Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Gospodina Ridzi aparata de playboiul Boureanu

Gospodina Ridzi aparata de playboiul Boureanu

Cristian Boureanu l-a luat la tinta ieri in cadrul Comisiei Ridzi pe "pros­tul" de Nicolae Banicioiu, care a indraznit sa ii aduca aminte ca este anchetat de DNA. Scena vine dupa ce cu o zi inainte a vorbit despre amantii deputatului Alina Gorghiu. Pentru ca PSD sa nu ramana dator, ho­te­lierul pesedist Robert Negoita a spus ca n-ar angaja-o "nici ca recep­tionera" pe Monica Ia­cob-Ridzi pentru ca singurele realizari ale acesteia sunt comer­cializarea "pufu­letilor si a napolitanelor". Repre­zen­tantii firmelor "de apartament" Mark si Artisan au precizat ca nu vor sa vina astazi la audieri, deoarece au fost audiati deja de DNA. Se­cretarul de stat din MTS Octavian Belu le-a spus membrilor Comisiei ca nu a intrat in atributiile sale organizarea Zilei Tineretului. "Ori faceti pe prostul, ori sunteti prost", l-a luat tare Boureanu pe pesedist. Fara replica, Banicioiu s-a multumit sa spuna ca democrat-liberalul a venit sa faca circ, iar dupa ce acesta a plecat in mijlocul audierilor, a tras concluzia ca "probabil l-a parasit imaginatia". "Este evident ca domnul Boureanu este venit aici ca sa tergiverseze lucrarile Comisiei prin interventiile lui multe si repetate si atunci cand nu are succes in acest mod, incercand sa blocheze lucrarile insultandu-si colegii", a comentat liberalul Bogdan Olteanu prestatia colegului sau. "E explicabil sa fie nervos si sa-si iasa din fire. E intr-o situatie jenanta, trebuie sa apere o cauza pierduta complet", a spus si Negoita. Acesta a fost insa la baza altui conflict, el afirmand despre Monica Iacob-Ridzi ca nu are alte realizari decat ca "a vandut pufuleti si napolitane" si spunand ca nu ar angaja-o "nici ca receptionera", moment in care doi pedelisti s-au ridicat si au plecat.
Recidiva de mitocanie
In aceste zile, Boureanu a mai surprins prin declaratiile facute la adresa deputatului liberal Alina Gorghiu. "Nu ma intrerupeti... domnisorica!". Boureanu a continuat: "Este un cuvant din DEX foarte delicat si foarte frumos". "Sa-l pastrati pentru sotia dum­neavoastra!", a replicat Gorghiu, insa pedelistul a continuat in acelasi ton. "Discutam de sotii sau de amanti? Daca intram in chestiuni de familie, sunteti intr-o situatie delicata", a afirmat democrat-liberalul facand trimitere la presupusa relatie dintre Gorghiu si proaspat divortatul coleg, Bogdan Olteanu. Colegul de partid al Monicai Iacob-Ridzi are antecedente in acest domeniu. El l-a apostrofat in anul 2007 pe liberalul Emilian Francu adresandu-i-se acestuia: "esti un cadavru politic", "o sa bag DNA-ul peste tine". De-a lungul carierei sale politice, Boureanu a intrat in clinciuri si cu fostii colegi de la PNL. In 2006, Calin Popescu Tariceanu a vorbit, intr-un mod original, despre el. "Modelul de urmat in politica nu este cel al baiatului cu mucii-n freza, cum ii spunea cineva unui coleg de-al nostru suspendat din partid".Ziarele au scris despre el ca Departamentul National Anticoruptie il cerceteaza pentru activitatea desfasurata in Adunarea Generala a Actionarilor din Loteria Nationala. Boureanu a revenit acum in atentia mass-media prin declaratiile la adresa colegilor de Parlament.
Dan Voiculescu i-a cerut ieri, prin intermediul unei scrisori, sefului statului sa o demita pe Monica Iacob-Ridzi. "Lipsa dumnea­voastra de reactie in cazul ministrului Monica Iacob Ridzi va transforma in complice la deturnarea banului public. Deveniti astfel, patronul unei gasti politice, al carei scopeste sa faca bani pentru campania dumneavoastra electorala", ii scrie Voiculescu lui Basescu. El i-a solicitat suspen­darea ministrului pentru deturnare de fonduri publice.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000