Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
SEXGATE de Romania

SEXGATE de Romania

SEXGATE de Romania. Paul Pacuraru recunoaste ca apare dezbracat intr-un film pe internet!
Fostul ministru al muncii Paul Pacuraru ne-a declarat, ieri, ca el este demnitarul care apare intr-o tinuta lejera intr-o inregistrare video care circula pe internet, dar ca secventele in care s-ar masturba sunt niste “trucaje” menite sa-l discrediteze. Cotidianul “Libertatea” a anuntat, ieri, ca detine imagini in care un fost ministru apare gol masturbandu-se in fata unui webcam intr-un filmulet postat pe internet. Publicatia nu a dat numele ministrului, dar a precizat ca va reveni astazi cu amanunte
Fostul demnitar ne-a precizat ca este vorba despre o inregistrare facuta de doi tineri studenti romani in Germania, un baiat (cu numele Alexandru) si o fata. Acestia l-au santajat cu aceste imagini pe seama unei discutii privind oportunitatile de angajare ale celor doi in Romania. Discutiile au fost purtate pe Yahoo Messenger, prin intermediul webcamului. Paul Pacuraru sustine ca a depus o plangere penala autoritatilor din Germania, dar acestea i-au comunicat ca ancheta este extrem de anevoioasa.
Paul Pacuraru ne-a precizat ca detine atat imaginile originale, dar si pe cele trucate si ca va actiona in justitie pe oricine va incerca sa foloseasca filmul cu scopul de a “denatura adevarul in legatura cu aceasta poveste”. Scandalul este vechi, anul trecut, un alt cotidian central, “Click”, dezvaluind faptul ca ministrul muncii (in functie la acea vreme) apare la bustul gol intr-o inregistrare video care circula pe internet. Pacuraru recunostea atunci acest fapt, dar spunea ca la el in casa sta cum vrea
Cotidianul „Libertatea“ a publicat, ieri, un articol in care anunta ca un fost ministru apare gol masturbandu-se in fata unui webcam intr-un filmulet postat pe internet. Publicatia nu a dat numele ministrului, dar a precizat ca va reveni astazi cu amanunte, inclusiv cu dezvaluirea identitatii acestuia.

Santajat de doi studenti
Fostul demnitar ne-a precizat ca este vorba despre o inregistrare facuta de doi tineri studenti romani in Germania, un baiat (cu numele Alexandru) si o fata. Acestia l-au santajat cu aceste imagini pe seama unei discutii privind oportunitatile de angajare ale celor doi in Romania. Discutiile au fost purtate pe Yahoo Messenger, prin intermediul webcamului. Paul Pacuraru sustine ca a depus o plangere penala autoritatilor din Germania, dar acestea i-au comunicat ca ancheta este extrem de anevoioasa din cauza dificultatii de a descoperi cine a folosit IP-ul de la care s-a folosit Yahoo Messenger-ul.

“La mine in casa stau cum vreau
”Scandalul este vechi, fiind prezentat in presa centrala inca din vara anului trecut. “Banuiesc cine este persoana, dar, deocamdata, nu doresc sa dau mai multe detalii. Eram la mine acasa, unde stau cum vreau. Mai ales ca era foarte cald, iar eu nu am aer conditionat”, marturisea fostul ministru anul trecut reporterilor cotidianului „Click“. Pacuraru a dorit sa precizeze ca, in timpul in care a fost filmat, incerca sa rezolve niste probleme de serviciu, intrucat consilierii sai erau in concediu.
Fostul ministru spune ca secventele cu masturbarea sunt niste trucaje
Reporter: Domnule ministru, cum comentati informatiile aparute astazi potrivit carora dumneavoastra ati fi protagonistul scandalului prezentat intr-un cotidian central referitor la un fost demnitar filmat cu webcamul in timp ce se masturba?
Paul Pacuraru: Aceste imagini au fost difuzate in urma cu un an si jumatate pe un post national de televiziune. Exista intr-adevar un film original in care eu apar intr-o tinuta lejera, dar care ulterior a fost trucat. Singurul lucru real este acesta ca eram imbracat lejer. Restul sunt trucaje facute in scopul de a ma santaja. Trucajele au fost realizate in Germania, motiv pentru care am facut o plangere catre politia din aceasta tara. In ceea ce priveste solutionarea acestui dosar, ea intarzie pentru ca, asa cum sustin autoritatile germane, identificarea autorilor este foarte dificila.
Rep.: Cum s-a ajuns la declansarea acestui scandal?
P.P.: Eram acasa si, asa cum v-am spus, eram intr-o tinuta lejera, mai exact
intr-un maieu si chiloti. Nestiind ca webcamul este deschis, am intrat intr-o discutie cu doi tineri, studenti romani in Germania, care voiau sa stie care ar fi posibilitatile de angajare in tara. Discutia cu ei nu a avut sub nici o forma alta turnura decat cea legata de oportunitatile de angajare. Orice alta versiune este o mistificare.
Rep.: Tineti minte vreun amanunt care sa ajute la identificarea celor doi tineri?
P.P.: Din cate imi amintesc pe baiat il chema Alexandru si era student la Informatica. In ceea ce o priveste pe fata, nu-mi mai amintesc numele acesteia.
Rep.: Ce suma v-a fost ceruta?
P.P.: Nu vreau sa intru acum in amanunte. Vreau sa va spun ca detin inregistrarile originale, precum si pe cele trucate si ca voi actiona in justitie pe oricine va denatura adevarul in legatura cu aceasta poveste.
Rep.: Un ziar central a promis pentru editia de astazi dezvaluirea identitatii dumneavoastra, precum si imaginile aferente. Ce pozitie adoptati in legatura cu acest fapt?
P.P.: Dupa cum v-am spus, imaginile nu sunt reale si difuzarea acestora intr-un alt context decat cel real ma vor obliga sa actionez in instanta publicatia respectiva. In orice caz, am contactat conducerea ziarului urmand sa am o discutie lamuritoare, sper eu. Detin atat imaginile adevarate, cat si pe cele trucate si cred ca acesta este un argument suficient. In caz contrar, voi apela la justitie.
Acestea sunt secventele despre care Paul Pacuraru a declarat ziarului nostru ca sunt trucate.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000