Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Monica Columbeanu va divorta de Irinel Columbeanu

Monica Columbeanu va divorta de Irinel Columbeanu

“Nu mai e de mult o surpriza pentru nimeni sa divorteze!”, aceasta a fost replica socanta a Monicai Columbeanu, imediat dupa ce prezicatoarea Carmen Harra i-a dat vestea cea mare: la un moment dat, va divorta de Iri si se va casatori cu un barbat mai tånar, dar nu la fel de bogat, cu care va avea doi copii. Contrar aparentelor, s-ar parea ca de vina pentru despartire ar fi milionarul si nu mai tånara lui sotie, despre care s-a speculat din greu ca ar prefera compania sexy-soferului, in detrimentul barbatului grizonat cu care este maritata.

Familia Columbeanu nu inceteaza sa ne uimeasca si isca subiecte de barfa din aproape orice aparitie publica. Ba Monica este surprinsa fara verigheta, ba Irinel este fotografiat in club bucurandu-se de compania unor domnisoare frumoase, printre care nu se regasea nicicum sotia lui. In ultimul timp, din afara se resimte o oarecare raceala in cuplul lor, iar declaratiile fara perdea ale Monicai nu fac decat sa confirme faptul ca flacara pasiunii s-a stins de mult timp in dormitorul lor. “Nu m-ar deranja ca Iri sa aiba o aventura. O relatie de trei ore pe care sotul meu ar putea sa o aiba nu ar distruge sub nici o forma casnicia noastra!”, a declarat cu nonsalanta stapana de la Izvorani. Este greu de crezut cum o tanara de 22 de ani, aflata la inceputul vietii in doi, se poate complace intr-o asemenea situatie conjugala. Model renumit in tara si peste hotare, o femeie, indiscutabil, foarte frumoasa la care saliveaza o droaie de masculi, s-ar putea crede centrul universului unui barbat intre doua varste, fie el si milionar, si nicidecum nu poate accepta locul doi in viata lui amoroasa. Prezicatoarea Carmen Harra, aceeasi care a profetit cu lux de amanunte si caderea turnurilor gemene sau sfarsitul logodnei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, anunta acum caderea unei casnicii la nivel inalt. Intrebata de Maruta daca Irinel este iubirea vietii Monicai, “ghicitoarea” a facut o predictie teribila: “Este un factor extrem de puternic in viata ei la ora asta, dar nu este singurul om din viata ei. O sa mai aiba un sot. La un moment dat, va exista acest divort si din cauza lui, in special.” In fata unei asemenea previziuni, Monica Columbeanu nu pare surprinsa, spunand ca in ziua de azi divorturile sunt ceva normal: “Nu mai e demult o surpriza pentru nimeni sa divorteze!”.

In plus, Carmen Harra crede ca divortul sotilor Columbeanu nu va fi cu surle si trambite, ci, dimpotriva, unul linistit, iar cei doi vor ramane prieteni. La randul ei, Monica spune ca ”la cat de speciala e relatia asta, nu avem cum sa ne certam vreodata”. Totodata recunoaste ca mariajul ei nu are la baza o pasiune fulgeratoare, ci, mai mult, o prietenie solida. “Niciodata nu mi-a placut sa ma indragostesc, sa-mi pierd capul. Am avut grija sa ma indragostesc de cine trebuie!”.

Si Ramona este suparata pe sora ei
Intre surorile Gabor a fost o oarecare tensiune dintotdeauna si se pare ca nu mai pot pastra o relatie de prietenie doar de ochii lumii. Se zvoneste ca de ceva vreme nu-si mai vorbesc, lucru confirmat chiar de Ramona, care a marturisit ca “nu este nevoie sa ne intelegem bine, doar pentru ca suntem persoane publice”. Se pare ca sora cea mica a Monicai este inca destul de suparata, pentru ca nu a fost invitata la nunta Columbenilor. “Este destul de dificila, foarte ambitioasa, reuseste sa isi atinga toate scopurile, este o persoana buna la suflet, dar, daca se enerveaza, reuseste sa te scoata destul de repede de la inima, fara sa-i pese.” Asa isi descrie Ramona Gabor sora la ”Happy Hour Special”, tinand sa mentioneze ca, desi au avut destule certuri, a simtit nevoia sa ii fie alaturi, ca sora, in cele mai importante momente ale vietii. Tocmai de aceea ii va reprosa toata viata Monicai ca nu a invitat-o la nunta sa.

Iri a intrat in silentio stampa
Curios pentru multa lume din mass-media, dar si pentru apropiatii cuplului, Irinel Columbeanu a disparut, de ceva vreme, din atentia publica. Extrem de rar isi insoteste nevasta pe la mondenitati si nici nu comenteaza declaratiile ei socante. Refuza orice invitatie din partea televiziunilor, iar contactul cu presa este pus in stand-by. Curiosi sa aflam si parerea lui Irinel, direct implicat in povestea iminentului sau divort prorocit la televizor, ne-am lovit de gestul milionarului care nu a dorit sa ramana mai mult de cinci secunde la telefon.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000