Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Un tanar a facut o obsesie pentru Alina Radu, fosta asistenta a lui Mihai Morar

Un tanar a facut o obsesie pentru Alina Radu, fosta asistenta a lui Mihai Morar

Fosta coprezentatoare a lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai, dai` buni" a cazut in capcana unui individ care i-a cerut ajutorul pentru a se trata de o boala grava. Alina Radu a acceptat sa-l sprijine financiar, dar dupa un timp a constatat ca barbatul nu suferea de cancer, asa cum ii spusese, si a intrerupt legatura cu el, moment in care acesta a inceput sa o streseze cu mesaje pe telefon si calculator.

Pe vremea cand facea parte din echipa show-ului "Te pui cu blondele?" de la Antena 1, in primul sezon, Alina Radu, ulterior coprezentatoarea lui Mihai Morar de la "Rai, dai` buni", a primit pe adresa emisiunii o scrisoare prin care un tanar, pe nume Valentin, din judetul Valcea ii cerea ajutorul pentru a se trata de o boala foarte grava.

"Avea un telefon mobil mai scump decat al meu"
"Pe la inceputul anului trecut mi-a scris ca are cancer de sange si ca ma roaga sa il ajut. Eu sunt mai sensibila la astfel de probleme si i-am raspuns ca il voi sustine.
I-am trimis bani si medicamente. Imi cerea mereu Cali-Vita. Venea si in Bucuresti dupa ele, prilej cu care ii faceam si piata. Imi parea foarte rau de el. Insa, prin toamna, a venit o data in Capitala si m-am intalnit cu el, cred ca era a treia sau a patra oara, si atunci am descoperit ca ma mintise cu boala. Plus ca mi-a atras atentia faptul ca avea un telefon mobil destul de scump, mai scump decat al meu. Impreuna cu prietena mea Oana Sarbu (iubita lui Razvan Cocis) ne-am vazut cu el si am mers la un restaurant. Apoi l-am dus la un centru din zona Hala Traian, la un terapeut care e specialist in medicina naturista in Uniunea Europeana, in zona Hala Traian, si la un psiholog. La finalul consultatiilor, terapeutul mi-a spus ca nu are nicio boala, dar ca e cam dereglat psihic. Atunci
m-am revoltat si am intrerupt orice legatura cu el", ne-a declarat Alina, care, pe langa consultatii, medicamente si mancare, i-a dat lui Valentin 600 de lei.

Si-a schimbat numarul de telefon
Tanarul de 25 de ani nu a acceptat insa faptul ca Alina nu a mai vrut sa aiba de a face cu el si a inceput sa o streseze cu telefoane, sms-uri si mesaje pe
email. "Tot el era suparat. A inceput sa spuna ca regreta mult ce a facut si ca vrea sa moara ca sa scape de suferinta pe care si-a provocat-o singur. Sigur, uneori se infuria cand nu ii raspundeam si isi facea alte id-uri de email, de pe care imi scria si ma injura, ma jignea. Apoi revenea si spunea iar ca are cancer de sange sau ca il doare maseaua. A fost un adevarat cosmar, l-am implorat sa ma lase in pace, dar nu asculta. M-a amenintat inclusiv cu faptul ca se va duce la emisiunea "Din dragoste". Ca sa il calmam cumva, a vorbit si iubitul meu, Catalin, cu el, dar tot nu a inteles. Am fost nevoita sa-mi schimb numarul de telefon", ne-a spus ea. Valentin posteaza si astazi comentarii pe forumul emisiunii "Rai, dai` buni", unde, in functie de dispozitie, o vorbeste de bine sau de rau, asa cum singur recunoaste. La 1 aprilie, ora 13.36, acesta a postat un comentariu prin care ii cere "scuze si iertare", folosind in conversatie sintagmele "Amin" si "Doamne ajuta". De altfel, si fotografiile de pe profilul sau de hi5 sunt semnate intr-un mod destul de curios, cu raportare la religie.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000