Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Laura Andresan isi lanseaza cartea

Laura Andresan isi lanseaza cartea

Laura Andresan urmeaza sa-si lanseze cartea "Barbatii la feminin", o lucrare incendiara care va provoca, probabil, reactii pe masura. Nu de alta, dar vedeta B1 TV a asternut pe hartie cele mai tari scene de care a avut parte, de-a lungul timpului, in care sunt implicati barbati celebri care i-au facut avansuri si nu numai. Pentru ziarul Libertatea, Laura a extras din volumul ei cateva fragmente incendiare pe care incepem, de azi, sa le publicam. Protagonistul primului episod... un domn caruia in carte i se spune, simplu, "Liviu". Am intrebat-o pe Laura Andresan... care Liviu? Si ea ne-a raspuns: "Cum care? Liviu Negoita, primarul sectorului 3. Am sa va povestesc cum au stat lucrurile. Se intampla in anul 2001...".
Iata ce povesteste in cartea pe care o va lansa, luni, Laura Andresan despre primarul bucurestean Liviu Negoita:
Buna ziua, numele meu e Laura Andresan si sunt aici sa va spun patru povesti. Povestea de mai jos o regasiti in cartea mea (“Barbatii la feminin” - n.r.) si in viata mea. Barbatul ce o data m-a speriat este astazi un bun primar. Mereu am incercat sa uit acel penis... Intr-o zi am batut un exhibitionist si un psiholog mi-a zis ca ma lupt cu acea imagine, de fapt. Eu lovind apar, de fapt, o fetita ce o data nu s-a putut apara. De ce apar? …de umilinta, de frica. Si azi am invatat sa ma lupt cu exhibitionistii si sa ma lupt cu mine, sa-i inteleg in aceeasi masura. Sunt curioasa, domnule Liviu Negoita, a fost doar o slabiciune sau...?
Mi-amintesc ca descoperisem o «ciudata » legatura intre Sorin Vantu si Nicolae Vacaroiu. I-o prezentasem lui Iacob (fost patron al ziarului Curentul - n.r.). Cateva ore mai tarziu ma aflam in studioul lui Dan Diaconescu de la OTV, expunand public descoperirea. A doua zi, am baut alta cafea cu Iacob. Cateva zile mai tarziu i-am spus ca am fost hartuita sexual de un politician. Dupa cateva ore, acelasi studio, acelasi Dan Diaconescu, tot OTV. Demonstram hartuirea cu o caseta. Mihai Iacob intra in emisie prin telefon si ma concediaza”.
Initial nu am vrut sa scriu aceasta poveste in carte. Eu inca astept scuze. Il cunoscusem pe acest politician. Urechile imi ascultasera propunerile deloc decente pentru un politician sau, de fapt, de ce nu? Era burlac, nu?.
«Un organ sexual masculin paros (...), scos prin slit»
Intr-o zi, i-am propus un interviu. Si am avut grija sa-l programam seara. Seara rece, intuneric, sediul PD din Kiseleff. Eu, imbracata in rosu, el, deschis la camasa, lejer, relaxat.
- Hai, Laura, zi-mi, ai pe undeva un reportofon ascuns?
- Bineinteles, doar sunt ziarist.
Am scos reportofonul si l-am asezat pe biroul politicianului. Inchis.
- Scuza-ma, ma retrag doua minute.
M-am retras in toaleta. Am pornit al doilea reportofon, indesat in buzunarul secund al multor modele de genti. M-am reintors cu machiajul usor refacut si am inceput interviul. Stiam ce va urma. In timp ce vorbeam l-am observat pe Liviu transpirand. Stiam ce face. Se masturba, si-o freca pe sub birou. Mi-as fi dorit sa nu ma fi uitat. Nonsalanta, i-am privit gestul, i-am observat disperarea mainii ce freca un penis, cu un posesor probabil excitat de faptul ca-l privesc. Da, am vazut si mi-a fost greata. Un organ sexual masculin paros, frecat de o mana teleghidata, scos prin slitul unor pantaloni probabil de firma.
-Vrei? Il vrei?
-Nu, niciodata!
(Fragment din cartea “Barbatii la feminin”, scrisa de Laura Andresan).Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000