Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Traian Basescu se suceste si ii ia apararea lui Puiu Popoviciu

Traian Basescu se suceste si ii ia apararea lui Puiu Popoviciu

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Busteni, ca l-a cunoscut pe Puiu Popoviciu la primarie, cand a prezentat programul de investitie in nord, si ca este „o eroare sa blamezi o investitie de asemenea dimensiuni“. Intrebat daca fratele sau, Mircea Basescu, are vreo legatura de afaceri cu Puiu Popoviciu, seful statului a raspuns: „Nu are nici o legatura de afaceri, ati vazut declaratia de aseara (vineri seara ), si nu cred ca mai era nevoie de o noua intrebare. L-am cunoscut pe Puiu Popoviciu la primarie, cand a prezentat programul de investitii in nord“.
Potrivit motivarii Curtii de Apel Bucuresti, la dosarul privind scandalul din Directia Generala de Informatii si Protectie Interna si interventiile facute pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu exista mai multe inregistrari telefonice si in mediu ambiental care fac trimitere la numele presedintelui Traian Basescu. Una dintre referiri a fost facuta de catre seful Diviziunii Operatii din DGA, Petre Pitcovici, care a afirmat, la un moment dat, ca presedintele a avut o discutie cu Puiu Popoviciu referitoare la dosarul sau de la DNA, discutie in care Basescu i-ar fi spus omului de afaceri: “Ba, iti dau cuvantul meu ca nu
m-am vazut cu Tulus fata in fata. Am vorbit doar la telefon”. O alta referire in care apare numele presedintelui este o discutie inregistrata in care Pitcovici i-a transmis politistului DNA Ion Motoc ca “la usa lui Popoviciu stau la coada Basescu, Tariceanu”. Acelasi Pitcovici a afirmat ca fratele lui Traian Basescu, Mircea Basescu, are o firma impreuna cu Puiu Popoviciu.
„Unde-i crima lui Popoviciu ca a facut o investitie de cateva miliarde?“
Un alt element care leaga afacerea Baneasa Investment de numele Basescu este faptul ca fiica presedintelui, Ioana Basescu, detine un apartament de lux in acest complex rezidential si, tot aici, Ioana are sediul biroului notarial. Intrebat de catre ziaristi daca stia ca fiica sa are biroul intr-un imobil al lui Puiu Popoviciu, Basescu a raspuns: „Hai sa ne intelegem cu urmatorul lucru: unde-i crima lui Popoviciu ca a facut o investitie de cateva miliarde in Bucuresti? Este o crima? Se pare ca asta-i abordarea publica si e foarte gresita. Problema, daca exista, este in zona legalitatii transferului terenului, dar de aici pana la a blama o investitie de asemenea dimensiuni consider ca este o eroare“. De asemenea, presedintele a fost intrebat daca fratele sau, Mircea Basescu, are vreo legatura de afaceri cu Puiu Popoviciu. „Nu are nici o legatura de afaceri - sustine Traian Basescu -, ati vazut declaratia de aseara, si nu cred ca mai era nevoie de o noua intrebare”. Presedintele a declarat, sambata, la Busteni, ca l-a cunoscut pe Puiu Popoviciu la primarie, cand a prezentat programul de investitie in nord, si ca este „o eroare sa blamezi o investitie de asemenea dimensiuni“. La intrebarea ziaristilor ce parere are despre faptul ca numele de Basescu este vehiculat in aceasta afacere, si anume Mircea Basescu sau Ioana Basescu, seful statului a raspuns, usor iritat, cu o intrebare, si anume daca presa poate sa dea un exemplu de afacere in care este implicat numele lui.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000