Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Din club au invatat sa faca fite

Din club au invatat sa faca fite

"Greu nu e sa ajungi in top, greu e sa te mentii." Aceasta formula adesea pronuntata de artisti, scriitori si sportivi este, mai nou, favorita "vedetelor de club", care muncesc sa o transpuna in realitate... noapte de noapte.

DEGRADARE. Cosmina Pasarin este departe azi de forma fizica pe care o afisa cand a intrat in lumea mondena. Viata de noapte a adus-o in pragul anorexiei!

Imprima
Rampe de lansare pentru fete daruite cu "talentul" de a nu avea nici un talent sunt nenumarate. Fie ca au intrat in gratiile vreunui potent financiar, fie au dat din coate si din silicoane pana s-au vazut cracanate pe cateva pagini ale vreunei reviste pentru masculi, ori pur si simplu s-au nimerit prin preajma vreunui monden cu paparazzi dupa el, fetele noastre au ajuns pe primele pagini ale tabloidelor mioritice, ba chiar au intrat in clasamente de genul "cea mai blonda", "cea mai siliconata", "cea mai injectata cu botox" ori "cea mai buna/rea la pat".

MOTIVATII. Acum, ca fetele s-au vazut cocotate in topuri mai ceva decat pe tocuri de 14 cm, ce si cum sa faca sa nu se impiedice si sa cada? Si fiindca n-au avut la indemana nici un guru care sa le indice drumul spre celebritatea eterna, s-au imitat una pe alta. Si s-au trezit, buluc, in cluburile de noapte! Si daca am stabilit locul, sa vedem si care sunt faptele. Ce fac domnisoarele noastre in asa locuri de pierzanie?

Pai, unele ies la agatat burlaci (daca se poate tineri, cu cat mai multi bani si cat mai putine foste si minori in intretinere). Altele se multumesc sa devina amante, pentru avantaje de genul bani de shopping, mici vacante si o masinuta straina in leasing. Cele care au reusit deja sa obtina aceste avantaje si se bucura de singuratate momentan - sponsorul fiind ocupat cu nevasta legitima - ies in club doar ca sa-si etaleze bunastarea. Si ca sa fie "pe piata", caci nu se stie niciodata de unde sare o noua... combinatie! Ca o nota comuna, toate
Cosanzenele cu veleitati de vedeta viseaza sa-l intalneasca la Fratelli, Bamboo sau Gaia pe Fat-Care-Sparge-Banii-Frumos si care le ia de nevasta pentru a trai fericiti pana la adanci batraneti in Insulele Maldive.

Viata nu-i ca-n filme, insa, si nicidecum ca-n basme. Adevarul e ca Fetii astia Frumosi se duc si ei prin cluburi la "impresie". E cool sa rezervi masa de 2.000 de euro cu banii scosi din firmele babachii. E si mai tare sa comanzi sampanii de mii de euro, pe care sa le torni, neaparat frapate anterior, intre silicoanele duduitelor dornice de ceva actiune. Cine pica, pica, cine nu, sa-si ia adio de la poza de grup promisa paparazzilor de la usa clubului si de la mediatizarea in tabloidele de a doua zi!

GREU DE ALES. Dintre sute de catarge si mii de Cosanzene care unduiesc pe ritmuri clubbing in ceasuri tarzii din noapte, ne este destul de greu sa nominalizam doar cateva. Ne incumetam totusi sa o pomenim aici pe Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu. Tanara si nemaritata, Ramonica spera sa-si gaseasca daca nu sortitul, macar un sponsor generos. Standardul este destul de inalt, daca se uita in ograda sora-sii si-si vede cumnatul...
Dupa ce a divortat, dar mai cu seama pana la despartirea de Medina, si-a tocit tocurile din greu pe podelele Bamboo-ului din Bucuresti ori de la Mamaia. In acest mediu a reusit performanta de a se "lasa" pozata in ipostaze bune de folosit in procesul de divort. Tagma cantaretelor este bine reprezentata de Delia si fostele Tridente, cea a manechinelor de Roxana Ungureanu sau Dana Dorobantu, in timp ce Cosmina Pasarin a facut din viata de noapte un fel de a trai.

Ginuta: sex de top
Sa nu credeti ca-i usor sa te descurci, ca fata, in jungla aceasta a cluburilor de noapte si mai ales sa reusesti sa faci slalom printre pretendentii la o partida de sex, fara sa-i dezamagesti sau sa-i superi. Gina Pistol are probabil talentul de a se descurca in astfel de conditii vitrege, caci altfel nu se explica buna impresie pe care a lasat-o partenerilor ei agatati prin cluburi. Se spune chiar ca donjuanii pe care deja ii cam stiti de prin tabloide au intocmit un top neoficial al celor mai bune la pat femei. Fosta Miss Playboy, Gina Pistol ar fi castigat detasat locul intai al acestui clasament. Adevarul e ca, la cat a transpirat... dansand, isi merita locul. Printre fostii sai parteneri, care au participat totodata la intocmirea topului mentionat, se numara Codin Maticiuc (mai cunoscut sub numele Poponet) si Costelus Casuneanu.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000