Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Semifinala Eurovision

Semifinala Eurovision

Emotii mari pentru Elena Gheorghe, asta seara! Solista va intra in prima semifinala Eurovision pe pozitia 14 si va fi incaltata cu pantofi cu tocuri foarte inalte, de 15 cm. CRBL, unul dintre cei mai mari maestri ai dansului, o avertizeaza sa aiba grija cum se misca pe scena, sa dea doar din fund si sani.
Elena a uimit la selectia nationala pentru Eurovision, cand a dansat incaltata cu sandale cu tocuri foarte inalte, fara probleme, desi coregrafia nu era tocmai simpla.
Ea a prins curaj si asta seara, la prima semifinala de la Moscova, va evolua pe tocuri de 15 centimetri, dar chiar si designerul Mihai Albu a avut rezerve, cand Elena si-a ales acest model: “Nici mie nu mi-a venit sa cred ca vrea asemenea tocuri. Am pus-o in atelier sa-mi danseze timp de patru minute, sa fiu sigur ca se descurca si ca nu va cadea pe scena”, a declarat Albu, pentru Click!.
Pana si cei mai priceputi dansatori au rezerve in ceea ce priveste evolutia Elenei, acestia fiind de parere ca tocurile o vor pune in dificultate: “Elena nu ar trebui sa aiba probleme cu tocurile, poate dansa foarte bine, daca e bine antrenata. Depinde ce fel de coregrafie va avea, pentru ca, daca va face o pirueta, atunci vor fi probleme. La tocuri de 15 centimetri, sfatul meu este sa dea mai mult din sani si din fund si sa aiba picioarele bine infipte in pamant”, a declarat CRBL, pentru Click!.
Pantofii cantaretei sunt speciali, confectionati dintr-o piele cameleonica, care reflecta atat culoarea imbracamintei, cat si nuantele scenei.

Astrolog Tina Rizea: "Va obtine ce si-a propus"
Reprezentanta Romaniei la editia “Eurovision” din acest an are Soarele in Leu si Luna in Capricorn (s-a nascut pe 30 iulie 1985, in Bucuresti).
Cele patru planete din Leu o vor ajuta sa se impuna inainte de toate prin siguranta si apoi prin multiplele-i talente. Foarte orgolioasa, poate deveni rigida atunci cand este ironizata (pot aparea probleme la conferintele de presa).
Nimic nu o inspaimanta si nimeni nu o poate constrange sa renunte la sansa ei. Isi va cheltui energiile impresionante, se va dedica sansei cu toata forta si va obtine ce si-a propus. Va da insa rezultate bune doar daca va avea cine sa o ajute.

"A fost aplaudata la repetitii"

Oana Roman, corespondenta speciala de la Moscova
Incepand de azi, Oana Roman va comenta pentru cititorii Click ultimele noutati de la actuala editie a Eurovisionului.
Am ajuns la Moscova azi, in ziua primelor repetitii generale cu costume si public! Impreuna cu Ana, sora Elenei, si alte doua verisoare, plus Dan Popi, directorul Cat Music, am ajuns la sala unde are loc concursul si, dupa ce ne-am invartit de la o poarta la alta pret de doua ore, am reusit intr-un final sa ne luam acreditarile. Sala e absolut imensa, cum e de altfel totul la rusi. Scena rotunda si foarte, foarte mare e extrem de permisiva pentru tot felul de efecte speciale si diverse aranjamente si decoruri.

Ne-a fost insa foarte greu sa intram in sala pentru ca exista un sistem de securitate extrem de strict. Sunt zeci si zeci de agenti de paza care verifica fiecare ecuson, te obliga sa te inregistrezi cand intri si iesi din fiecare zona a salii. Ai senzatia ca urmeaza atacul asupra cladirii in orice clipa. Am urmarit toti concurentii din prima semifinala, ce va avea loc asta seara.

Nu m-a impresionat nimic in mod special. Cel mai slab show mi s-a parut cel al bulgarilor. Mi-a placut Islanda si Bosnia Hertegovina. Elena s-a prezentat foarte bine. Plina de energie, surazatoare si foarte sigura pe ea. De altfel, foarte multi din sala au aplaudat-o de cand a intrat pe scena, ceea ce nu s-a intamplat cu ceilalti concurenti.
Dupa prima repetitie, am plecat la hotel obositi din cauza zborului si a multor ore de alergat pe aici. Totusi, starea de spirit e foarte buna si delegatia noastra e foarte increzatoare. Elena a fost foarte fericita ca eu si sora ei am ajuns aici pentru ca avea nevoie de cineva apropiat si drag sa fie langa ea. Aseara, dupa ora 20.00, a avut loc o a doua repetitie cu public, iar azi se desfasoara semifinala.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000