Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Circul de ancheta Ridzi

Circul de ancheta Ridzi

Circul de ancheta Ridzi: Pedelistul Boureanu o ameninta pe „domnisorica” liberala Gorghiu cu detalii despre amantii ei!
Deputatii s-au atacat la amanti, dosare penale si provenienta comunista
Pe holuri, pedelistul Boureanu ii dadea indicatii fostului director de achizitii din ministerul Tineretului despre cum sa raspunda!
Membrii PNL, PD-L si PSD din Comisia Ridzi au bifat, miercuri, un maraton de jigniri de sapte ore. Tonul l-a dat deputatul PD-L Cristian Boureanu, care a invocat in mod repetat, la fel ca si in ziua precedenta, faptul ca activitatea comisiei ar trebui sa inceteze, avand in vedere ca DNA a inceput ancheta. Dezacordul cu colegii a degenerat intr-un schimb de replici jenant cu presedinta Comisiei, liberala Alina Gorghiu, careia Boureanu i s-a adresat cu apelativul „domnisorica”, in opinia sa un termen „foarte delicat si foarte frumos” din DEX. „Pastrati-l pentru sotia dumneavoastra!”, i-a intors-o, iritata, Gorghiu. "Vorbim de sotii sau si de amanti? Sa nu intram in chestiuni de familie pentru ca sunteti intr-o situatie delicata!", a transat pedelistul disputa, cu aluzie la relatia dintre Gorghiu si Bogdan Olteanu, membru si el in aceeasi comisie. Ulterior, liberala a refuzat sa comenteze pe seama atitudinii lui Boureanu, mentionand doar ca i-a trecut supararea. La randul sau, pedelistul s-a facut ca isi cere scuze, invocand faptul ca “domnisorica” este “o varianta populara, draguta a cuvantului domnisoara” si ca referirea sa la amanti nu era decat dorinta de a nu invoca familia in public. Pedelistul Gelu Visan i-a facut concurenta colegului Boureanu la capitolul comentarii, spunandu-i Aurei Vasile ca nu mai vede bine din cauza varstei si ca numai Elena Ceausescu dadea cu pumnul in masa. “E foarte elegant sa lasati sa termine si o femeie! Poate mama dumneavoastra trebuia sa va educe”, a replicat pesedista, referindu-se la faptul ca democrat-liberalul o intrerupsese in timp ce vorbea. Acelasi Visan si-a acuzat colegii ca se comporta ca “politia stalinista”. “Si voi proveniti din PCR, din FSN din care faceti parte!”, i-a raspuns pesedistul Nicolae Banicioiu. Pedelistii s-au ridicat apoi de la masa comisiei pe motiv ca pesedistul Cristian Rizea trebuie revocat intrucat este cercetat de DNA pentru delapidare pe cand era sef la ANSIT. Rizea a cerut si el revocarea lui Boureanu, intrucat si acesta ar fi in vizorul DNA. In cele din urma, in vreme ce pesedistul s-a retras de la lucrari pentru a da satisfactie PSD, Boureanu a ramas pe motiv ca el nu este in conflict de interese.
MTS a selectat firmele cu care a semnat contractele din brosurile trimise de acestea la minister
In afara circului, lamuririle venite din partea celor audiati au fost putine. Karoly Borbely, fost sef ANT, a spus ca scena luata in rate a functionat in timpul mandatului sau – in vreme ce Monica Iacob Ridzi sustinea ca nu a fost niciodata autorizata – si ca manifestarile pe care el le-a organizat in 12-15 orase au costat in jur de 100.000 de euro. Dan Toia, sef al directiei de achizitii din MTS in perioada 16 martie – 5 mai, a frapat prin amnezia ce s-a extins inclusiv asupra fisei postului pe care l-a ocupat. El a subliniat in mod repetat ca evenimentele au fost contractate sub anexa 2 B – adica activitati recreative, culturale si sportive, care nu fac obligatorie licitatia. Nu s-au aflat prea multe nici despre cum cele doua firme de apartament au ajuns sa semneze contractele cu MTS – Toia nu a spus decat ca a selectat trei firme dintre cele care isi oferisera din proprie initiativa serviciile MTS, doua dintre ele venind cu oferte. Nu s-a facut o comparatie cu alte firme de pe piata, nici nu s-a verificat de cand functionau, a mai precizat el. Pe holuri, pedelistul Boureanu ii dadea indicatii lui Toia despre ce sa spuna: “Trebuie sa raspunzi doar la obiect”. Paul Diaconu, directorul directiei economice, a spus ca a aflat de scena ministerului la sfarsitul lunii mai, dar ca ministerul nu ar fi putut impune MTV sa nu isi foloseasca propria scena. Cristian Boureanu l-a intrebat daca evenimentele din 2 mai i se mai par scumpe avand in vedere ca au fost un succes, inclusiv in media. “E de apreciat”, a laudat Diaconu “Ridziada”. Paul Ciobanu, seful departamentului juridic, a sustinut ca MTS nu a cumparat stiri cu Ridzi – ceea ce ar fi fiost ilegal –, ci ca firmele contractate au promovat evenimentele cum au crezut de cuviinta. MTS a mai fost acuzat de Rizea ca s-ar fi aflat in ilegalitate in momentul in care a organizat evenimentele din 2 mai, intrucat abia pe 7 mai in Hotatarea de Guvern privind activitatea MTS institutia a fost abilitata sa organizeze "evenimente in vederea promovarii programelor de tineret". Ministerul a raspuns, printr-un comunicat de presa, ca avea dreptul, inca de la constituire, sa organizeze „activitati de profil cu caracter national”.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000