Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Mihaela Radulescu si amantii ei

Mihaela Radulescu si amantii ei

Aparuta in noiembrie 2004, controversata carte “Singur sub dus” a lui Dan Chisu continua si acum sa faca valuri in lumea mondena. Desi autorul ei nu a dezvaluit niciodata adevarata identitate a personajelor feminine, revista Star a descoperit ca focoasa roscata Regu Pescu e copia fidela a Mihaelei Radulescu.

Leoaica dominatoare, cu un corp perfect antrenat, gata oricand sa imparta pumni si picioare atunci cand este inselata! Sa fie Regu Pescu una si aceeasi cu rebela Mihaela Radulescu?! Aceasta a fost intrebarea care a stat pe buzele tuturor, inca de la aparitia controversatei carti a lui Dan Chisu, “Singur sub dus”, in urma cu aproape cinci ani.
Desi volumul contine dezvaluiri incendiare despre fe meile care au trecut, de-a lungul anilor, prin patul celebrului Don-Juan, acum in varsta de 54 de ani, acesta nu a dezvaluit nici pana azi adevarata identitate a personajelor sale.

Regu Pescu, prezenta feminina roscata, focoasa si celebra din carte, te duce insa imediat cu gandul la Mihaela, femeia cu care Chisu a avut in trecut o relatie de patru ani de zile: “Era de o frumusete cruda, nemaiintalnita de mine pana atunci, cu un corp perfect, antrenat sa stea bine de sute de ore de gimnastica, ce-i dadeau o tinuta de invidiat... Leoaica dominatoare nu lasa ce era al ei chiar cu riscul de a se face de ras, imprastiind pumni sau picioare, atat tiganilor care incercau s-o buzunareasca in piata, cat si mitocanilor, travestiti in domni pe la receptii simandicoase”.
Asemanarile dintre vedeta Antenei 1 si acest personaj sunt mai mult decat evidente: Mihaela e nascuta in zodia Leului, e roscata si are are o fire apriga la manie. Chisu dezvaluie in paginile cartii sale un episod mai mult decat incendiar, cand Regu Pescu l-a prins inseland-o cu o alta femeie: “Regu, dupa ce s-a prins unde sunt si a batut la usa pana am cedat nervos si am deschis, a tarat-o de par pe scari, sub privirile mele mute, care tocmai observam diferenta de clasa dintre cele doua”. Desi o catalogheaza drept “batausa”, Chisu ii e recunoscator si astazi lui Regu pentru faptul ca a stat la capataiul lui atunci cand a avut primul accident de masina, pe vremea aceea fiind casatorita cu “Juniorul”.

Dan Chisu: "S-ar putea sa fie ea!"
Contactat de Click, Dan Chisu nu a vrut sa decline identitatea personajului Regu Pescu: “Ar putea fi Mihaela, dar la fel de bine ar putea sa nu fie ea.E adevarat ca poate semana pe alocuri cu acest personaj, insa nu in totalitate. Toate personajele din carte sunt de fapt un amestec”.
Actor, producator si regizor, Dan Chisu s-a nascut la Braila in 1955. In perioada anilor 80 a ales sa plece din tara, reintorcandu-se dupa 1989. S-a stabilit in Bucuresti unde a infiintat o firma de publicitate "Dakino Advertising", avandu-le ca angajate pe Mihaela Radulescu si Manuela Harabor. In prezent, are un restaurant si s-a dedicat gastronomiei, el realizand emisiunea "Mananc deci exist".
Un veritabil dandy, Dan Chisu are un trecut amoros de invidiat, pe lista sa de cuceriri aflandu-se prezentatoare tv, actrite si modele. Dupa o casatorie esuata inainte de 1989, Chisu a avut o relatie de lunga durata cu actrita Manuela Harabor, cu care are si un copil, pe care nu l-a recunoscut insa.
Dupa ce a stat patru ani cu Mihaela Radulescu, el s-a indragostit de blonda Rosana Oprea, care parea sa fie femeia in masura sa-l duca in fata altarului. Dupa cinci ani, cei doi si-au spus insa “Adio!”, locul Rosanei fiind luat de fostul model Maria Andrei. Presa l-a mai cuplat de-a lungul vremii cuTania Budi sau Roxana de la Trident.

Elan Schwartzenberg: "M-am temut ca ma va acuza de agresiune"
-Hotarat sa scape de imaginea de miliardar pus pe orgii sexuale si financiare, Elan Schwartzenberg a acordat un interviu in Evenimentul Zilei.
- “Mihaela nu m-a prins si nici nu m-a banuit ca as fi implicat in ceva concret. Este o femeie vulcanica si, daca ar fi stiut ceva, ar fi stiut vecinii, o tara intreaga si restul Europei”.
- “Mihaela a avut o disputa cu mine in seara de duminica spre luni si, pentru ca lucrurile se agravau, am chemat politia. M-am temut ca isi va face rau si ca apoi ma va acuza pe mine ca am agresat-o”.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000