Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Soc si groaza la Buzau. Un baron a turnat tot

Soc si groaza la Buzau. Un baron a turnat tot

Cristi Bigiu

 Soc si groaza la Buzau. Un baron a turnat tot
In 2016 Bigiu vrea sa decimeze PSD Buzau

Surse apropiate familiei Bigiu ne-au declarat in exclusivitate ca fostul presedinte al C.J., constient de faptul ca il asteapta ani grei de puscarie, este hotarat, daca unii lideri locali nu-i mai dau si in 2016 spaga cuvenita tacerii, sa ciripeasca din nou. Cam ce stie el din 1996 si pana in prezent, de la licitatii trucate, la spagi si comisioane. In zilele urmatoare vom publica in premiera, planul lui Bigiu de decimare locala a clasei politice. Cat incaseaza famiglia Bigiu lunar ca sa taca!

Cristi Bigiu era in vizorul SRI din 2013

Conform unor surse judiciare, Cristinel Bîgiu era în vizorul SRI din 2013. Preşedintele CJ Buzău a ştiut acest lucru şi a divorţat, lăsându-i soţiei toată averea. Tot din cauza filajului SRI, seful CJ avea aparatură de bruiaj instalată în instituţia pe care o conducea. Astfel, Bîgiu se ferea de eventuale interceptări. Secretarul judeţului Buzău a recunoscut că anchetatorii au găsit un aparat de bruiaj.

Din stenogramele DNA reiese că toate licitaţiile de la C.J. erau câştigate doar de firmele agreate de Bîgiu. De asemenea şi banii de la guvern daţi pentru situaţii de urgenţă erau dirijaţi tot către firme de casă ale preşedintelui C.J. Buzău.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor reiese că unul dintre cei doi vicepreşedinti de la C.J. Buzău era intermediarul principal al şpăgilor, de ordinul zecilor si sutelor de mii de euro. După ce îşi oprea comisionul, situat intre 10% si 30%, restul de bani ajungeau la preşedintele C.J. Cristinel Bîgiu.

Bigiu a decimat anul trecut PNL-ul

Fostul lor coleg de partid (trecut apoi cu arme si bagaje strategic la PSD în asteptarea lui Ponta presedinte care nu a mai fost să fie întru salvarea de DNA) a decis că nu e cazul să plătească doar el. Ca atare s-a pus pe spus tot - primul mare peste picat a fost, asa după cum a relatat costintanasescu.com, fostul consilier prezidential George Scutaru.

Cristinel Bîgiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau se dovedeste deja un „denuntator model”, oferind organelor de ancheta nu doar ponturi valoroase, dar si probele audio si imagistice necesare urgentarii anchetelor, sustin surse judiciare.

Desi nu a crezut vrăjitoarele pe cuvânt - CITESTE AICI CE I-AU PREZIS ACESTEA - fostul baron si-a luat toate masurile necesare pentru a se pune la adapost. Mai intai, in luna aprilie 2014 a divortat în secret, la notar, incercand sa-si salveze astfel averea. Dupa care a inceput sa-i cheme la masa la restaurantele de fite din Parcul Herastrau pe toti colegii aflati la varful PNL, pentru a le propune diverse combinatii. Si se pare ca astfel a strans un portofoliu extrem de interesant cu privire la fruntasii liberali. Care se adauga la „extrasurile de cont” cu privire la sutele de mii de euro, bani luati din spaga si dati mai departe pentru campaniile electorale ale PNL-ului.

Primul mare denunt l-a făcut împotriva lui Cristian David, fost ministru de Interne. Cu probele pe masă judecătorii au decis instant trimiterea la răcoare a fostului sef al MAI.

Urmatoarea victima a lui Bagiu pare sa fi fost George Scutaru, liderul liberalilor buzoieni la acea data. Care, in asteptarea citatiei la DNA, a fost mazilit de urgenta din inalta functie ocupata la Palatul Cotroceni.

Pe lista scurtă ar urma potrivir unor surse judiciare alte nume grele: actualul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu, dar si premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu (candidatura cu cântec de la Buzău din partea PNL de la Buzău), dar si lideri de frunte al vechiului PNL ca Teodor Atanasiu si Dan Motreanu (via ASF).

Se pare că toate întâlnirile lui Bîgiu cu cei de mai sus si numai au fost înregistrate si păstrate pentru zile ca cele de acum când în speranta unei soarte mai blânde le foloseste.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

Maria Dumitrescu

E greu sa ajungi sus fara o baza reala....cand te amesteci(nu se rezista tentatiei)in"noroi"nu prea mai are cine sa te spele. Banii nostri sunt intorsi cu"lopata"de niste neaveniti carora li s-a acordat increderea pe care nu o meritau. Murdara este politica asta facuta de asa zisii politicieni romani care nu au principii morale(ce sunt acelea principii? se invata pe undeva?)
+10


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000