Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Lansarea candidatilor USL Buzau. 4 HOTI VOR DIN NOU IN Parlamentul Romaniei. Video

Lansarea candidatilor USL Buzau. 4 HOTI VOR DIN NOU IN Parlamentul Romaniei. Video

USL a inceput campania in forta la Buzau. in sala mare a Consiliului Judetean, candidatii aliantei au venit ieri in fata presedintilor de organizatii din teritoriu, carora le-au cerut sprijinul in campania aflata la inceput. Au avut un singur mesaj: USL trebuie sa fie unita ca sa poata culege laurii victoriei dupa 9 decembrie. De lalansare nu au lipsit stangaciile, liberala Doina Tudor fiind protagonista unui astfel de moment. Singurul absent de la festivitatea de lansare a candidatilor USL a fost ciocoiul Adrian Mocanu, candidatul din Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor, probabil fiind informat ca buzoienii il urasc din tot sufletul. Cei noua candidati si liderii USL Buzau si-au facut intrarea pe muzica din coloana sonora a filmului „Piratii din Caraibe”. Mesajele candidatilor au urmarit sa-i mobilizeze pe presedintii organizatiilor PSD si PNL, dar si pe primarii pe care Uniunea ii are in judet. Toate discursurile, dar mai ales cel al lui Victor Mocanu- unul dintre cei mai mari hoti si baroni din Romania, au fost centrate pe ideea de unitate. Acesta se pare ca n-a uitat ca, la alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean, a fost practic scos din cursa de catre liberali, fiind nevoit sa candideze ca independent. II se vedea pe fata disperarea acestui nemernic. Cu siguranta DACA nu va iesi senator, Victor Mocanu va ajunge la puscarie. A furat ingrozitor! Discursul cu cea mai mare forta de mobilizare a fost cel al social-democratului Marcel Ciolacu, cel care va avea de dus si cea mai grea batalie din actuala campanie. Acesta il va avea ca oponent, in Colegiul 7 Camera Deputatilor, pe liderul PDL Buzau, Cezar Preda. De la festivitatea de lansare a candidatilor USL nu au lipsit nici stangaciile. Candidatei USL in Colegiul 2 Senat, Doina Tudor, microfonul i-a jucat feste, dar salvarea i-a venit nu de la un coleg de partid, ci de alianta, social-democratul Marcel Ciolacu. CINE SUNT CEI 4 MARI HOTI CARE DACA NU VOR AJUNGE PARLAMENTARI, PUSCARIA II VA ASTEAPTA CU PORTILE LARG DESCHISE:
Eugen Nicolicea - devalizatorul economico-financiar a doua judete, Olt si Mehedinti, unde a vandut la fier vechi toate intreprinderile de stat, lasand pe drumuri zeci de mii de oameni. Nicolicea, un turnator la securitate cu acte in regula, a fosat initiatorul in Parlament, votand cu doua maini TAIEREA PENSIILOR, SALARIILOR, AJUTOARELOR SOCIALE, INCHIDEREA SPITALELOR SI ABANDONAREA BOLNAVILOR DE CANCER DIN ROMANIA.
Marian Ghiveciu - trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie deosebit de grave Famiglia mafiota CASH
Victor Mocanu si Adrian Mocanu - trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri europene, delapidare, fals si uz de fals. In calitatea sa de fost presedinte al C.J. Buzau, Victor Mocanu este anchetat in prezent de catre inspectorii fiscali ai U.E.-OLAF- pentru un jaf de peste 70 de milioane de euro furati fara frica de ciocoi- Vinul Drumului si Noua Maternitate. Reamintim opiniei publice buzoiene ca in 2005, in timpul marilor inundatii din judetul Buzau, cand multi buzoieni au ramas fara case si au murit, Victor Mocanu- presedintele al C.J. in acel moment, a ciordit 3 milioane de euro din banii alocatii Buzaului de guvernul Romaniei pentru situatii de urgenta.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000