Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
PSD A DAT LOVITURA IN STATELE UNITE!

PSD A DAT LOVITURA IN STATELE UNITE!

 PSD A DAT LOVITURA IN STATELE UNITE!
PSD A DAT LOVITURA ÎN STATELE UNITE: Întâlnire de GRADUL ZERO între Donald Trump, Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat că va pleca mâine în Statele Unite, după ce americanii l-au invitat la ceremonia de inaugurare a mandatului noului preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Premierul Sorin Grindeanu va merge şi el la acelaşi eveniment, dar va pleca din ţară miercuri. Evenimentul organizat de noua administraţie americană va avea loc la Washington, în perioada 18-20 ianuarie.

În cele trei zile, invitaţii vor participa la un mic dejun privat la Hotelul Trump, la un concert “Make America Great Again” şi la o cină în compania lui Trump şi a soţiei lui, precum şi a oamenilor-cheie din noua administraţie americană, potrivit unui document publicat de ştiripesurse.ro. Ceremoniile includ, vineri, depunerea jurământului de către Trump, urmată de un bal elegant.

Ce crede PSD despre Trump

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat victoria lui Donald Trump ca fiind "o victorie a democraţiei" şi imediat după discursul noului preşedinte ales al Statelor Unite, şeful PSD a scris pe Facebook: "Sunt convins că parteneriatul României cu Statele Unite va rămâne unul puternic"

Într-o intervenţie la Realitatea Tv,la începutul lui decembrie 2016, Dragnea spune că PSD are o relaţie bună cu republicanii. "PSD are o tradiţie a relaţiilor bune cu republicanii. Am intrat în NATO pe o administraţie republicană. Relaţiile dintre Guvernul Năstase şi Administraţie Bush erau foarte bune. Parteneriatul strategic cu SUA rămâne pilonul principal al României. Senzaţia mea este că Administraţia Trump va duce la creştere economică, ceea ce ne dă posibilitatea de a cere investiţii mai mari în România“, a spus Liviu Dragnea.

Misterul vizitei lui Dragnea în SUA. De ce nu merge și Iohannis (surse)

Anunțata participare a lui Liviu Dragnea la ceremonia de învestire a noii administrații americane a surprins din cel puțin două puncte de vedere: (1) președintele PSD a fost considerat „penal” și a fost invitat de Iohannis la ceremoniile de 1 Decembrie, dar a fost „valabil” pentru SUA și (2) Departamentul de Stat al SUA a precizat clar că, la fel ca în trecut, nu vor fi invitate delegații străine la Washington cu această ocazie.

La aceaste două aspecte care par să se contrazică se adaugă și faptul că președintele Klaus Iohannis nu a fost invitat la ceremonia de învestire, spre deosebire de Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

Explicația e cât se poate de simplă și împacă toate elementele problemei. Potrivit unor surse oficiale, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au fost invitați de vicepreședintele comisiei de învestire, printr-o fundație privată, nu de administrația americană. Vizitele oficiale nu se practică la astfel de evenimente, așa cum reiese din precizarea Departamentului de Stat, astfel că președintele Iohannis nu putea fi invitat.

Chiar dacă deplasarea în SUA a lui Liviu Dragnea și a lui Sorin Grindeanu, practic în calitate de spectatori ai ceremoniei, nu are greutatea unei vizite oficiale, invitația primită de la vicepreședintele comisiei de învestire este cu siguranță un semnal puternic. De altfel, este de așteptat ca în cadrul vizitei cei doi oficiali să aibă și alte întâlniri și să stabilească unele contacte importante peste ocean.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000