Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Ovidiu Anghel, validat, presedinte PNL si candidat la Primaria Buzau

Ovidiu Anghel, validat, presedinte PNL si candidat la Primaria Buzau

P.N.L. Buzau

 Ovidiu Anghel, validat, presedinte PNL si candidat la Primaria Buzau
UPDATE [13:53] 09 MAR 2016 ›
Ovidiu Anghel, noul lider al PNL Buzău a făcut un apel la toţi liberalii din judeţ să se alăture echipei sale pentru îndeplinirea obiectivelor electorale propuse: Azi am fost invitat la Biroul Permanent Naţional al PNL, unde s-a validat mandatul meu de preşedinte unic al organizaţiei judeţene Buzău. Pentru candidatura pentru primărie , de asemenea. Lansez un apel tuturor liberalilor din judeţul Buzău să vină aproape de echipă şi să uite de resentimente, să aibă ca obiectiv principiile noastre administrative, asta în primul rînd, pentru că vizăm cu celeritate cîştigarea Primăriei Buzău. Va fi un comitet judeţean; în acel comitet vom luat toate deciziile privind şi supunerea la vot a candidaturii pentru Primăria municipiului Buzău, precum şi toate primăriile şi la Consiliul Judeţean.

UPDATE [13:37] 09 MAR 2016 ›
Dorin Bădulescu, preşedinte al PNL Buzău pînă astăzi, nu a vrut să comenteze schimbările operate de la Centru în cadrul organizaţiei şi a afirmat că lucrurile vor fi tranşate în interior: "Nu vreau să fac nici un comentariu pînă nu discut cu colegii mei. Noi avem toată disponibilitatea de a construi un Partid Naţional Liberal curat, fără intervenţia unor grefe pesediste, Ion Vasile, Adrian Mocanu, şi fără Cezar Preda. Dacă forurile partidului au decis într-un anume mod, evident că lucrurile vor fi tranşate în interior 

UPDATE [12:19] 09 MAR 2016 ›

Deputatul PNL de Buzău, Erland Cocei, membru în Biroul Permanent Naţional, a confirmat la rîndul lui instalarea lui Ovidiu Anghel în fruntea organizaţiei judeţene. În privinţa candidaturii la fotoliul de primar, fruntaşul liberal a declarat că Anghel are mari şanse să fie desemnat să intre în cursa electorală: „În BPN-ul de astăzi a fost validat domnul Ovidiu Anghel pe post de preşedinte unic al PNL Buzău, urmează ca pînă luni, cînd este următorul BPN să se constituie noul CJEx, deci probabil azi, mîine, poimîine, şi să fie validat de BPN-ul de luni. Este validat ca preşedinte şi urmează ca în două săptămîni CJEx Buzău să valideze candidaţii la Primărie şi Consiliul Judeţean şi după aceea să fie validaţi de BPN. Sînt şanse mari ca domnul Ovidiu Anghel să fie candidat la funcţia de primar

Despre primirea lui Victor Mocanu, a fiului său Adrian Mocanu şi a doctorului Ion Vasile în Partidul Naţional Liberal, Erland Cocei a spus că nu s-a luat încă nici o decizie: „Din cîte ştiu eu nu au fost primiţi încă. Acest încă nu înseamnă că vor fi primiţi. Pentru moment nu putem vorbi despre aşa ceva.

UPDATE [11:52] 09 MAR 2016 ›
Ovidiu Anghel a confirmat cu puţin timp în urmă validarea sa. El a declarat pentru sansanews.ro că: „Azi am fost validat de Biroul Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal drept preşedinte unic al organizaţiei judeţene Buzău a PNL. Următorul pas este să organizez un Comitet Judeţean Executiv interimar şi să coagulez toate forţele liberale din interiorul şi exteriorul partidului”. În ceea ce priveşte candidatura sa la Primăria Buzău, Anghel a spus că pentru aceasta mai trebuie parcurşi cîţiva paşi statutari care vor fi făcuţi în zilele următoare. 

Ovidiu Anghel a fost validat astăzi de Biroul Permanent Naţional al PNL în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Buzău. Tot azi s-a stabilit ca Anghel să candideze din partea liberalilor la Primăria municipiului Buzău, în locul lui Constantin Ionescu, cel care fusese desemnat candidat, în urma sondajelor interne. 

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

gabriel

Preda s-a facut ca PLEACA, l-a trimis pe Dorel, Auras, in fruntea PNL Buzau de comun acord cu CIOLACU, iar liberalii prosti ca intotdeauna refuzind propunerea Alinei, au luat-o drept in barba si s au pricopsit cu sef unic PNL, adica cu tocmai ce nu isi doreau. Galagiosii, Gaunosii, Ionescu, Mateesescu, Badulescu vor fi executati, in acest fel Preda isi asigura deputatia la toamna, CIOLACU il scoate pe Toma primar, iar penelistii vechi vor latra la luna.
+2


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000