Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Primari pedelisti speriati de sosia Elenei Basescu

Primari pedelisti speriati de sosia Elenei Basescu

Mai multi alesi locali ai PD-L au fost vizitati de sosia fiicei presedintelui!
Prima oprire a tinerei "clone" a fost in comuna Glina, in imediata apropiere a Bucurestiului. Ne-am dus direct la primarie pentru a sta de vorba cu edilul localitatii. Am fost intampinati de doua secretare care, uluite de prezenta Elenei Basescu in curtea lor, nu-si mai gaseau cuvintele. Tremurand si vizibil emotionate, acestea ne-au spus, cu jumatate de gura, ca "domnu? primar" este la prefectura "cu treburi". In momentul in care "clona" Lucica s-a incruntat si si-a manifestat dorinta de a discuta cu cineva din conducere, secretarele au dat buzna prin birouri sa il sune pe viceprimar. "Revenim in 15 minute", le-am spus. Ceea ce am si facut. Nici nu am intrat bine pe poarta primariei ca am fost intampinati de viceprimarul PD-L Tanase Dedu care, transpirat si din cale-afara de emotionat, ne-a invitat cu capul plecat in sala de consiliu. A urmat o dis-cutie de 10-20 de minute, in care primarul, balbaindu-se, ne-a dat un raport amanuntit al activitatilor sale. Pentru a da bine in fata "Elenei", el ne-a increditat ca e intr-o continua campanie electorala, ca "dusmanul PSD" a fost starpit si ne-a promis ca daca EBA isi va cumpara pamant in Glina o va ajuta sa-l treaca din regim extravilan in cel intravilan. "Nu trebuie nici sa ne mai spuneti... Noi de acum am inceput sa facem campanie", ne-a incredintat viceprimarul de sprijinul total al campaniei lui Traian Basescu pentru Cotroceni. La auzul ca EBA vrea sa isi construiasca o casa in Glina, vicele ne-a spus timid: "Sunt terenuri extravilane, sunt foarte putine intravilane". El a incuviintat insa posibilitatea ca, de dragul Elenei Basescu, un teren extravilan sa fie inregistrat, in acte, drept intravilan. Nu am plecat inainte ca Tanase s-o serveasca, spasit, pe EBA cu un pahar de apa si sa-i sarute servil mana.
Urmatoarea oprire a fost in localitatea Frumusani, carmuita tot de PD-L. Intrarea Elenei in primarie a cauzat panica si stupoare, angajatele incepand sa se agite pe holurile institutiei. Ne-au spus cu parere de rau ca primarul este prin localitate si viceprimarul e in concediu, dar ca putem sta de vorba cu "domnul jurist Marius". Fastacindu-se, tanarul Marius ne-a condus intr-o sala de sedinte in mijlocul careia se afla o masa plina de praf. Dupa ce o femeie de serviciu a lustruit in viteza biroul a inceput discutia. Cu o agenda in care isi lua notite, juristul ne-a prezentat pro-blemele comunei. Dupa aproximativ zece minute acesta i-a cerut "Elenei" buletinul de identitate, moment in care a fost avertizat ca gestul sau este total necuvenit. "In 10 minute veti primi un telefon de la Modrogan (sediul central al PD-L) si va veti da seama ca ati gresit", am avertizat, dupa care am parasit primaria. Pentru a ne convinge de naivitatea alesilor, am sunat la Primaria Frumusani, spunand ca suntem reprezen-tanti ai PD-L. A urmat un dialog cu Duta Paul, primarul localitatii, chemat de urgenta intre timp de catre angajati si pus la curent despre vi-zita Elenei. "Domnul primar, baiatul acela de la dumneavoastra, Marius, a innebunit?!", l-am intrebat pe edil, pe un ton sever. A urmat un raspuns plin de remuscari: "N-a crezut ca este domnisoara Elena Basescu si a vrut si el sa se convinga. O astept pe domnisoara Elena Basescu la mine la birou. Lasati ca fac eu cu ei putin instructaj acum. Spuneti-i sa nu fie suparata". Pe drumul de intoarcere spre Bucuresti ne-am oprit si la un mic magazin. EBA 2 a fost inconjurata de oameni care i-au urat succes in cariera si l-au felicitat pe tatal ei. Nu in ultimul rand i-au oferit o sticla de suc, gratis.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000