Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
In P.M.P. HOTII nu au loc

In P.M.P. HOTII nu au loc

P.M.P. Buzau

 In P.M.P. HOTII nu au loc
Traian Băsescu a reuşit, din nou, să înflăcăreze o sală plină, prin discursul său binecunoscut. Fostul preşedinte a lansat sîmbătă după-amiază candidatii organizaţiei judeţene a Partidului "Mişcarea Populară" Buzău pentru localele din iunie.

Încă de la început, Băsescu a ţinut să precizeze că Buzăul este inexplicabil, la coada listei naţionale la capitolul dezvoltare, deşi se află foarte aproape de capitală şi pe o zonă de tranzit foarte importantă.

Explicaţiile date de Traian Băsescu înapoierii în care se zbate judeţul sînt: "indolenţa, indiferenţa, lipsa de profesionalism şi corupţia la nivelul administraţiei locale". Totodată, fostul şef al statului le-a cerut membrilor M.P. să nu-şi propună niciodată locul doi, ci exclusiv locul întîi. El a dat propriul exemplu celor prezenţi afirmînd că a vizat şi a cîştigat întotdeauna primul loc atît în viaţa profesională cînd a fost comandant de vas, dar şi în politică atunci cînd a cîştigat primăria Bucureştilor, ori cele două mandate de preşedinte al României.

Traian Băsescu le-a explicat, de asemenea, MP-iştilor din sală că politica e la fel de precisă ca matematica, iar totul se măsoară în numărul de voturi. În discursul său, fostul preşedinte a ţinut să limpezească în stilul său caracteristic şi mult discutata preluare a M.P. Buzău, de către unii pesedişti. Fără să-i nominalizeze, Băsescu a declarat:"Este greu de crezut că la Buzău mai pot cîştiga cei care umblă cu primarii în traistă să-i transfere de la un partid la altul. Am înţeles că, ba se plimbă pe la liberali, ba înapoi la PSD. Ba, am aflat că dobîndesc şi conducerea Mişcării Populare. Ceva mai ridicol n-am putut să aud. Aici nu este loc de negociere. Sînteţi o organizaţie tînără. PMP a fost capabil să treacă pragul electoral la europarlamentare, deci acest partid are potenţial formidabil".

Mai mult, Traian Băsescu a afirmat că: "de aceea, vă propun, mai ales la Buzău, unde nu ştiu ce partid tradiţional mai poate fi credibil, vă propun să vă stabiliţi ca obiectiv să cîştigaţi alegerile la Buzău".

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a afirmat, sâmbătă, la Buzău, că partidul său are un singur adversar la alegerile din 2016, anume USL, în condiţiile în care liberalii şi social-democraţi „şi-au împărţit ţara“.

Eu nu spun ca partidele actuale care sunt acum la putere nu şi-au făcut treaba lor. Au băgat ţara în UE, în NATO, dar au şi dus corupţia la nivel de politică de stat. În opinia mea, aceste partide şi-au terminat mandatul pentru România şi nu mai pot recupera necesarul de credibilitate. MP poate profita de erodarea acestor partide şi să spună ca e altceva. De fapt eu nu consider că avem doi adversari politici PSD şi PNL. Noi avem un singur adversar politic: USL, pentru că cele doua partide, chiar dacă se hârjonesc, sunt într-o bună colaborare. Ei au convenit să se voteze alegerile într-un singur tur şi apoi liberalii, ca să fie o pată de culoare, au spus că vor alegeri în două tururi. Nu este adevărat. Ei şi-au împărţit ţara şi au convenit la alegeri într-un singur tur. Avem un singur adversar PSD-PNL, sau cum spuneau unii „aceeaşi mizerie” şi trebuie să vrem să ii batem”, a spus Traian Basescu în discursul său din faţa membrilor MP Buzău.

Marin: "singurele noutăţi sînt gropile!?"


În discursul său, candidatul M.P. pentru Palatul Comunal, colonel (r) Ion Marin s-a arătat hotărît să lupte pentru cucerirea Primăriei. "În Buzău singurele elemente de noutate sînt gropile. Aceasta este o bătaie de joc la adresa noastră. Gropi pe trotuare, gropi în carosabil, gropi în spatele blocului", a spus Ion Marin.

De asemenea, Marin a criticat administraţia de pînă acum a Buzăului pe care a acuzat-o că furat prezentul oamenilor de bună credinţă şi viitorul copiilor.
În Sala Mare a Consiliului Judeţean au fost circa 450 de membri şi simpatizanţi, foarte mulţi extrem de tineri, care par să nu fi făcut niciodată politică.

Traian Băsescu fostul presedinte al Romaniei, fondatorul şi liderul Mişcării Populare, va lansa azi  la Buzău în cursa electorală, candidaţii la alegerile locale din vară. Este vorba despre 41 de candidati vor fi anuntati oficial în acest week-end, iar restul pînă la 63 potential doritori, identificati de organizatia judeteană a MP, vor fi prezentaţi electoratului pe parcurs, din motive de strategie politică. Printre cei care, începînd de sîmbătă, intră în lupta electorală este si fostul comandant al IPJ Buzău, pensionar acum, Ion Marin, desemnat candidat al MP pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău.

Întîlnirea va începe la ora 15 la Sala mare a Consiliului Judeţean unde sînt aşteptaţi să participe în jur de 400 de membri şi simpatizanti. De asemenea, alături de alţi fruntaşi ai MP la Buzău va fi prezent şi secretarul general Dorel Onaca.

Este pentru prima dată cînd Traian Băsescu vine într-o vizită oficială la Buzău după apariţia Partidului " Mişcarea Populară."Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

Dunareanu Claudiu

O cheama Paslaru Ioana am fost in clasa cu ea era o penala a abandonat liceu in clasa a 11 a
+1

mimi

Ametita aia ce cauta acolo? Va imaginati cat e de proasta fata asta?
+1


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000