Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Secretul amoros al ministrului Sorina Luminita Placinta

Secretul amoros al ministrului Sorina Luminita Placinta

CANCAN va dezvaluie amanunte picante din tineretea noului ministru al Tineretului si Sportului, cine a stat la baza ascensiunii sale si cum a trait ca femeie maritata cu un alt barbat.

PIOASA. Sorina Placinta pare o femeie evlavioasa, dar are in spate un trecut incarcat cu episoade controversate
CANCAN va dezvaluie amanunte picante din tineretea noului ministru al Tineretului si Sportului, cine a stat la baza ascensiunii sale si cum a trait ca femeie maritata cu un alt barbat.

Monica Iacob Ridzi este deja istorie si incepand de ieri noul sef al MTS este o alta femeie, Sorina Luminita Placinta. Interesant este faptul ca, in afara apartenentei politice, cele doua doamne mai au ceva in comun: sunt cele mai bogate femei din orasele de unde provin, Petrosani, respectiv Focsani. Dar cum a ajuns Sorina Placinta, un simplu inginer textilist, sa detina o avere impresionanta? Unul dintre apropiatii sai de la inceputul anilor ``90 isi aminteste: "Sorina lucra la filatura si era colega cu sotul ei, domnul Placinta, si el tot inginer. Prin ``93, activand la departamentul Contractari, l-a cunoscut pe un suedez de origine maghiara, Stefan Ernest Georg Sobota, cu vreo 20 de ani mai mare ca ea. Un an mai tarziu, acesta a venit in Romania si au pornit o afacere impreuna, firma numindu-se SORSTE", isi aminteste fostul coleg al doamnei ministru. Relatia de afaceri dintre tanara inginera si suedezul cu 20 de ani mai in varsta s-a transformat intr-una amoroasa. "Deja multa lume stia ca Sorina si suedezul sunt impreuna. Pana la urma a aflat si sotul ei, dar acesta era legat de maini si de picioare, pentru ca devenise angajatul propriei neveste. Practic, ei erau in continuare casatoriti, dar Sorina traia cu Stefan. Pana la urma domnul Placinta nu a mai suportat umilinta, si-a dat demisia si a plecat din Focsani, undeva in nordul Moldovei". Din acest moment, nimic nu mai statea in calea tinerei aflate in plina ascensiune, ea casatorindu-se ulterior cu actualul ei sot si partener de afaceri, suedezul de origine maghiara Stefan Sobota. Cu toate acestea, ea nu a renuntat la numele capatat dupa primul mariaj, Placinta, pe de o parte pentru ca avea deja notorietate in mediul de afaceri, dar si pentru ca suna mult mai romaneste decat cel al actualului partener de viata.
Sorina Terorista

De-a lungul timpului, noul ministru al MTS s-a ales si cu o porecla foarte sugestiva din partea angajatilor ei: "Sorina Terorista". Este usor de intuit ca acest supranume i se trage de la atitudinea pe care o are vizavi de subalternii sai, care nu se simt tocmai confortabil in preajma sa. Mai mult, de cateva zile, acestia se tem ca vor fi disponibilizati, firma noului ministru avand ceva dificultati, vehiculandu-se cifra de 500 de oameni care vor ramane fara serviciu.
Are un baiat pastor al Bisericii Ateiste


Din prima casatorie, doamna Placinta are si un baiat, Andrei Razvan, care momentan locuieste la Montreux, acolo unde proaspatul ministru are o casa. Baiatul doamnei Placinta a obtinut de curand pe internet titlul "pastor" al "Primei Biserici Ateiste", o organizatie care jura sa elibereze lumea de credinta religioasa, neaga existenta lui Dumnezeu, dar foloseste toata terminologia crestina.
Acuzata ca a dat mita electorala

Trecutul recent de politician al Sorinei Placinta a fost marcat de un scandal de proportii. Ea a fost acuzata in mai multe randuri ca dat mita electorala votantilor constand in sticle cu vin, cozonaci, cupoane de material sau chiar imbracaminte de la propria fabrica de confectii. In octombrie 2008, cu o basma pe cap, noul sef de la MTS a impartit in biserici farfurii cu mancare pe care era inscriptionat numele sau si al partidului pentru care candida.

Detine un hotel de trei stele in Focsani


Printre afacerile pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului Sorina Placinta se numara si hotelul Fashion Center din Focsani. Stabilimentul cotat la trei stele are o capacitate de 31 de locuri si dispune de doua restaurante, "My Home" si "La beci". Pretul pentru o persoana intr-o camera dubla variaza intre 165 de lei/zi si 272 de lei/zi, iar pentru doua persoane in acelasi tip de camera intre 330 de lei/zi si 534 de lei/zi.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000