Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Oana Zavoranu ar putea pleca la OTV, Luis Lazarus ramane pe baricade

Oana Zavoranu ar putea pleca la OTV, Luis Lazarus ramane pe baricade

Postul Kanal D si-ar putea schimba din nou gasca de vedete, din sezonul de toamna avand in vedere evenimentele recente care s-au petrecut in curtea televiziunii. Astfel, turcii de la Dogan ar putea ramane fara Oana Zavoranu, gazda emisiunii “Pact cu diavolita”, care a primit oferte tentante din partea mai multor posturi TV. In plus, colaborarea dintre Oana si Kanal D a decurs pana acum cu mici neintelegeri. De curand, cele doua parti au mai avut o discutie aprinsa, legata de prezenta lui Dan Diaconescu in emisiunea Oanei. Moderatoarea inclina sa se mute la OTV, unde de altfel sotul ei, Pepe, a semnat deja un contract. In ce il priveste pe Luis Lazarus, desi s-a vehiculat ca nu va mai aparea la Kanal D din toamna, surse din interiorul televiziunii ne-au declarat ca inca nu s-a luat o decizie ferma in acest sens, dar ca cel mai probabil “justitiarul” va ramåne in ograda lor.
Oana Zavoranu s-a declarat foarte suparata cand conducerea Kanal D a decis sa renunte la scenele in care aparea Dan Diaconescu, mai ales ca vedeta dusese munca de lamurire cu patronul OTV, care a acceptat pentru prima data prezenta intr-o emisiune de divertisment. Sursele noastre ne-au explicat insa ca aparitia lui Diaconescu la Kanal D li s-a parut de neinchipuit patronilor, care au fost dur atacati la OTV de Diaconescu, aflat intr-un razboi personal cu Luis Lazarus. Printre cei vorbiti de rau la OTV s-a aflat chiar numarul unu din echipa de conducere de la Kanal D, Pavel Stanchev, chief executive officer. “Nu aveam cum sa difuzam imaginile cu Dan Diaconescu atata vreme cat postul OTV a atacat dur televiziunea noastra si chiar omul cel mai important din conducere. Ni s-a parut inacceptabil ca o persoana cu moralitatea domnului Stanchev si cu realizari profesionale incontestabile sa fie denigrat in acest fel”, confirma si reprezentantii Kanal D. Pe Oana Zavoranu aceste argumente nu au convins-o, moderatoarea emisiunii “Pact cu diavolita” simtindu-se jignita pentru faptul ca unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a fost “taiat” la montaj.
Directoarea OTV confirma negocierile cu Oana
Nu este prima data cand relatia dintre Oana si Kanal D este umbrita de tensiuni. Cand vedeta a intrat intr-un conflict cu Monica Columbeanu, pe care a dat-o afara din platou, oamenii de culise din Kanal D
s-au impartit in doua tabere: unii i-au dat dreptate pentru felul in care a reactionat, in timp ce altii au fost de parere ca vedeta a intrecut masura. Pe acest fond instabil au aparut pentru Zavoranu mai multe oferte pentru grila de toamna, iar printre posturile care o curteaza de multa vreme se numara si OTV. Acum insa, mai mult ca niciodata, Oana este tentata sa dea curs propunerii lui Dan Diaconescu. Ramane insa de vazut cum isi va gestiona vedeta cariera pe partea legala, intrucat ea nu are un contract direct cu televiziunea la care apare, ci cu Art Advertising, casa de productie care vinde catre Kanal D “Pact cu diavolita”. In timp ce contractul dintre producator si televiziune expira la sfarsitul acestei luni, cel dintre Oana si casa de productie este in vigoare pana la 31 decembrie. Dar sansele ca Zavoranu sa se mute la OTV din toamna sunt cu atat mai mari cu cat Pepe, sotul ei, a batut palma, zilele trecute, cu televiziunea lui Dan Diaconescu, urmand ca artistul sa prezinte o productie de divertisment impreuna cu Ramona Badescu. Emisiunea, a declarat Diana Voiculescu, director executiv OTV, va debuta pe 12 iulie si va avea un buget “foarte mare”. Ea va fi difuzata in fiecare duminica, intre orele 20.00 si 24.00 si se va numi “100% adevarat”. Show-ul va fi transmis din studiourile Kentauros de langa Bucuresti. Totodata, Diana Voiculescu a confirmat si negocierile pe care OTV le poarta cu Oana Zavoranu.
Reprezentantii Kanal D: Nu vom renunta la Luis
Zvonurile despre concedierea lui Luis Lazarus de la Kanal D au circulat intens in ultima saptamana, dupa ce moderatorul “Lazarus Show” a reusit performanta de a atrage cea mai mare penalizare din istoria Consiliului National al Audiovizualului (CNA). Pentru ca a difuzat in timpul emisiunii secvente din doua filme porno cu Eva Kent si Sexy Braileanca, CNA a sanctionat postul Kanal D cu 100.000 de lei (un miliard de lei vechi). Cu toate astea, aceleasi surse din culisele televiziunii ne-au explicat ca prelungirea contractului pentru “Lazarus Show” se face in functie de indicii de performanta stabiliti, ori acestia au fost atinsi. “Contractul pentru emisiunea lui Luis Lazarus expira la finele acestei saptamani, urmand ca apoi sa se ia o hotarare. Dar nu se pune problema sa renuntam la Luis pentru ca a primit acea amenda. Cel mai probabil el va reveni pe sticla din toamna, iar daca va avea subiecte foarte importante, este posibil chiar sa aiba unele editii speciale in perioada verii”.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000