ultimele 2-3 saptamani, medicul dumneavoastra va informeaza din timp, pentru ca, atunci cand sunt utilizate cu Demerol, acesti inhibitori de MAO poate provoca imprevizibila, severa, si ocazional fatale de reactii.
Antagonist de narcotice, naloxone de clorhidrat, este un antidot specific impotriva deprimare respiratorie, care pot rezulta din peste dozei sau sensibilitate neobisnuita la narcotice, inclusiv meperidine. Prin urmare, o doza de acest caz trebuie sa fie administrat antagonist, de preferinta pe cale intravenoasa, simultan cu eforturile de resuscitare respiratorie.
Demerol Testare:
O gama diversificata de tehnici de testare este disponibil pentru abuzul de droguri si de Demerol sau petidina / meperidine sunt compusi care contin nici o exceptie. Ca si in cazul altor medicamente, unele suma de petidina / meperidine ramane neschimbat in timp ce restul, diferite forme de metaboliti.
Aceste nemodificat sau petidina si compusii lor meperidine metabolizat de produse pot fi detectate, folosind oricare din urmatoarele metode:
? Urina pe baza de petidina / meperidine / metabolit de testare
? Folicul de par pe baza de petidina / meperidine / metabolit de detectare a
? GC pe baza de petidina / meperidine / metabolit de detectare a
? In masa pe baza de spec. petidina / meperidine / metabolit de testare
? Petidina / meperidine / metabolit-anticorp specifice pe baza de kituri de diagnostic

Potrivit presei internationale, Marylin Monroe, Elvis Presley, Anne Nicole Smith si Michael Jackson, au murit in urma unor injectii cu Demerol!!!Acest analgezic puternic pe baza de morfina este deosebit de periculos, iar abuzul este mai mortal decat orice drog din lume!

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000