Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Traian Basescu, un smecher de Cotroceni

Traian Basescu, un smecher de Cotroceni

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, ca presedintele Traian Basescu "minte in stilul sau obisnuit" cand spune ca nu s-ar afla in spatele dosarelor sale, el sustinand in continuare ca aceste dosare sunt politice si ca Traian Basescu lanseaza "fumigene si minciuni".

"Traian Basescu minte in stilul lui obisnuit. In loc sa arate cum poate sa rezolve promisiunile facute celor din Educatie dupa intalnirea cu sindicalistii, el lanseaza fumigene si minciuni", a spus Nastase.

El a sustinut ca dosarul Zambaccian a pornit de la o plangere depusa la DNA de catre Mona Musca, plangere semnata de catre ea pe o hartie cu antet al Aliantei Dreptate si Adevar.
Totodata, Nastase a precizat ca, inca din anul 2002, primarul de atunci al Capitalei, Traian Basescu, a facut o actiune in instanta impotriva constructorului din Zambaccian, pentru a cere blocarea lucrarii.

Adrian Nastase a spus ca, in concluzie, presedintele Traian Basescu se afla la originea acestei actiuni politice indreptate impotriva sa pe care a continuat-o dupa alegeri prin intermediul lui Daniel Morar, scrie Mediafax.

Nastase a mai precizat ca presedintele Traian Basescu a spus aceste lucruri si in cadrul unei intalniri cu reprezentantii din justitie desfasurata in urma cu cateva saptamani si a aratat ca, din pacate pentru seful statului, aceste lucruri s-au aflat atat in strainatate, cat si in plan intern.

"Traian Basescu incearca acum sa minta cu nerusinare pentru a ascunde de fapt o actiune politica desfasurata de el inainte, cat si dupa alegeri. Asta este de fapt cel care doreste sa obtina inca un mandat: un mincinos care de fiecare data a incercat sa arunce perdele de fum pentru a ascunde problemele reale. Din acest motiv, Romania e acum izolata si incapabila de a discuta cu partenerii sai si cu vecinii sai", a afirmat Nastase.

Fostul premier si-a reinnoit totodata solicitarea ca presedintele Traian Basescu sa faca publica stenograma intalnirii dintre el si reprezentantii Justitiei desfasurata acum cateva saptamani el aratand ca jurnalistii ar trebui sa insiste ca aceasta stenograma sa fie facuta publica, in baza legii transparentei.

Presedintele Traian Basescu a respins, luni, afirmatiile conform carora ar ordona arestari, referindu-se la cazul lui Adrian Nastase, care l-a acuzat ca i-a facut dosare si precizand ca actiunea a plecat de la "turnatoriile" fostilor colegi de partid, printre acestia numarandu-se Sergiu Sechelariu.

In acelasi timp, fostul premier scrie pe blogul personal ca declaratiile presedintelui din seara de luni au dezamagit publicul, care ar fi asteptat lamuriri privind discutiile despre educatie sau explicatii cu privire la situatia locativa a fiicei sale.

"Fata in fata cu aceste probleme importante, dintre care prima, cel putin, mi se pare vitala pentru Romania, ce face preaedintele tarii? Il ataca, a nu stiu cata oara, pe Adrian Nastase. Dupa atatia ani, sunt obisnuit. De cate ori Traian Basescu se afla in dificultate, se intoarce, obsesiv, catre Adrian Nastase", scrie acesta.

Liderul PSD arata ca a demonstrat de nenumarate ori ca dosarul sau este unul politic, creat la "sesizarea Monei Musca, pe hartia cu antet a Aliantei DA, din perioada "Sa traiti bine!".... Inteleg insa ca Basescu este suparat, de fapt, pe austrieci care au tradus intr-o limba internationala ceea ce romanii stiau de multa vreme: Basescu vrea "capul lui Nastase". Cica nu e dosar politic, spune Basescu, ci tradare de partid. Smecher de Cotroceni!"

Iar in incheiere, Adrian Nastase scrie: "remarc atentia de neabatut a presedintelui pentru persoana mea si consecventa cu care isi urmareste singurul sau proiect prezidential, dar… cu salariile profesorilor cum ramane?"


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000