Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Elan Schwartzenberg sare in apararea Mihaelei Radulescu in scandalul cu paparazzi

Elan Schwartzenberg sare in apararea Mihaelei Radulescu in scandalul cu paparazzi

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a luat atitudine in privinta scandalului in care este implicata fosta lui sotie, Mihaela Radulescu, si o echipa de paparazzi de la cotidianul Libertatea. Schwartzenberg considera ca acest conflict nu constituie decat „un banal schimb de replici”, care are insa consecinte nefaste asupra psihicului si reputatiei vedetei. Drept urmare, omul de afaceri i-a adresat o scrisoare ministrului de interne Dan Nica, prin care ii solicita sa analizeze mai atent aceasta problema. De asemenea, Elan este de parere ca desfasurarea unei anchete pe marginea incidentului dintre Mihaela si paparazzi reprezinta o risipa de resurse.

In plin scandal cu Mihaela Radulescu, Elan Schwartzenberg pare totusi ingrijorat de soarta fostei sale sotii, in sprijinul careia a facut un apel catre ministrul de interne Dan Nica. Elan Schwartzenberg il roaga pe acesta sa analizeze consecintele pe care le are conflictul asupra psihicului Mihaelei, si asa afectat de problemele prin care vedeta trece in ultima perioada. Iata si textul scrisorii lui Elan Schwarztenberg catre ministrul de interne:

Domnule Ministru,
Fosta mea sotie, Mihaela Radulescu, a fost implicata in seara de 13 martie 2009 intr-un banal schimb de replici cu reporterii ziarului Libertatea; acest incident a degenerat pe fondul mediatizarii excesive a procesului de custodie care se afla pe rol la tribunal, in autosesizarea organelor de politie si anchetarea mamei copilului meu pentru comiterea infractiunii de talharie. Va rog respectuos pe aceasta cale sa analizati gravitatea acestor acuzatii, cat si influenta lor nefasta asupra psihicului, cat si a reputatiei Doamnei Radulescu.
Va multumesc anticipat pentru intelegere,
Elan Schwartzenberg

P.S.: Un cetatean al acestei tari care considera ca in situatia actuala de grava crestere a infractionalitatii reale si a multiplelor jafuri armate, deschiderea unei anchete referitoare la o cearta „mondena” este o irosire a fondurilor institutiei dumneavoastra.

Contactat de noi, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, nu a dorit sa faca nici o precizare in legatura cu scrisoarea lui Elan. Politistii Sectiei 26 din Capitala s-au autosesizat in legatura cu incidentul care avut loc, in noaptea de 13 spre 14 martie, in care au fost implicati angajati ai cotidianului „Libertatea” si Mihaela Radulescu, iar aceasta din urma este cercetata acum de politisti pentru furt calificat. Comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat pentru „Gardianul” ca politistii s-au autosesizat, marti, fiind informat Parchetul Judecatoriei sectorului 4 pentru inregistrarea dosarului cu numar unic.

Ciocan a precizat ca Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat, dupa ce a luat un rucsac si alte bunuri din masina cotidianului „Libertatea”. Vedeta a precizat insa ca a retinut obiectele pentru a-i impiedica pe reporteri sa fuga, asa cum intentionau, si le-a inapoiat lucrurile imediat dupa sosirea politistilor. Christian Ciocan a mai adaugat ca atat ea, cat si cei doi angajati ai cotidianului respectiv urmeaza sa fie audiati de politisti in acest caz. Conform legii penale, in cazul furtului calificat exista trei reglementari: sesizare din oficiu, plangerea partii pagubite sau denunt.

Ziarul nu face plangere: «Am inteles stresul ei emotional»
„M-a agresat. Am alergat dupa el. Soferul lui a incercat sa ma omoare cu masina”, a declarat Mihaela reporterilor la scurt timp dupa incident. Mai mult, vedeta a sustinut in plangerea depusa la Politie ca ar fi fost atinsa de masina ziarului Libertatea. Ieri, reprezentantii publicatiei au explicat motivul pentru care au hotarat sa nu depuna plangere impotriva Mihaelei. „Am decis sa nu depunem plangere impotriva Mihaelei, pentru ca am inteles perfect stresul emotional profund provocat de escaladarea razboiului mediatic dintre ea si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg. Am fost de parere ca acest stres emotional a pus stapanire pe actiunile ei in momentul in care s-a intalnit cu echipa de jurnalisti de la Libertatea. Dupa incident, in urma plangerii penale depuse de Mihaela, jurnalistii Libertatii au raspuns solicitarilor politiei si au dat declaratii cu privire la cele intamplate in parcarea Hotelului Rin din Capitala, chiar in fata blocului in care domiciliaza iubitul Mihaelei, Dani Otil. Atat si nimic mai mult”.

Batalia pentru copil incepe in 24 martie
Elan Schwartzenberg a depus, saptamana aceasta, o cerere la Judecatoria sectorului 1 din Capitala pentru a-i fi incredintat copilul, procesul urmand sa inceapa in 24 martie. Elan a depus o cerere denumita „incredintare minor“, printr-o procedura care se judeca de urgenta, primul termen al procesului fiind in 24 martie. Concret, in dosarul 6274/299/2009, care are termen in 24 martie la completul 2 al Judecatoriei sectorului 1, prin Ordonanta presedintiala, Schwartzenberg vrea ca fiul sau - incredintat inital, dupa divort, de instanta mamei - sa-i fie incredintat lui. Intr-o astfel de actiune nu este obligatorie citarea partii adverse. In dosarul de fond al reincredintarii copilului, care are numar de inregistrare 6273/299/2009, instanta a stabilit termen de judecata in 8 aprilie, la completul 3.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000