Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Fufa fara Fufu

Fufa fara Fufu

pitipoance buzau

 Fufa fara Fufu
Fufa noastră spre deosebire de pitipoanca descrisă acum cîteva zile aici pe blog nu îsi doreste să fie altceva decît o fufă. E pusă pe distractie, nu are chef de vreo carieră. Ar face riduri, si-ar strica finetea mîinilor, e obsedată să îsi păstreze fizicul. Ce e drept, are. Ce să caute ea prin ministere, parlament, bănci, birouri, să îsi mănînce tineretea!? Nu e curvă de stabi, cum cred unii mai grăbiti să pună etichete. Nici o prostituată. E doar mai veselă asa. Genul ei e altul. Mai crede că e nemuritoare si că splendoarea ei nu va dispărea vreodată. De îmbătrînit îmbătrînesc numai altii. Mai ales dusmancele. Crede că sarmul ei va fi vesnic, o atractie pentru bărbatii interesanti, cei cu bani, glorie, influentă. Asa că intră bine în rolul de fufă. Isi recunoaste senină statutul, chiar îl afisează fără complexe. Nu se pretinde, spre lauda ei, că ar fi altcineva. E o fufă, fata usurică din vecini, care se tutuieste nonsalant cu toată lumea.

Chefurile, petrecerile, aniversările, sunt ale ei. Se încurcă frecvent cu cine nu te astepti. Îsi găseste unul – face figura asta - si pleacă cu el în toiul distractiei. Nu prea alege. Întrebarea e în fiecare weekend, ca să nu zic in fiecare seară – cine o scoate în lume? Detestă să rămînă acasă, în fata televizorului. Vrea zgomot, muzică, dans, antren. Vrea sa rîdă, si mai vrea să ajungă acasă, cînd fireste ajunge, la ore mici. Ziua doarme. Cînd e trează, stă cu mobilul la ureche si asteaptă înfrigurată să tîrîie. Ii place la maxim să sporovăiască ore-n sir la telefon, să bîrfească, să toace tot si toate. Are facturi kilometrice, dar găseste de fiecare dată un fraier să i le achite. Si e o cafegioaică bre clasa întîi, sueta e sportul ei favorit, după sex si dans.

Nu-i duceti grija, se descurcă de minune la îmbrobodit domnii. Mai sunt si vacantele, si are multe într-un an, pentru că nu e angajată ( pardon de expresie) pe nicăieri. E someră, dragii mei, de cînd se stie ea. O fiintă liberă, fără obligatii. Se păstează. E mereu disponibilă, o suni, îi spui la ce oră e avionul si gata. Isi face bagajul, îl are după usă gata pregătit si e alături de tine în aeroport. Cind vine oferta zice prezeeent! Coasta de Azur, N.Y., Paris, Elvetia, Grecia, în ce destinatie vrei să o cari. Se amuză la fix. Dacă tu, ca un domn serios, ai nevoie de o companie tinerică, fragedă, cu haz, să pleci pe undeva in vîjîială. Dacă ai nevoie să te aerisesti la bibilică după ce ai făcut un purcoi de bani. Dacă ai chef de amor într-un cadru romantic, sub aurora boreală să zicem, sau în Istanbul, pe Bosfor, cu o fufă mistocută, (asta se numeste în folclorul gagicar masculin – carne la pachet) sun-o amice că nu te refuză. Numele ei se găseste în agenda multor domni respectabili din Buzau.

Fufa nu îsi face iluzii despre ea. Refuză să se gîndească la ce va fi mîine. O mînă de oase. Nu va fi nimic. Stie. Atîta vreme cît se distrează, cît are cu ce să-si cumpere posete, pantofi, pălării e OK. Cît are cine să o scoată la un restaurant bun, să-i ofere o blană. Cît în jur sunt domni galanti care o cadorisesc cu parfumuri, bijuterii etc, de ce s-ar îngrijora? Chiar !Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000