Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Elena Basescu face pasul inapoi

Elena Basescu face pasul inapoi

Pavel Abraham, candidat independent pentru Parlamentul European, a sustinut, ieri, pentru “Gardianul” ca declaratia Elenei Basescu privitoare la posibila legalizare a marijuanei este neavenita. “Sunt impotriva legalizarii marijuanei. Uniunea Europeana nu incurajeaza legalizarea drogurilor. Nu este normal sa promovezi legalizarea marijuanei, este foarte periculos”, a mai precizat fostul sef al Agentiei Nationale Antidrog. Ulterior, Elena Basescu si-a nuantat declaratia si a sustinut ca Romania ar putea accepta legalizarea drogurilor usoare numai daca UE da unda verde unui astfel de demers.
Episodul 1: Elena e de acord
Fata cea mica a sefului statului, Elena Basescu, candidat independent pentru PE, a declarat, joi, la Antena 2, raspunzand unei intrebari, ca, din postura de parlamentar european, probabil va fi de acord cu legalizarea drogurilor usoare cum ar fi marijuana. Ea a mentionat ca a fost la studii in SUA un an si ca “in campusurile din America aceste droguri usoare, marijuana, erau legale”. La insistentele realizatorului de a-si spune opinia personala pe acest subiect inainte de a deveni parlamentar european, Elena Basescu a raspuns: “Eu nu fumez, nu beau cafea, e ceva atat de delicat sa-mi dau eu cu parerea despre asa ceva... Dar daca in unele tari ca Olanda si ca America aceste droguri, marijuana, sunt permise pentru ca am inteles ca nu dau dependenta, probabil ca voi fi de acord cu aceasta initiativa”, a explicat ezitant fata cea mica a presedintelui. Elena Basescu a precizat, insa, ca punctul sau de vedere se va armoniza cu cel al PPE, daca va accede in Parlamentul European. In acest sens, ea a sustinut ca va activa in grupul popularilor europeni.
Episodul 2: Elena s-a speriat
Totusi, ieri, Elena Basescu si-a nuantat pozitia si a sustinut ca nu este de acord “cu absolut nici un fel de drog” in Romania, insa a precizat ca, daca Uniunea Europeana va legaliza drogurile usoare, tara noastra “trebuie sa se supuna majoritatii”. Elena Basescu a mai spus ca nu se fereste sa abordeze subiecte delicate precum drogurile, chiar daca “subiectul nu suna bine”.
Fara sinucidere asistata
Pe de alta parte, Elena Basescu a mai spus ca nu va fi de acord cu sinuciderea asistata. “Mi se pare ca atat timp cat Dumnezeu ti-a dat viata, trebuie sa profiti de asta. E un lucru cu care eu nu sunt de acord”, a precizat Elena Basescu. Ea a facut precizari si in legatura cu vanataia pe care o avea sub ochiul drept, la sfarsitul saptamanii trecute, la Arad, spunand ca nu a fost lovita. De asemenea, ea a respins speculatiile conform carora vanataia ar fi aparut in urma unei interventii chirurgicale la nas. Referitor la campania sa, ea a spus ca a invatat de la tatal sau sa mearga in mijlocul oamenilor. Ea a spus ca nu i se pare ridicol ca un sef de stat sa tunda o oaie, referindu-se la faptul ca tatal sau a facut acest lucru, in weekend, la sarbatoarea “Hora Bucovinei”. Elena Basescu a declarat, insa, ca i se pare ridicol ca un lider de partid sa se joace cu lopatelele in nisip, facand aluzie la Mircea Geoana, dar a calificat drept genial faptul ca Elena Udrea a crosetat intr-un studio de televiziune.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000