Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Razboi total in P.S.D. Buzau

Razboi total in P.S.D. Buzau

alegeri locale buzau 2016

 Razboi total in P.S.D. Buzau
Războiul din P.S.D. are efecte în tot spectrul politic buzoian. P.N.L. Buzău resimte şi el şocurile produse de jihadul din interiorul filialei pesediste. Cu puţin timp în urmă ziarul Opinia, apropiat al facţiunii liberale din jurul lui Cezar Preda, cel care şi-a anunţat recent, renunţarea la conducerea organizaţiei judeţene a P.N.L. Buzău a publicat un material din care reiese că o delegaţie mixtă de pesedişti şi liberali buzoieni au fost astăzi la discuţii la Bucureşti cu fruntaşii de la vîrful partidului. Concret, jurnaliştii citaţi vorbesc că din delegaţie au făcut parte Ion Vasile, fost şef al P.S.D. Buzău ex-P.C. ex-U.N.P.R., senatorul P.S.D. Victor Mocanu, fiul său, deputatul Adrian Mocanu, senatorul U.N.P.R. Constantin Popa, fost P.P.D.D., Ovidiu Anghel, director Electrica Furnizare Buzău şi primarul liberal de Berca Valeriu Marcu, finul lui Ion Vasile. Ei s-ar fi văzut cu liderii liberali bucureşteni cărora le-au propus să preia frîiele filialei buzoiene a P.N.L., preşedinte să devină Valeriu Marcu, iar candidat la Palatul Comunal să fie Ovidiu Anghel.

Senatorul Victor Mocanu neagă faptul că ar fi avut întîlniri cu liderii P.N.L. Contactat telefonic de reporterii sansanews.ro, Victor Mocanu a afirmat că este la Bucureşti, dar nu a avut nici o întrevedere cu fruntaşi ai liberalilor, iar fiul său, deputatul Adrian Mocanu, s-a aflat toată ziua în Buzău, deci nu s-ar fi putut întîlni cu nimeni în Capitală. Totuşi, senatorul Victor Mocanu afirmă ca, întradevăr şi-a exprimat dorinţa de a redeveni preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău şi că această acţiune ar fi putut genera problemele care se manifestă acum în P.S.D. Buzău.

În PSD s-a declanşat un război total. Actualul preşedinte al organizaţiei judeţene a P.S.D., deputatul Marcel Ciolacu, îl acuză pe senatorul Victor Mocanu de trădare şi îl anunţă că pînă nu îşi rezolvă problemele din justiţie nu poate candida la nici o funcţie publică din partea social-democraţilor buzoieni.

Ciolacu mai afirma despre Victor Mocanu că şi-a oferit serviciile mai multor partide şi chiar astăzi a bătut la uşa P.N.L.,

În condiţiile în care, recent, la o şedinţă a P.S.D. central senatorul a luat prin surprindere întreaga audienţă spunînd că doreşte să fie din nou preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Într-o postare pe contul său de Facebook, Ciolacu spune că este hotărît să tranşeze problema în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al P.S.D. Buzău. Mai ales că, mai zice Ciolacu, chiar Victor Mocanu a dat în scris partidului că se retrage din funcţiile de conducere pînă la rezolvarea problemelor din Justiţie.

Forfota de pe scena politică are efecte publice în ultimele ore şi zile, produce diverse declaraţii şi replici, însoţite de nuanţe care complică şi mai mult lucrurile. Unii politicieni admit că au purtat discuţii şi negocieri, alţii afirmă că întîlnirile de taină sînt simple zvonuri şi diversiuni.

Constantin Popa, senator si presedinte UNPR Buzau:

„Aşa cum PSD a declarat public că a decis să nu colaboreze cu noi în alegeri, noi am decis să colaborăm cu Partidul Naţional Liberal în alegerile locale. Ăsta este scopul pentru care noiam dorit să luăm legătura cu PNL. Facem o coaliţie la nivel judeţean pentru alegerile locale. Dacă eu aş spune acum că n-am fost cu dînşii, aş jigni oamenii ăia şi nu stă în intenţia mea de a jigni pe cineva. Nu comentez lucrul ăsta. Îl respect pe domnul Mocanu şi pe fiul dumnealui, Adrian Mocanu, îl respect pe domnul doctor Ion Vasile.”

Valeriu Marcu, primar comuna Berca:

„Nu mă interesează nici un fel de funcţie. Eu sînt vicepreşedinte al PNL Buzău. Crede-ţi-mă că habar n-am, sînt nişte aberaţii scrise acolo. Nu m-a consultat nimeni, nu m-a întrebat nimeni.”

Victor Mocanu, senator PSD:

„Dacă eu mi-am exprimat dorinţa la PSD, ce să caut la PNL? Trădarea e din partea unui preşedinte care stă la un colţ. N-ai ce să ceri mai mult. Ce să comentezi mai mult? Este atitudinea unui om care n-are nici un fel de valoare.”

Dorin Bădulescu, copreşedinte PNL Buzău

„Din punctul meu de vedere sînt zvonuri care s-au perpetuat pe tot parcursul unei săptămîni. Părerea mea este că e o diversiune a unor oameni politici. Nu am cunoştinţă de această delegaţie să fi mers acolo. Chiar şi aşa, dat fiind problemele de imagine ale unor persoane din această presupusă delegaţie, PNL nu cred că agreează o astfel de soluţie . Situaţia organizaţiei Buzău este una foarte clară. Nu ştiu de ce se speculează aît în presă pe tema asta, pentru că nu s-a pus problema demiterii cuiva la momentul actual, mai ales în ceea ce mă priveşte, dar eu am lăsat presa să brodeze pe subiect, pentru că n-are rost ca la fiecare zvon să reacţionez.”

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000