Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Un fotomodel din Buzau, in dosarul Prostituatelor de lux

Un fotomodel din Buzau, in dosarul Prostituatelor de lux

Ramona Popescu

 Un fotomodel din Buzau, in dosarul Prostituatelor de lux
Mărturii ULUITOARE în dosarul "Prostituate pentru VIP-uri"

Senzatii tari în Dosarul "Prostituate pentru VIP-uri". Modele acuzate că au fost plătite de omul de afaceri pentru servicii sexuale au făcut asistentă si instanta să zâmbească atunci când au sustinut sub jurământ că au întretinut relatii sexuale cu Ioan Niculaie, dar că de fiecare dată banii si atentiile primite au fost în fapt ajutoare si nu contravaloarea serviciilor sexuale prestate.

Mărturia Modelului Diana Nicoras:

Pe Ioan Neculaie l-am cunoscut prin Diana Guresoaie, a fost iubitul ei. Am fost la o petrecere la el. Am întretinut relatii sexuale cu el de două ori, niciodată contra cost. De fiecare dată am mers la el cu Diana. În momentul în care am întretinut relatii sexuale cu Neculaie, Diana Guresoaie era iubita acestuia. În ceea ce priveste declaratia dată de Guresoaie, recunosc că am primit de la Neculaie două mii de lei, însă această sumă de bani nu am primit-o pentru actele sexuale respective. Suma de bani mi-a dat-o pentru a mă ajuta. Am mai primit de la Neculaie si suma de trei mii de lei si am mers cu el în excursie în Grecia, împreună cu Popescu Ramona. Aici el mi-a dat două mii de euro pentru a-mi cumpăra diferite lucruri.

Pe martorul Băltoi Octavian l-am cunoscut la o petrecere. Am întretinut relatii sexuale cu acesta de circa 5 ori. Am primit de la acesta în jur de 3.000 de lei de fiecare dată, însă suma de bani o primeam deoarece voia să mă ajute. Suma de bani nu a fost plătită pentru actele sexuale respective. Inculpata Guresoaie a participat o singură dată la o petrecere la care să fie si Băltoi Octavian. Nu atiu dacă a întretinut relatii sexuale cu Băltoi si dacă a primit vreo sumă de bani. La petrecerea la care a fost si Băltoi, si Guresoaie, a participat si Popescu Ramona. Nu stiu dacă Ramona a întretinut relatii sexuale cu Băltoi sau dacă a primit vreo sumă de bani.

Pe Neculaie l-am cunoscut, indirect, si prin intermediul Alexandrei Stănescu. Aceasta era interesată ca eu să-l cunosc pe Neculaie si să întretin relatii sexuale cu acesta contra unei sume de bani si să-i plătesc comision. În realitate, acest lucru nu s-a întâmplat. Alexandra Stănescu ne-a spus, mie si Dianei, să mergem să-l cunoastem, să întretinem relatii sexuale cu el si să-i plătim comision. În momentul în care a mers cu Guresoaie la Brasov, nu urmăream să întretin relatii sexuale cu Nicolaie, însă lucrurile au degenerat si s-a întâmplat. A doua oară când m-am dus, îmi doream să întretin relatii sexuale cu el, desi stiam că este într-o relatie cu Guresoaie. Nu am avut niciodată reprezentarea faptului că Guresoaie îmi înlesneste practicarea prostitutiei. Pe Băltoi Octavian nu l-am cunoscut prin intermediul Dianei Guresoaie. Petrecerile respective, la care participam cu fetele, erau organizate de el. La acea petrecere, eu am chemat-o pe Popescu Ramona si pe Diana Guresoaie. Nu stiu dacă Diana Guresoaie a primit vreo sumă de bani pentru că mi-a făcut cunostintă cu Ioan Neculaie. Alexandra Stănescu urmărea să obtină procent si de la Diana Guresoaie însă pentru prestatiile acesteia.

