Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Razboi total in PSD Buzau

Razboi total in PSD Buzau

psd buzau

 Razboi total in PSD Buzau
În organizaţia PSD Buzău se dau lupte pe viaţă şi pe moarte.

După ce Fănică Bîrlă a fost lăsat de capul său în Palatul Comunal şi în cîteva săptămîni a fost autorul unor iniţiative publice aiuritoare care s-au răsfrînt negativ asupra partidului, preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Marcel Ciolacu l-a pus la punct pe viceprimarul cu atribuţii de primar. Joi seara, într-o emisiune la TV Buzău, Ciolacu a afirmat că Bîrlă a primit un ultimatum din partea conducerii filialei şi a fost somat să nu mai ia decizii administrative fără să se consulte cu colegii din CLM. Concret, deputatul Ciolacu a explicat că i-a spus lui Bîrlă că este inadmisibil ca unele iniţiative precum cea despre redeschiderea circulaţiei rutiere pe Bulevardul Bălcescu în week-end, pe perioada estivală, cu impact negativ în rîndul opiniei publice şi în consecinţă pentru partid, să nu fie dezbătute mai întîi cu grupul consilierilor locali municipali pesedişti. Liderul PSD a mai zis că discuţiile aprinse pe această temă au avut loc marţi seara şi că nu va mai admite sub nici o formă astfel de atitudini care lezează filiala social-democrată. Bîrlă a reuşit în ultimele săptămîni, de cînd a devenit interimar în Palatul Comunal să se „remarce” prin iniţiative care au tulburat apele în PSD, dar au adus şi indignare în rîndul buzoienilor. Mai întîi, a anunţat că intenţionează să candideze la Primărie în locul doctorului Victor Ioniţă după ce, acesta din urmă s-a retras din cursa internă şi pe care declarase că îl sprijină, deşi majoritatea organizaţiei transmisese că susţine alt competitor, apoi, a promovat redeschiderea circulaţiei rutiere pe Bălcescu ideea care a creat un imens scandal public, fiind apoi nevoit să o retragă de pe ordinea de zi a şedinţei CLM de joi.

Razboi total Boscodeala-Ciolacu

Fostul lider PSD Buzau, Constantin Boscodeala, este la cutite cu deputatul Marcel Ciolacu. Fostul primar al Buzaului este hotarat sa nu iasa din jocul politic. Zilele trecute a fost vazut in compania unor fini si apropiati. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca Toma Constantin, candidatul PSD pentru primaria Buzau, nu va fi sprijinit de gruparea Boscodeala-Cristi Sandu-Barla-Dunel-Burada-Gagu-Bigiu.  

Vicele Dunel, la prima reuşită familială în Palatul Comunal!

Viceprimarul Alexandru Dunel a obţinut prima reu­şită în plan familial, de cînd are calitatea de ales în Palatul Comunal.    
Ginerele său, Sebastian Ionescu, care lucrează de mai mulţi ani în sistem este, începînd de astăzi, director cu delegaţie al Direcţiei de Asistenţă Socială din Primăria Buzău. El urmează să dea concurs pentru această funcţie şi i-a luat locul fostei directoare a Direcţiei, Alexandrina Docuz, care a ieşit la pensie. Ieri, consilierii municipali au votat proiect de hotărîre care consfinţeşte aprobarea numirii lui Sebastian Ionescu  pentru executarea cu caracter temporar a funcţiei publice de director executiv al D.A.S. a municipiului, în urma vacantării postului. Vicele Alexandru Dunel, cel care a ratat funcţia de primar interimar, după o şedinţă internă a partidului din care face parte, a mai avut o tentativă de rezolvare a unei spinoase probleme familiale. El a încercat să-şi ajute fiica să devină director executiv al Direcţiei de Statistică Buzău, dar acţiunea nu s-a soldat cu succes, după cum susţin surse avizate. În schimb, pînă la un punct, tatăl ei, Alexandru Dunel, a urcat încet dar sigur pe scara carierei politice, devenind viceprimar, după ce a lucrat ca şef al Secţiei „Agrement” al Urbis Serv şi consilier local PSD, fiind şi un fidel al partidului care are majoritatea în Consiliul Local Municipal Buzău.

BOMBĂ! Ciolacu, pe lista marilor îndatoraţi la bancă. 'E inadmisibil!', zice el


Şeful PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, apare pe o listă cu marii datornici la bănci, dar şi cu 4 case în comuna Vînători din judeţul Neamţ.

Siteul Flux24.ro a publicat un material care conţine o listă cu 92 de parlamentari cu datorii mari. Ciolacu apare pe poziţia 14, cu 4 case la Vînători, dar şi cu un credit de 462.976 euro.

De asemenea, pe listă se află şi deputatul U.N.P.R. Titi Holban, la poziţia 26, cu un credit de 47.180 euro.

Materialul din Flux24.ro apare în contextul dicuţiilor din ultima vreme din Camera Deputaţilor privind Legea "Dării în plată" şi plafonul maxim pentru aplicarea legii.


Iată lista aici.

Contactat telefonic de reporterii sansanews.ro, Marcel Ciolacu a declarat: "E inadmisibil! E o mizerie ce s-a publicat acolo. N-am avut niciodată 4 case şi nici n-am vrut să am. Nici un asemenea credit nu am. Declaraţia mea de avere şi cea de interese sînt publice şi pot fi consultate non-stop pe siteul Camerei Deputaţilor".Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000