Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Petre Roman s-a insurat

Petre Roman s-a insurat

Deci Petre Roman s-a insurat. „O ceremonie pe cat de discreta, pe atit de eleganta“, scria duminica ziarul Click. Singura publicatie care, deloc intimplator, a avut acces in vila de la Snagov a nasilor (Dinu si Dana Patriciu), unde au avut loc cununia religioasa si, in mare, fericitul eveniment.
O nunta ca-n povestile cu revolutionari
Ne-am uitat cu atentie la pozele festive: intr-adevar, Petrica (63 de ani) parea mai victorios ca niciodata. Si numai in orele fierbinti ale Revolutiei sau in vizitele de lucru la Apaca l-am mai vazut atit de increzator in propria-i virilitate. Cit despre Silvia (37 de ani), ce-ar mai fi de spus in afara de faptul ca se vede pe fata ei ca e insarcinata si ca, gata, si-a vazut urcate toate planurile de viitor in caruta? La nunta au fost invitati, evident, numai oameni de bine, cu papion la purtator (vreo 50 cu totul): Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu, Mircea Ionescu-Quintus, Crin Antonescu, ambasadorul Spaniei in Romania etc.
Dupa ceremonia religioasa, orinduita in living-ul enorm al vilei de catre doi preoti de la Biserica Sf. Silvestru, mesenii s-au relaxat copios, pe marginea piscinei lui Dinu Patriciu.
Pe 3 iunie, Oana Roman, fiica fostului purtator de pulover cu feromoni, fusese invitata la nunta. La momentul oportun, s-a confesat pe contul ei (privat) de Facebook: „Am aflat cel mai urit lucru din viata mea“. Logic, nici n-a vrut sa auda de ceremonia pe cit de discreta, pe atit de eleganta. In ziua nuntii, Oana a plecat unde a vazut cu ochii, la un hotel de linga Timisoara, cu piscina si alte acareturi. Noi, unii, am preferat s-o sunam pe Catinca (evident, dupa ce-am descoperit ca Petre Roman si Silvia Chifiriuc au decis sa-si inchida telefoanele, pentru a nu fi deranjati nici o secunda in luna de miere programata „intr-un decor romantic“, in Muntenegru).
Catinca Roman face citeva precizari festive
„Mi s-a parut ca a procedat groaznic“, ne-a spus de la bun inceput Catinca. „Nici macar nu m-a sunat, sa ma anunte ca se-nsoara. Iar cind a facut-o, nu stiu, dar mi se pare ca a facut-o ostentativ. Parerea mea e ca trebuia mai multa discretie. Sigur, e o chestiune de gust. Pe mine m-a socat cum s-a purtat cu mama. Lumea nu stie, dar, financiar vorbind, a lasat-o pe drumuri. S-au inteles, la divort, pentru o suma de bani care mie mi se pare derizorie, pe care n-a primit-o. Mamei nu i-a revenit decit vila de la Sinaia. In rest, doar ea stie cum supravietuieste.“
Concluzia? „Mi se pare bizar cum se comporta. Nu poti sa stergi cu buretele treizeci de ani de casnicie. Eu l-am considerat intotdeauna al doilea tata. Dar, dupa despartirea de mama, cu mine nu a vorbit aproape deloc, iar pe Calina (fetita Catincai – n.r.) nu a vazut-o decit trei minute.“ Era inutil, asadar, sa o mai intrebam pe Catinca daca are de gind sa-si vada fratele (sau sora vitrega) rezultat(a) din burtica (inca) discreta a Silviei. Totusi, am facut-o, ca sa ne aflam in treaba. „La cum stau lucrurile si la cit de mult s-a straduit (Petrica – n.r.) sa rupa relatiile cu fosta lui familie, nu e nici o sansa.“
Si totusi, cine e mireasa?
Suntem siguri ca exista niste cititori la fel de inteligenti ca noi ale caror intrebari au ramas, inca, fara raspuns. Ca de exemplu: cine dracu’ e Silvia Chifiriuc? Pai, uite cine e: o cintareata nascuta in Saveni (judetul Botosani), despre care o anumita parte a presei spune ca e „manelista“. Noi o stim de „cintareata de muzica usoara“, calitate in care a editat un album (Un bun ramas, la care a colaborat si Adi Ordean), a cintat in diverse suse, la mare, si a participat la o preselectie pentru concursul Eurovision. Gusturile ei in materie de barbati au fost, intotdeauna, vecine cu gerontofilia: primul ei iubit lucra la un radio din Constanta si batea spre 50 de ani. L-a parasit pentru un italian prosper, de 70. Apoi, a inceput o relatie aproape usor psihanalizabila cu actorul Jean Constantin. In fine, acum ii face un copil unui barbat de 63 de ani. Nu-i nimic, sa-i traiasca! Cind ala mic sau aia mica o sa implineasca cinci ani, Basescu tocmai o sa-si termine al doilea mandat, iar Petrica o sa bata mall-urile ca sa cumpere tricicleta ideala.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000