Mărturia modelului Ramonei Popescu:

În vara anului 2014, inculpata Gureşoaie Diana m-a contactat şi mi-a propus să merg la Braşov la Ioan Neculaie pentru a întreţine relaţii sexuale. Eu am acceptat şi am mers la Braşov, am întreţinut relaţii sexuale şi am primit în schimb suma de o mie de euro. Ştiu că Diana Gureşoaie a primit circa 6-700 de lei. Cu acea ocazie, Diana nu a întreţinut relaţii sexuale cu el. Am mai fost ulterior în alte două dăţi la Braşov, împreună cu Diana Gureşoaie, primind de fiecare dată o mie de euro. Cred că de fiecare dată Neculaie i-a dat Dianei bani de transport. Am primit 3.000 de euro pentru că am mers cu Ioan Neculaie în vacanţă în Grecia. Ştiam în prealabil că voi primi acea sumă de la Diana Gureşoaie. Pe Bălţoi Octavian l-am cunoscut la o petrecre la Rânca, unde am fost cu Diana Nicoraş şi Diana Gureşoaie. Nu mai ţin minte care dintre ele mi-a făcut cunoştinţă cu el. Am întreţinut relaţii sexuale cu acesta contra sumei de 500 de euro. Diana Nicoraş şi Diana Gureşoaie au întreţinut şi ele relaţii sexuale cu Bălţoi Octavian cu acea ocazie, primind şi ele suma de 500 de euro. Nu ştiu dacă în momentul în care m-am dus la Ioan Neculaie, Diana Gureşoaie era într-o relaţie cu acesta.

Nu-mi amintesc exact contextul în care Gureşoaie mi-a spus de cei 3.000 de euro din Grecia însă am fost contactată cu câteva zile înainte, de ea, şi mi-a spus că vom pleca toate trei şi Diana mi-a spus că voi primi aceasăt sumă în excursie. După ce am vneit din excursie, am plătit comision unei fete: Lavinia Alexandra. Şi Diana Nicoraş a plătit acelaşi comision, iar Gureşoaie, în cazul în care ar fi venit, ar fi trebuit să plătească şi ea aceeaşi sumă de bani. De fiecare dată întâlnirile pe care le-am avut cu Ioan Neculaie au fost stabilite prin intermediul Dianei Gureşoaie. Ioan Neculaie mă suna obsesiv, însă nu am stabilit eu personal, o discuţie cu acesta. Eram interesată să mă întâlnesc cu Neculaie pentru a obţine o sumă de bani. Ştiam de la început suma pe care urma să o primesc. Diana Gureşoaie mi-a spus de prima oară că voi primi o mie de euro. Eram în relaţie de prietenie cu inculpata în momentul în care am dat prima declaraţie la organele de urmărire penală. Nu ştiu dacă inculpata avea vreun avantaj în urma vizitelor mele la Braşov, dar ştiu că ei aveau o relaţie specială şi este posibil ca Ioan Neculaie să-şi fi dorit să o vadă. Nu ştiu dacă inculpata a primit vreun comision pentru faptul că mi-a făcut cunoştinţă cu Neculaie.

Mărturia lui Ioan Niculaie:

"Inculpata Dumitru Mirela Alexandra mi-a prezentat de-a lungul timpului mai multe fete pentru relatii de prietenie. Urma să întretinem relatii sexuale însă nu acesta era scopul relatiei. Arăt că declaratiile date la politie corespund adevărului. Nu le cunosc după nume pe fete. Ci după poze. Fetele nu veneau pentru bani la mine. Nu mi-au cerut. Eu le făceam cadouri. 700-800 de lei. Nu am dat niciodată sume în euro, însa am dat mai mult de 700 de lei dacă fata respectivă avea nevoie. Se întâmpla să le fac cadouri materiale fetelor cu valoare mai mare de 700 de lei, până într-o mie de euro.

Cu Dumitru Mirela Alexandra e o poveste mai veche, am fost prieteni, iubiti, dar nu mi s-a întâmplat niciodată ca eu să întretin relatii sexuale cu Dumitru Mirela Alexandra în dătile când ea a venit cu vreo altă fată. Nu-mi amintesc câte fete mi-a prezentat. Pe Vasiliu Anda, Popescu Ramona si pe Nicoras Diana le-am cunoscut prin intermediul Dianei Guresoaie. Din ce îmi amintesc, aceste 3 fete au fost la mine doar o singură dată. Diana Guresoaie a fost o singură dată cu o altă fată. Pe Diana Nicoras si pe Popescu Ramona îmi amintesc că le-am cunoscut prin Diana Guresoaie si am fost cu ele în Grecia, ulterior acestea mai venind la mine acasă o singură dată.

Celor două fete le am dat în excursia din Grecia circa o mie de euro pentru a-si cumpăra diverse lucruri. Ulterior le-am mai dat sume de bani până în o mie de lei, însă pentru a-si cumpăra diferite lucruri si nu pentru a întretine relatii sexuale.

