Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Senatorul Constantin Popa demisioneaza din U.N.P.R.

Senatorul Constantin Popa demisioneaza din U.N.P.R.

Popa Constantin

 Senatorul Constantin Popa demisioneaza din U.N.P.R.
UPDATE [11:21] 14 MAR 2016 ›
Constantin Popa confirmă că demisioneză din UNPR şi e destul de hotărît să părăsească şi scena politică la sfîrşitul mandatului de senator. Printre motivele invocate de Popa, care l-au făcut să decidă astfel este acela că, deşi este iniţiatorul mai multor proiecte de lege, colegii săi din politică nu i-au sprijinit iniţiativele. Iată ce a declarat Constantin Popa pentru Focus FM Regional:

„Nu trec la nici un PNL. Eu, deocamdată, sînt într-un moment în care m-aş lăsa de politică. Proiectele pe care le-am avut, sînt proiecte importante, primul loc de muncă, prima zi de şcoală, a 13-a pensie, stagnează. Sînt lucruri cu care mă lupt. Sînt lucruri cu care mă lupt de vreo 3 ani. N-am luat o decizie să intru în PNL. Mă gîndesc foarte serios la decizia să ies din politică. Nu pot să stau într-o politică de genul ăsta, în care eşti mandatat de nişte oameni, destul de mulţi ca să le aperi drepturile, iar acolo te loveşti de nişte ziduri pe care nu le poţi depăşi. Nu asta-i problema, că mă mut eu undeva sau nu mă mut. Nu asta-mi doresc eu acum, să-mi caut partid. Sînt foarte onorat cînd cineva spune că aş fi de folos undeva, dar nu sînt decizii de o secundă. Chiar azi o să am o discuţie cu şefii mei şi intenţionez să-mi dau demisia de la şefia UNPR Buzău, pentru că eu nu mă pot face de rîs. Eu am promis ceva şi cînd promit, atunci fac, dacă n-o fac mă duc acasă. Nu demisionez ca să mă duc nicăieri. Îmi duc mandatul pînă la capăt, după care există posibilităţi foarte mari să mă retrag din politică. Pot să stau idependent, am cum să servesc alegătorii. Azi îmi dau demisia de la preşedinţia UNPR şi sînt aproape hotărît să anunţ că vreau să ies din spectrul politic. Nu plec în altă parte. Dacă plec, plec acasă.”

Senatorul Constantin Popa e pe cale să-şi dea demisia din U.N.P.R. şi implicit de la preşedinţia organizaţiei judeţene Buzău a progresiştilor.   

Surse din anturajul acestuia susţin că Popa şi-ar putea anunţa demisia în plenul Senatului în cadrul primei şedinţe a Camerei Superioare a Parlamentului. Aceleaşi surse relatează că senatorul buzoian ar urma să acţioneze în grupul senator al neafiliaţilor, evitînd astfel pentru o perioadă să treacă la un alt partid. Totuşi, Popa îşi îndreaptă privirile, potrivit infirmaţiilor noastre, către P.N.L.,  acolo unde a şi descins cu două săptămîni în urmă, alături de grupul de pesedişti care doreau accederea la vîrful organizaţiei liberale. De altfel, prim-vicepreşedintele P.N.L., Teodor Atanasiu, prezent la Buzău săptămîna trecută la conferinţa de presă organizată cu ocazia numirii de către Biroul Permanent Naţional al liberalilor a lui Ovidiu Anghel la şefia filialei Buzău, spunea că, după o discuţie „tete-a-tete” cu senatorul uneperist în legătură cu venirea sa la P.N.L. că: „eu sper să-l fi convins. Dacă nu-şi dă seama, va afla cît de curînd”.

Sunt insa si informatii ca Popa ar renunta definitiv din politica si s-ar retrage din lumina reflectoarelor. Constantin Popa a devenit senator pe listele P.P.D.D. în 2014, apoi a trecut la U.N.P.R.. În aceste zile, cînd U.N.P.R. are mari probleme, mulţiu membri migrează la alte partide. De menţionat că Popa este rudă prin alianţă cu Gabriel Oprea, cel care i-a botezat ultimul copil şi unul dintre cei mai prezenţi parlamentari buzoieni în mass-media locală şi centrală.

In urma cu putin timp ,Constantin Popa a confirmat pentru Focus FM Regional ca demisioneaza din UNPR iar la sfirsitul mandatului de senator va iesi din politica.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000