Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Viitorul buzoienilor in mainile unui singur om: CIOLACU ION MARCEL

Viitorul buzoienilor in mainile unui singur om: CIOLACU ION MARCEL

Ciolacu Ion Marcel

 Viitorul buzoienilor in mainile unui singur om: CIOLACU ION MARCEL
Liderul PSD Buzau, Marcel Ion Ciolacu, are , poate fara sa stie, o misiune grea din pozitia pe care o ocupa in acest moment, de sef al unui partid care are, inca, puterea in judetul Buzau.

Dupa scoaterea din joc a lui Boscodeala, tanarul politician, are pe umeri, nici mai mult nici mai putin, decat viitorul acestui judet, aruncat la marginea tarii, de grupurile de interese formate din indivizi transpartinici.

Venit la putere, speculand, conjuncturile politice din ultima vreme, Marcel Ciolacu devine raspunzator de felul in care se vor aseza prioritatile, astfel incat lupta politica de la sfarsitul primaverii sa aiba ca rezultat o schimbare in bine a ceea ce se poate denumi "clasa politica buzoiana", si, bineinteles, bunastarea unui judet intreg care in trecut era unul extrem de bogat.

Azi, de decizia lui, dar mai ales a liderilor PSD de la Bucuresti, depinde felul in care se vor aseza toate celelalte partide si independentii care vor candida la localele din iunie.

Ciolacu trebuie sa fie constient ca prin felul in care actioneaza e obligatoriu a rezulta o reforma accelerata a Buzaului.

Pana acum, a luat hotarari corecte, asa incat si cei de la Bucuresti, din conducerea centrala, se vad obligati sa-i gireze viitoarele hotarari. Si pare ca, la acest capitol, Ciolacu are sustinerea greilor din PSD, in frunte cu Dragnea si Zgonea.

Cu o asemenea sustinere, el este clar obligat sa transeze luptele interne si sa impuna "noua ordine" din PSD, o organizatie macinata, ani la rand, de conflicte interminabile.

Tineretea si abilitatea pe care le-a aratat pana acum, reusind sa faca in asa fel cartile incat sa-i iasa toate jocurile, demonstreaza ca Marcel Ciolacu a acumulat experienta managerierii starilor de criza.

Problema lui e autoritatea pe care cei de la Bucuresti au si obligatia sa i-o intareasca, daca vor ca Buzaul sa paseasca intr-o "era noua".

Din ce s-a vazut pana astazi, rezulta ca deputatul Marcel Ciolacu are suportul Bucurestiului, dar are de-a face cu o opozitie foarte puternica din partea diletantilor/razvratitilor din propriul partid dar si a luptelor din extern, cu totii asteptand, o singura greseala ca sa-i ia gatul.

Avand in vedere, ca in clipa de fata, se joaca destinul a sute de mii de buzoieni de aici dar si din alte zari, e foarte limpede ca mingea e la Dragnea, Zgonea si ceilalti stabi pesedisti, care trebuie sa inteleaga rapid ca daca nu-l sustin, nu pierde numai PSD ci tot Buzaul.

Marcel Ciolacu trebuie sa invete si din greselile predecesorilor sai, care au conduc organizatia pentru propriul lor interes meschin, buzoienii vazand astazi in PSD un partid PROFUND CORUPT.

Tanarul deputat trebuie sa inteleaga ca un partid puternic, reformat, inseamna obligatoriu O ECHIPA de oameni curati si inteligenti. Or, din cate stiu, PSD Buzau nu duce lipsa de asa ceva.

Daca va avea rezultate bune la alegerile din acest an, Ciolacu poate accede in primii 10 lideri nationali PSD. Daca nu, tanarul deputat va fi ras. Sunt sigur ca stie acest lucru. Asta face ca miza sa fie una uriasa, poate cea mai importanta din toata viata lui politica.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000