Dianei Guresoaie nu i-am dat în momentul în care a venit la mine cu o altă fată decât bani de transport. În momentul în care Diana Guresoaie a venit cu o altă fată nu am întretinut relatii sexuale cu acestea nici în grup, nici separat.

Nu-mi mai amintesc dacă Dumitru Mirela Alexandra a venit la mine în anul 2014 si nici în 2013. Guresoaie a venit singură la mine în 2014 de vreo două-trei ori, plăteam banii de drum si-i mai făceam câte un cadou. Îmi amintesc că în Grecia am fost atât cu Diana Guresoaie, cât si cu Diana Nicoras si Popescu Ramona. Nu-mi mai amintesc dacă i-am plătit Dianei Guresoaie vreo sumă de bani. Nu-mi amintesc dacă Popescu Ramona sau Diana Nicoras au venit o dată sau de mai multe ori la mine. Nu-mi pot explica cum Popescu Ramona stia în prealabil ca urmează să primească o sumă de bani deoarece mie nu mi-a cerut nimeni niciodată o sumă de bani. Nu i-am dat Ramonei Popescu o mie de euro. Toti banii pe care i-am dat fetelor au fost de plăcere si cadouri. Prima oară a intervenit Guresoaie când mi-a făcut cunostintă cu Popescu Ramona si Diana Nicoras, ulterior ele au venit singure. E posibil să le fi dat fetelor o mie de euro, dar nu pentru servicii sexuale. Inculpatele Guresoaie si Dumitru nu-mi prezentaseră în prealabil fetele cu care urmau să vină la Brasov. Totusi au existat situatii în care inculpatele îmi prezentau poze cu fete. Guresoaie nu era iubita mea, când îmi aducea fete, eram prieteni buni, avusesem o relatie anterior. Nu pot preciza de ce martora Popescu Ramona a declarat că urma să primească 3 mii de euro ca să vină în excursie în Grecia.

Există posibilitatea ca în urma unei discutii banale Mirela să-mi spuna că-mi prezintă o prietenă de-a ei. E posibil să-i fi spus inculpatei că îmi doresc să cunosc o fată cuminte, cu ocupatie. Nu am rămas în relatii de prietenie cu niciuna dintre fetele pe care mi le-a prezentat Dumitru Mirela Alexandra. Ea nu mi-a cerut niciodată nicio sumă de bani. În momentul în care Dumitru Mirela venea cu vreo fată nu stăteam toti trei împreuna ci existau si momente în care eu stăteam singur cu fata respectivă.  Dumitru Mirela nu era de fată în momentele în care le dădeam cadouri sau sume de bani.

Am luat la cunostintă de acest dosar ca urmare a unei citatii de la politie. Nu-mi amintesc să fi fost înstiintat despre aceasta de către una dintre fete. Nu-mi amintesc ca vreuna dintre fete să-mi spună că Dumitru Mirela încearcă să influenteze în vreun fel cursul anchetei. Dumitru Mirela nu a încercat să mă contacteze după ce dosarul a devenit public. Nu-mi amintesc dacă între vreuna dintre fete si Dumitru Mirela exista o relatie de prietenie. Cred că orice bărbat ar fi fost deranjat ca una dintre fetele cu care am întretinut relatii sexuale să aibă relatii sexuale si cu alti bărbati, chiar dacă era o relatie pasageră.

Nu-mi amintesc când Dumitru Mirela a încetat să-mi mai prezinte fete. Dumitru Mirela îmi spunea că mă ajută să-mi fac o prietenă însă nu s-a legat nimic. Nu-mi mai amintesc exact dacă Guresoaie a fost cu mine în ambele excursii sau într-una singură. Nu cunosc ca inculpata să ceară sume de bani fetelor cu care mă vedeam, dacă as fi stiut că se întâmplă asta ar fi fost ultima oară când vorbea cu mine. Nu stiu cine este Alexandra Stăncescu si nu stiu să fi cunoscut vreo fată prin intermediul ei. Nu stiu ca Diana Guresoaie să fi primit vreun comision prima oară când a venit la mine. Pe Lavinia Despina o cunosc de 12 ani si ea mi-a făcut cunostintă cu Guresoaie. Nu-mi amintesc exact dacă eu îi ceream Dianei Guresoaie să-mi prezinte fete sau ea era cea care-mi propunea acest lucru. Popescu Ramona a fost o dată sau de două ori la mine împreună cu Diana Guresoaie. Nu-mi mai amintesc cum erau stabilite întâlnirile.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000