Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Poveste de dragoste specific romaneasca

Poveste de dragoste specific romaneasca

S-au iubit, s-au despartit, dar au spus oricui a fost dispus sa-i asculte ca inca se mai iubesc. Totul pana miercuri seara, cand Daniela Györfi si George Tal si-au spalat rufele murdare la OTV.
Daniela si George au renuntat cu totul la decenta dupa ce, timp de o luna, au incercat sa pastreze aparentele unui cuplu care s-a despartit civilizat. Miercuri seara, solista a aparut la OTV, unde a povestit amanunte picante din viata cuplului care a fost la un pas de a intemeia o familie. Ea a confirmat motivul despartirii de George, prezentat in exclusivitate de Click in urma cu doua saptamani. Daniela a refuzat ideea de a se separa de mama ei, Anica, imobilizata la pat, chiar daca, la un moment dat, a gasit solutia salvatoare. Cei doi au ridicat un perete despartitor, intre cele doua apartamente in care locuiau Daniela si George, pe de o parte, si mama solistei, pe de alta.
“George a vrut de mai multe ori sa ne despartim, dar cearta finala a avut loc pe data de 26 ianuarie, cand a venit la noi si mama lui, de la Bacau. Eu am fost cea care a tras pentru ca aceasta relatie sa mearga si inca il mai iubesc, pentru ca mie nu imi trec sentimentele de pe o zi pe alta”, a declarat Daniela. Cei doi fosti iubiti au discutat de nenumarate ori posibilitatea de a se muta separat de mama Danielei, imobilizata la pat de 28 de ani, insa solista nici nu a vrut sa auda despre asa ceva. Solutia peretelui despartitor nu a avut deloc succes. Speriata, dupa ce a fost nevoita sa intervina rapid ca sa puna capat unei crize, Daniela a hotarat sa darame peretele, pentru a fi mai aproape de mama ei.
La un moment dat a intervenit in discutia televizata si George. Acesta a dat-o din colt in colt, fara sa recunoasca motivul pentru care a parasit-o pe Daniela. Atitudinea lui a adus-o la disperare pe cantareata: “George, aminteste-ti ca, la un moment dat, cineva apropiat tie a vrut s-o duca pe mama la azil”.
George: "Nici un barbat nu va accepta aceasta situatie"
Contactat de Click, impresarul si fostul iubit al Danielei Györfi i-a dat cateva sfaturi vedetei.
“Poate ca Daniela inca ma mai iubeste, dar, daca m-ar fi iubit, nu ar fi facut acest scandal. Eu nu m-am simtit in apele mele, nu e usor sa stai in aceeasi casa cu soacra la 40 de ani. Mai mult, am impartit acelasi apartament si cu femeia care o ingrijea si cu prietenele ei, in timp ce eu voiam sa fiu singur cu Daniela”, ne-a declarat George.
“De fiecare data ne-am certat din aceleasi motive. Eram nemultumit de viata mea. Am incercat, dar nu a iesit. Oricum, daca Daniela va dori vreodata sa aiba o familie, va trebui sa ia alte decizii, pentru ca nici un barbat nu va accepta aceasta situatie”, ne-a mai marturisit el.
Fosta amanta a lui George: "Dumnezeu da dupa suflet"
Sorina Popa Hausler, fosta amanta a lui George Tal, a marturisit pentru Click ca nu se simte vinovata de ruptura dintre Daniela si iubitul sau. “Dumnezeu da fiecaruia dupa suflet. Nu eu sunt de vina pentru avortul spontan pe care l-a facut Daniela, nu as putea niciodata sa ma bucur pentru moartea unui copil. Ar trebui ca Daniela sa se gandeasca la viata pe care a dus-o inainte, apoi sa inteleaga de ce nu a putut duce aceasta sarcina”.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000