Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Top 5 pitipoance din showbiz

Top 5 pitipoance din showbiz

Pitipoanca. Specie de mamifer umanoid, cu corpul suplu si sumar acoperit, de cele mai multe ori retusat chirurgical. Se hraneste deseori cu silicon si consuma periodic colagen. Este cunoscuta pentru firava inzestrare a mobilierului de la “mansarda”. Pofteste intotdeauna la haine, pantofi si genti de firma, dar se declara impacata si daca face shopping la angro, atåt timp cåt nevoia sa de kitsch si sclipici este satisfacuta. De regula, se camufleaza sub titulatura de fotomodel, cåntareata, sexy-asistenta sau chiar designer. Cånd isi accepta pe deplin conditia, renunta la camuflaje si se produce la televizor sub pretextul unui scandal. Descoperita si domesticita recent, pitipoanca este raspåndita in provincie in forme derivate. Dar cele mai reprezentative figuri ale speciei le regasim pe teritoriul Bucurestiului, cu precadere intr-o zona denumita generic “showbiz”. Am selectat doar cåteva dintre ele, cu mentiunea sincera ca ne cerem scuze celor care se simt nedreptatite pentru locul ocupat in top. Iar celor care nu au fost incluse in clasament le adresam din inima un indemn de speranta si le sfatuim sa persevereze! Nu este ultimul top pe care il facem.
Motto:
“Televiziunea este un parc de distractii afurisit. Televiziunea este un circ, un carnaval, o trupa ambulanta de acrobati, o colectie de povestitori, dansatori, cåntareti, jonglori, monstri, imblånzitori de lei si jucatori de fotbal”
(Paddy Chayevsky)

Locul 1 – Sanziana Buruiana

Fara ezitare am ales-o pe Sanziana Buruiana pe prima pozitie, mai ales ca are un nume predestinat pentru rangul sau. A fost deajuns sa se declare fotomodel ca sa fie primita cu bratele deschise in mai multe emisiuni tv, fapt care i-a asigurat primul pas spre “lumea buna” a Capitalei. Consacrarea nu a venit pentru domnisoara Buruiana decat in momentul in care a anuntat infiintarea Partidului Fotomodelelor, chemandu-si suratele sa i se alature in lupta pentru “pitipongeala” legala.

Locul 2 – Bambi

Pe Raluca si Denisa, fetele de la trupa Bambi, le prezentam “la pachet”, pentru ca le leaga nu doar faptul ca sunt surori, ci si pasiunea pentru hainute sclipicioase si cat mai multe accesorii inedite. Au devenit cunoscute acum un secol, lansand o piesa ce le-a asigurat – din nu stim ce motive – atentia presei pana in zilele noastre.

Locul 3 – Andreea Tonciu si Laurette

Faimoasele “pupeze” – cum le-a botezat Adriana Bahmuteanu – si-au facut intrarea in showbiz printr-una dintre cele mai simple metode: cate una bucata scandal sexual. Andreea Tonciu s-a afirmat certandu-se cu o alta pupaza pentru un fotbalist, iar Laurette injurandu-se cu Ogica, pe care l-a acuzat ca ar fi violat-o. Fetele au ajuns apoi sexy-asistente, iar in prezent presteaza pe podium ca fotomodele pentru sume modice.

Locul 4 – Sonia Trifan

Mai putin mediatizata, blonda Sonia Trifan incearca sa compenseze printr-un tupeu nemarginit, autoproclamandu-se designer. Asta dupa ce a fost si model, si cantareata. Cum nu are cu ce sa se laude in presa, povesteste despre vacantele de cinci stele sponsorizate de domni generosi. Aceasta este o alta caracteristica a pitipoancelor: se indragostesc fulgerator de barbati care, absolut inamplator, sunt bine dotati la portofel.

Locul 5 – Magda Ciumac

Caricatura crescuta in ograda lui Dan Diaconescu nu mai are nevoie de nici o prezentare, caci si-a facut-o singura, in noptile albe petrecute in garsoniera OTV. Cu ce-si ocupa ea timpul de zi cu zi este greu de spus, dar un lucru stim sigur: adora sa se gateasca si sa se dea in stamba pe “sticla”. Ii plac ciorapii-plasa si cand se simte in forma, executa cate un dans periculos pe masa, in direct.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000