Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Enigmaticul domn Basescu

Enigmaticul domn Basescu

Nu-i fata mare, nici curva. Nici cerc, nici hexagon. Nici moral, nici nesimtit. Nu poti sa bagi mana in foc, nici s-o scoti. Prin urmare e asa ca politica, unde numarul scheletilor din dulap cantareste cat pornirea de-a nu-i smulge unui copil care se plimba prin parc placinta din mana, cand nu te vede nimeni.
Presa acestor zile se fereste ca dracu de usturoi sa creada sau sa nu creada pe sleau. Asa e profi. Daca n-ai informatii (si n-ai daca n-are nimeni interesul, iar jurnalismul de investigatie a pierit) e natural sa fii insinuant.
Cine se conduce dupa nas risca sa o ia scurt in freza, si atat asteapta concurenta. Deci mai bine nu, ca sa poata sta demn pe scaun, cu sentimentul datoriei implinite. Suntem profi!
Ei bine, eu nu-s! Ma conduc dupa impresii, simt enorm si vaz monstruos, vorba cantecului, si desfid pe oricine sa-mi traga un cap in gura daca descopera fisuri in rationamentul condus dupa senzatii (aici e un semn din ala, zambitor).
Iar naturelul imi spune asa: afacerea familiei Basescu din Constanta e o tinta falsa. Din care incearca jurnalistii sa traga la cantarul audientei, in beneficiul adversarilor sefului statului, chit ca vor, chit ca nu.
Cat de tampit poti sa fii incat sa-ti introduci fiul (nepot de Cotroceni) in ecuatia asocierii in participatiune de la Constanta cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale daca nu e curata, cand stii ca stau, a cote, cu ciocurile proaspat slefuite, pradatorii de imagine si faultacii politici?
(Il aud acuma pe Victor Piturca, si daca nu-mi dau foc, continui textul. Zice asa: "Ma asteptam sa pierd acest joc... Toata atmosfera, miciunile din presa au afectat mult echipa, asa s-au si intamplat aceste greseli copilaresti")
...Deci oricum sa fie fratele lui Traian Basescu, dar sigur nu e tampit.
Pe urma: stie cineva cum arata majoritatea statiunilor de cercetare pomicola din Romania? Va spun eu, care acum doi ani am fost la o conferinta a dirigintilor lor si oamenii isi taiau venele de disperare ca din cauza saraciei stau si se uita la campuri cum le arde soarele, fara nici o speranta. Asa ca atunci cand se iveste cineva dornic sa castige bani din pamantul tau, si sa te puna si pe tine pe linia de plutire, ii saruti mainile indiferent cum il cheama.
Acuma, intamplator e vorba de fratele presedintelui. Pun o intrebare: ce trebuia sa faca familia lui Traian Basescu in momentul cand acesta a ajuns barosan la Cotroceni? Sa se duca la agentia de somaj si sa-si caute de lucru pentru a alimenta ipocrizia nationala?
Mircea Basescu a venit la televizor si a explicat ca a plantat sase soiuri de piersici, deoarece e curios cum se comporta langa mare. Foarte bine, aveam si eu aceasta curuiozitate. Dar nu intreb de ce se imparte profitul exploatarii 70 la suta la familia nepotului si restul la cercetatori, care au adus in asociere 30 de hectare de teren, deoarece nu stiu cat valoreaza terenul, ci doar ca firma privata a investit 100.000 de euro in el.
Prin urmare, ciuvicilor care sunt sponsorizati pe fundatie de adversarii de moarte ai presedintelui le spun asa: veniti cu chestii tari daca vreti sa-l dezvatati de naravul puterii, pentru ca fazele din ultimele doua zile sunt de fata blocului.
Cum spuneam, seful statului nu-i fata mare, nici curva. Nici cerc, nici hexagon. Nici moral, nici nesimtit. Insa ca sa fie maturat, cineva trebuie sa aduca demonstratia. Daca e atat de putred, scapam de el si alegem altul. Politica e plina de figuri geometrice.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000